Solliciteer nu
menu

Digital Account Manager

Almelo / fulltime.

Groei realiseren, business doelstellingen formuleren en vervolgens concrete acties bepalen die jouw klant helpen versnellen in hun business. Als Sales & Account professional bij Adwise help je klanten bij het transformeren, positioneren, het innoveren en het stellen van doelen waarmee je hun organisatie op een beslissende voorsprong zet.

Lees verder
    Wij bieden:
  • Marktconform salaris
  • Werken waar en wanneer je wilt
  • Healthy lunches, sporten en ontspannen
  • Tot 15% innovatie en ontwikkeltijd

Heb jij het in je om onze opdrachtgevers te laten groeien en ze dagelijks een topervaring te bieden? Als digital account manager laat je door de kracht van digital jouw klanten groeien en zet je hen op een beslissende voorsprong. 

Dit ben jij

In de rol van digital account manager zijn verschillende competenties belangrijk. Maar persoonlijkheid en talent vinden wij het allerbelangrijkst. Met de juiste mindset kun je namelijk alles leren en overal goed in worden. Bij ons kun je op verschillende niveaus instromen en word je klaargestoomd voor de functie. Ook in de samenstelling van je klantenportefeuille wordt hier rekening mee gehouden. Twijfel je dus of je aan onderstaande competenties voldoet, maar ben je wel nieuwsgierig geworden? Laat dan vooral van je horen!

  • Jij bent goed in het inspireren, adviseren en overtuigen van opdrachtgevers;
  • Je wordt enthousiast van het behalen en overtreffen van doelstellingen. Een positief verraste klant geeft jou energie
  • Jij hebt analytisch inzicht en signaleert tijdig als resultaten afwijken van gestelde doelstellingen/scenario's;
  • De digitale wereld vind je fascinerend. En wat je er nog niet over weet, wil je leren;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in zowel woord als geschrift.

Voorop (blijven) lopen in de digitale wereld begint bij jou. Wij vinden het belangrijk dat je steeds nieuwe kennis opdoet en je kan blijven ontwikkelen, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Daarom is 10% van jouw werkweek bestemd voor innovatie en ontwikkeltijd.

Dit bieden wij

  • Salaris tussen de €3248 - €5183 bruto per maand, afhankelijk van je ervaring en niveau;
  • Leaseauto die je ook privé mag gebruiken en een thuiswerkvergoeding voor de dagen dat je thuis werkt;
  • Flexibiliteit vinden wij erg belangrijk, daarom mag jij werken waar en wanneer je wilt zodat je werk past bij jouw huidige situatie;
  • Een uitdagende en dynamische werkomgeving waarin je jezelf kunt ontwikkelen, kan leren van elkaar en kunt doorgroeien;
  • Een flexibel en inclusief feestdagen beleid, ruil bijvoorbeeld je verlof op Hemelvaart in voor een vrije dag tijdens het Suikerfeest;
  • Een gym waar je zelf of onder begeleiding kan sporten, bootcamp met je collega’s of yoga om tot rust te komen;
  • Elke dag een vers bereide lunch, vers fruit en snacks zodat jij ‘s ochtends zo de deur uit kan lopen.

Dit ga je doen

Als Digital Account Manager bij Adwise ben je de schakel tussen onze opdrachtgevers en ons team van experts. Je begrijpt de behoeften van de opdrachtgever en beheer je de dagelijkse performance. Je bent sparringpartner op tactisch niveau en informeert, inspireert en adviseert opdrachtgevers proactief ten aanzien van kansen, bedreigingen en onbenutte potentie. Onze opdrachtgevers lopen erg uiteen, denk hierbij aan de lokale ondernemer om de hoek tot grote (internationale) bedrijven als Youfone, Elektramat, Petite Amélie en Heracles. Je werkt nauw samen met een team van interne specialisten en zorgt dat zij alle benodigde informatie en context hebben om maximaal bij te dragen aan het realiseren van de doelstellingen.

Dit zijn o.a. je werkzaamheden:

  • Je draagt zorg voor een vlekkeloze samenwerking, je stuurt op het overtreffen van verwachtingen en het realiseren van groei voor opdrachtgevers;

  • Je bepaalt en bewaakt de performance strategie en de roadmap van opdrachtgevers binnen het team;

  • Je monitort de voortgang op KPI's, deliverables en budgetten op account niveau;

  • Je past je tactische inzichten toe om performance kanalen, platformen en content optimaal te laten samenwerken;

  • Je zorgt ervoor dat opdrachtgevers profiteren van de nieuwste innovaties en slimste verbindingen in hun business case;

  • Je stuurt een team van interne specialisten aan met heldere briefings op basis van analyses van bijvoorbeeld lopende campagnes;

  • Je onderhoudt een actuele (ERP) administratie en stuurt op winstgevendheid van projecten, inclusief tijdige facturatie;

  • Je viert successen samen met het team en je neemt verantwoordelijkheid als er problemen voordoen.


Je team: Client Services

Als digital account manager word je onderdeel van het client services team. Dit team bestaat uit een groep enthousiaste Digital Account Managers en Account Directors, met allemaal hun eigen aanpak, skillset, ervaringsniveau en domein specialisme. Daarnaast werk je nauw samen met een groot team van specialisten met veel kennis en ervaring van digital marketing. In deze rol kun je dus veel kennis opdoen en jezelf ontwikkelen. Zowel in de rol als accountmanager als in de verschillende online marketing specialismen.

