Challenge us
menu

Events

Kennis delen om te inspireren .

Events

Kennis delen om te inspireren .

Upcoming

Blijf op de hoogte van de meest actuele onderwerpen.

Events

Expert Talk: AI en Conversational Marketing

Ontdek hoe AI je e-commerce organisatie en conversational marketing kan transformeren door kosten te verlagen, de klantbeleving te verbeteren én de sales te stimuleren. AI heeft de potentie om je conversational marketingstrategieën naar nieuwe hoogten te tillen en in deze talk delen we graag alle ins en outs. Meld je aan!

Datum
Dinsdag 5 september 2023
Tijd
11:15 uur
Events

Expert Talk: Smart AI voor Internationale SEO

AI maakt het mogelijk om op innovatieve manieren je internationale SEO-strategie te versterken. Ontdek hoe je met behulp van AI de markt betreedt en hoe het je helpt bij een efficiënte ontwikkeling van een SEO-strategie, contentcreatie en optimalisaties buiten Nederland. Meld je aan!

Datum
Dinsdag 19 september 2023
Tijd
8:45 uur
Events

Expert Talk: AI in Recruitment Marketing

Recent zijn we gestart met een reeks Expert Talks waar we in gesprek gaan met specialisten uit verschillende Digital Marketing vakgebieden over wat de impact van AI gaat zijn op de korte én lange termijn. Op 3 oktober vindt de vijfde Expert Talk plaats: AI in Recruitment Marketing. Meld je aan!

Datum
Dinsdag 3 oktober 2023
Tijd
8:45 uur
Events

Adwise bij Shopping Today 2023

Klaar om internationaal te groeien? Op 12 oktober 2023 vind je Adwise op Shopping Today, het grootste e-commerce event van Nederland, met de sessie: Internationaal groeien in Europa: van go-to-market plan tot volwaardige speler. Lees meer.

Datum
Donderdag 12 oktober 2023
Tijd
09:15 - 16:45 uur

Don't miss out!

Ontvang inspiratie, trends, stories, events en veel meer direct in je mailbox..

Emerce100 #1-3 Digital agency '21 '22 '23

#1-3 Digital agency '21 '22 '23