Challenge us
menu

Marketing Strategy

Marketing is no longer about the stuff you make, but about the stories you tell.

Marketing Strategy

Marketing is no longer about the stuff you make, but about the stories you tell.

Customer Journeys

Digital Marketing brengt alle kanalen, media en middelen bij elkaar.

Marketingstrategie begint wat ons betreft bij de bestemming: de klant. In zijn hoofd komt alles bij elkaar. De perfecte customer experience is net zo belangrijk als een aanstekelijke campagne en een onderscheidend product. Meer dan ooit moet elk onderdeel van de klantreis bij elkaar optellen. Marketing is seeing the business from a customer point of view.

Marketing zonder data is als autorijden met je ogen dicht. Daarom gaan wij altijd op zoek naar nog slimmere verbindingen tussen technologie, mensen en processen.

We bouwen naadloze ervaringen over alle kanalen, media en middelen. Zo creëren we een wereld vol nieuwe mogelijkheden en weten we bedrijven echt op voorsprong te zetten.

Een onderscheidende strategie is pas het begin. Succes staat of valt met uitvoering, data en inzichten. Daarom pakt Adwise niet alleen het hele traject op, maar helpen we ook met het insourcen van teams en de training van mensen.

We helpen je graag verder Neem contact op

Je marketing team laten werken vanuit een duidelijke strategie?

Het begint met een strategy & brand audit.

Start een Adwise Audit op je Strategy en Brand. Onze specialisten voeren een check uit op strategie, kwaliteit van uitvoering en resultaat. De uitkomst is een roadmap om je marketing doelen op korte- en lange termijn te behalen.

Ontdek onze strategy & brand audits

Challenges

in Marketing Strategy.

Challenges

in Marketing Strategy.

Hoe bouw ik de perfecte customer experience?
Challenge us

Challenges

in Marketing Strategy.

Challenges

in Marketing Strategy.

Hoe zorg ik voor unbreakable customer relationsships?
Challenge us

Challenges

in Marketing Strategy.

Challenges

in Marketing Strategy.

Hoe verover ik nieuwe markten?
Challenge us

Challenges

in Marketing Strategy.

Challenges

in Marketing Strategy.

Hoe transformeren we naar een echte digitale organisatie?
Challenge us

Challenges

in Marketing Strategy.

Challenges

in Marketing Strategy.

Hoe vertaal ik data omzetten naar concurrentievoordeel?
Challenge us

Meer impact met een integrale aanpak

Haal alles uit digital over de volle breedte van de business.

Hogere omzet, meer bekendheid, grotere share of wallet, digital kan elk onderdeel van de business een boost geven. Adwise kijkt vanuit de zakelijke doelstellingen naar welke digitale aanpak echt het verschil gaat maken. Welke dingen je wel of juist niet moet doen. Hoe je de concurrentie te vlug af en de wensen van je doelgroep voor kunt zijn.

Vanuit deze integrale aanpak helpen we CMO’s om maximaal succes te behalen. We beginnen bij de klant en pakken door tot in het hart van de organisatie. Bij elke stap kijken we hoe we marketingactiviteiten en –investeringen optimaal laten bijdragen aan het resultaat.

Integrale marketing strategie

Tot in het hart van de (marketing)organisatie.

Customer journey en digitale processen

We helpen je om het digitale landschap in kaart te brengen en business doelstellingen te vertalen naar marketing doelstellingen.

Research

Research geeft noodzakelijk inzicht in het gedrag en de behoeften van je doelgroepen. Wie zijn ze? Hoe kunnen we hen bereiken? Hoe zorgen we voor geweldige customer experiences en onbreekbare klantrelaties?

Omnichannel strategy

Samen stellen we een omnichannel strategie (X channel strategie) op om je marketingdoelstellingen te realiseren en geweldige experiences neer te zetten.

Data

Zet met ons de stap naar een data-gestuurde marketingorganisatie. Met data en marketing intelligence helpen we je om het succes van digital (realtime) aan te tonen.

Technology

Wat is de slimste strategie binnen het steeds groter wordende MarTech landschap? Samen kijken we naar cost effiency, ROI, schaalbaarheid, beheersbaarheid en security.

Marketing Organisation

Bouw ook een wendbare en effectieve marketingorganisatie. We helpen je bij het maken van alle beslissingen, zoals in-house vs. out-of-house, make vs. buy en centraal vs. decentraal.

Roadmap & Exploitatie

Ontwerp met ons een marketing roadmap die volledig in de pas loopt met je business doelstellingen en prioriteiten. En natuurlijk helpen we je ook om hem uit te voeren.

Marketing strategists

Onze strategische denkers en doeners.

Daan Loohuis Head of Strategy / Senior Digital Strategist
Thijs Wolbers Director Quality & Innovation / Head of Digital Commerce
Evelien Knippers Account Director
Patrik Hilferink Digital Advertising Marketeer

Heb je vragen of wil je meer weten?

Wij helpen je graag verder.

#1 Fullservice Digital Agency 2021