De cultuur van Adwise kenmerkt zich door onze enthousiaste en betrokken collega’s die samenwerken en voor elkaar klaar staan. Ons motto is dan ook: Success is not about competition. It's about contribution. Samen maken we het verschil!

Meet your colleagues

Client Services.

Niels Hobert Senior Account Director
Evelien Knippers Senior Account Director
Steven Bodde Senior Account Director Retail & Commerce
Marloes de Jong Performance Manager
Stan Ros Performance Manager
Nathalie Wolf
Nathalie Wolf Performance Manager
Cariene van Aart Performance Manager
Jeroen Roozendaal
Jeroen Roozendaal Manager Operations / Account Director
Rianne Bosch Performance manager
Manon Nijenkamp
Manon Nijenkamp Performance Manager
Bradley Schoemaker
Bradley Schoemaker Performance Manager
Sjoerd van Dooren
Sjoerd van Dooren Performance Manager
Mark Lubbers
Mark Lubbers Performance Manager

#workwithus

Met meer dan 140 innovatieve en creatieve denkers en doeners zijn wij een full service digital agency. Ook al zijn we een grote agency, in ons hart geloven we in de kracht van samenwerking binnen kleine, verbonden teams van 8 tot 10 leden. Elk team is gebouwd op een fundament van vertrouwen en een gevoel van veiligheid, waarin iedere medewerker zich gesteund en gewaardeerd voelt. Dit schept een omgeving waarin iedereen zich vrij voelt om te experimenteren, zich te ontwikkelen en te groeien als persoon.

Hold on, we're not done yet!

Maar dat is niet alles. Want wanneer jij lekker in je vel zit, kun je optimaal presteren en jezelf ontwikkelen. En daar ben jij in de lead want middels Adwise YOU word jij de beste versie van jezelf en daar worden we samen beter van. Daarom doen wij er ook alles aan om jou te faciliteren in geluk, gezondheid en vitaliteit. We hebben een inspirerende werkomgeving en de beste faciliteiten om dagelijks het beste in jezelf naar boven te halen. Zoals:

  • Een uitgebreide onboarding;
  • Een inspirerende werkplek;
  • Digital Academy om jouw talenten te ontwikkelen;
  • Flexibele werktijden, werken waar en wanneer jij wilt;
  • Flexibel en inclusief feestdagen beleid;
  • Budget voor aanschaf van een thuiswerkplek;
  • Volledige reiskostenvergoeding en thuiswerkvergoeding;
  • Dagelijks een vers bereide lunch, snacks en vers fruit;
  • Avondmaaltijden service;
  • Een gym, yoga & bootcamp;
  • Fietsplan;
  • Life coach.

Do we have a match? 

Solliciteer nu & #workwithus! Vul onderstaande gegevens in en klik op ‘verzenden’. Binnen tien dagen ontvang je van ons een reactie terug, beloofd! 

Solliciteer hier

Op deze vacature.

Meer weten? Neem contact op met Marita

                

                
Voornaam
Achternaam
Ongeldig e-mailadres
Vul een geldig telefoonnummer in
CV
LinkedIn url
Meer weten? Neem contact op met Marita

Hoe nu verder?

Solliciteren is één.

Solliciteer

Nadat wij je sollicitatie hebben ontvangen, nemen we contact met je op per telefoon of e-mail. Dan hoor je of jij uitgenodigd wordt voor een eerste kennismaking.

Kennismaken. Is er een Adwise-fit?

Nadat wij je sollicitatie hebben ontvangen, nemen we contact met je op per telefoon of e-mail. Dan hoor je of jij uitgenodigd wordt voor een eerste kennismaking. Tijdens het kennismakingsgesprek willen we jou uiteraard graag leren kennen. Maar het is net zo belangrijk dat jij ons beter leert kennen. Samen kijken we of er sprake is van de “Adwise-fit”. Daarom bespreken we veel tijdens dit eerste gesprek; van je hobby’s, ervaring tot nu toe, jouw ambities en verwachtingen tot aan de Adwise structuur en cultuur.

Vervolggesprek. Is er een functie-fit?

Hebben we samen vastgesteld dat de Adwise-fit aanwezig is, dan gaan we kijken naar de functie-fit. In dit vervolggesprek wordt dieper ingegaan op de (dagelijkse) werkzaamheden van de openstaande functie en de teamsamenstelling. Om samen te ontdekken of de functie goed bij jou en jouw kwaliteiten past, kan (afhankelijk van de functie) een persoonlijkheidstest of assessment onderdeel zijn van de procedure.

Arbeidsvoorwaarden. Welkom bij Adwise!

Is naast de Adwise-fit óók de functie-fit aanwezig? Dan doen we je een arbeidsvoorwaardelijk voorstel. Ga je akkoord? Dan heten we je welkom bij Adwise. Leuk dat je met ons komt werken!

Meer weten?

Marita kan je alles vertellen.

Heb je een vraag over deze vacature? Wil je meer informatie? Of wil je weten welke andere vacatures we op korte termijn verwachten?

Contact
Emerce100 #1-3 Digital agency '21 '22 '23

#1-3 Digital agency '21 '22 '23