Wij maken werkgevers
onweerstaanbaar
Recruitment

Recruitment marketing

Online recruitment marketing & Employer branding

Wij maken werkgevers onweerstaanbaar! Dat is onze passie, daarvoor komen wij iedere dag weer naar ons werk. Wij geloven in de impact van recruitment marketing & employer branding voor jouw organisatie, waarmee we effectief de gewenste instroom realiseren. Dit hebben we de afgelopen 12 jaar - als specialist op het gebied van online arbeidsmarktcommunicatie - bewezen voor bemiddelingsbureaus, corporates en het MKB.

 

Digital marketing voor recruitment: innovatief, effectief en efficiënt

Het aantrekken van voldoende kwalitatieve medewerkers, daar gaat het om in recruitment. Zowel op de korte als op de lange termijn. Door tal van technologische ontwikkelingen, zoals de opkomst van internet en smartphones, maar ook door de crisis en de vergrijzing is het vak echter drastisch aan het veranderen.

Recruitment meets marketing

Om structureel de allerbeste medewerkers aan te kunnen trekken, zowel de actief werkzoekenden als de latente groep, werken recruiters en marketeers daarom steeds vaker samen. Bijvoorbeeld in het ontwikkelen van een speciale werkenbij website, het opzetten van een doelgroepgerichte online recruitment campagnes, het schrijven van scherpe vacatureteksten of storytelling ter versterking van het employer brand waarbij de allerbeste candidate experiënce centraal staat.

Recruitment meets marketing

Adwise: your digital recruitment brain

Adwise is de digitale extra hersenhelft van je organisatie. Wij zetten je continu op voorsprong bij het realiseren en overtreffen van je recruitment ambities. Adwise biedt je de innovatiekracht, de benodigde expertise, de mensen, het enthousiasme en de nuchtere mentaliteit die ervoor zorgt dat al je investeringen direct en geïntegreerd optellen voor je resultaat. Van strategie, de ontwikkeling en optimalisatie van recruitment platformen, werkenbij websites tot online recruitment marketing campagnes en alle gewenste (realtime) inzichten, analyses en optimalisaties.

Adwise: your digital recruitment brain
<h2>Welke recruitmentdoelen wil jij realiseren?</h2>

Welke recruitmentdoelen wil jij realiseren?

Daag ons gerust uit met het specifieke recruitment vraagstuk van jouw organisatie en neem contact met mij op.

Geheel vrijblijvend natuurlijk!

Plan een kennismakingsgesprek

Recruitment blogs

Certificeringen

Het team

Adwise bestaat uit een veelzijdige groep van specialisten met een passie voor internet en marketing. Wij worden enthousiast van het resultaat dat we voor opdrachtgevers behalen.

Stel je vraag aan Maurice

Stel je vraag aan Maurice

Heb je een concrete vraag en wil je weten of wij je kunnen helpen?

Neem contact met mij op. Ik help je graag!

 

Maurice Hennevelt
Digital Consultant Recruitment

Stel je vraag Of plan een sparsessie

Klanten over ons

Killian Kuipers van Carnavalsland

Het gebruik van de backend van Sooqr is vrij eenvoudig. We zien nu al een sterke verbetering in onze zoekfunctie met de periode voordat Sooqr geïmplementeerd was.

Killian Kuipers
Carnavalsland
Review van Carnavalsland over Carnavalsland