DIGITAL INSPIRATION EVENT

YOU'RE INVITED!

Iedere dag mogen wij werken aan de ambities van jou als opdrachtgever. Hiervoor worden wij continu geïnspireerd door nieuwe ontwikkelingen die wij toegewijd volgen. Ook bezoeken wij regelmatig vooruitstrevende events. Hierdoor zijn wij in staat om de digitale extra hersenhelft van jouw organisatie te zijn. Om ook jouw 'digital brain' te voeden en jou te inspireren organiseren wij het Digital Inspiration Event.

PROGRAMMA

Donderdag 28 juni 2018

15:00 uur
Ontvangst
|
15:30 uur
Sessies
|
17:45 uur
Diner
|
18:30 uur
Einde

SESSIES

Tijdens het event laten we zien hoe je deze innovaties binnen jouw organisatie integreert. Dit doen we aan de hand van drie sessies. 

Digital Transformation

Hoe ga je mee in de constante stroom van verandering? Koen en Daan nemen je mee in de wereld van de digitale transformatie. Aan de hand van cases en voorbeelden laten zij je zien waar kansen en uitdagingen liggen en hoe je deze succesvol implementeert binnen jouw organisatie!

Door: Koen Kranenberg en Daan Loohuis

 

Digital Advertising

Nick vertelt je alles over de mogelijkheden binnen Digital Advertising. Welke keuzes maak je en welke platformen passen het beste bij de journey van jouw doelgroep? Van Google Adwords tot Programmatic Advertising, Digital Radio, Spotify, Social Media advertising en Digital Out of Home.

Door: Nick Oltvoort

 

Creative Concepting

Nu content creëren voor iedereen is weggelegd, is het steeds moeilijker om je doelgroep te bereiken. Hoe zorg je ervoor dat je content onderscheidend is en je de met juiste toon je publiek raakt, boeit, enthousiasmeert of aanzet tot actie? In de sessie Creative Concepting geeft Marieke inzage in de wereld
van creatief brainstormen, concept ontwikkeling en
campagne uitwerking.

Door: Marieke Bakker

MELD JE AAN

EXCLUSIEF VOOR OPDRACHTGEVERS

Meld je vandaag nog aan! Het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij. 

  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
    naam@bedrijf.nl
  • Wij hechten grote waarde aan jouw privacy en gaan uiterst zorgvuldig met je gegevens om. Met het versturen van je gegevens ga je akkoord met de behandeling van je gegevens volgens ons  privacy statement .


Wij hechten grote waarde aan jouw privacy en gaan uiterst zorgvuldig met je gegevens om. Met het versturen van je gegevens ga je akkoord met de behandeling van je gegevens volgens ons  privacy statement.

Bij het event wordt beeldmateriaal gemaakt om in te zetten voor promotionele doeleinden van andere events van Adwise - Your Digital Brain. Bij aanmelding geef je Adwise toestemming om het beeldmateriaal in te zetten.  

Meer weten?

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over het event? 

Neem contact op!