Challenge us
menu

Recruitment platformen en media

Recruitment platformen en media

Zonder een goede uitwerking in de vorm van effectieve communicatiemiddelen wordt een weldoordachte recruitmentstrategie of pakkend recruitmentconcept tenietgedaan. Of het nu gaat om een werkenbij website, jobboard, facebookpagina, recruitment app, employer banding video, een vacaturetekst of een wervingscampagne via Google of Social media: er moet sprake zijn van een professionele eenheid. Het totale plaatje moet kloppen en passen bij jouw organisatie. Dan versterken de uitingen elkaar en bereik je op effectieve wijze jouw doelgroep.

Ontwikkeling van de juiste middelen

Onze vakspecialisten hebben ruime ervaring in digital development en marketing. Bij alles wat we bedenken en ontwikkelen gaan we uit van jullie doelstellingen en houden we niet alleen rekening met de identiteit van je organisatie en de doelgroep maar bijvoorbeeld ook met de gebruiksvriendelijkheid, vindbaarheid en laadsnelheden van alle media die je in wilt zetten.

Wat kunnen wij onder andere voor jullie doen:

  • Ontwikkelen van een recruitment website of app (werken bij site, jobboard of corporate website)
  • Het schrijven van vacatureteksten
  • Het opzetten van social media pagina's
  • Het ontwikkelen van een recuitmentvideo of game
  • Het realiseren van koppelingen met andere systemen, zoals je ATS (recruitmentsoftware) of multiposters
  • Het ontwikkelen van een virtuele rondleiding door je bedrijf

 

Recruitment websites voor alle devices

Of je nu een intermediair of reguliere werkgever bent: succesvol werven begint met een professionele en onderscheidende website. Een goede recruitmentsite moet echter wel voldoen aan een aantal randvoorwaarden. Zo is het een must dat de website geschikt is voor de mobiele telefoon of tablet en moet het beeld dat je van je organisatie schetst overeenkomen met de werkelijkheid. Ook moet je letten op de techniek, de gebruiksvriendelijkheid en zorgen voor voldoende conversiemogelijkheden. Wij hebben hier ruim ervaring met het ontwikkelen van recruitment websites en helpen je graag.

ATS integratie & overige koppelingen

Met een goede website alleen ben je er nog niet. Je kunt pas echt optimaal rendement behalen als je jouw website koppelt aan andere systemen, zoals bijvoorbeeld Google analytics, Google adwords, social media of een Applicant Tracking Systeem (ATS). Onze vakspecialisten hebben ruime ervaring met het realiseren van koppelingen. Of het nu een standaardkoppeling betreft of maatwerk, dat maakt niet uit. Onze koppelingsexpert analyseert de verbinding en bereidt deze nauwkeurig voor. Uiteraard wordt er vóór de ingebruikname eerst uitgebreid getest, waarbij de koppeling tot in de kleinste details op de proef wordt gesteld. Pas als we helemaal tevreden zijn, gaat de koppeling live. Zo komt niemand voor verassingen te staan. Ook jullie sollicitanten niet.

Copy & content

Goede content scoort. Scherpe teksten, aansprekend fotomateriaal, een opvallende banner of een gave video. Welke content je ook in wilt zetten, wij hebben de expert in huis die het voor je kunnen ontwikkelen en hierbij tevens zorgen voor synergie in al je uitingen.

Gratis whitepaper (TIP)

Wil je meer weten over de mogelijkheden van digital recruitment marketing?
In onze gratis whitepaper: Word een onweerstaanbare werkgever in 5 stappen lees je hier alles over!

Wil je ook gericht advies?

Breng ook jouw online recruitment mogelijkheden in kaart.

Neem contact op en vertel ons over jullie uitdagingen! Een eerste kennismaking is geheel vrijblijvend natuurlijk!

Neem contact op
Emerce100 Beste Fullservice Digital Agency '24

Beste Fullservice Digital Agency '24