Solliciteer nu
menu

Content Marketeer op projectbasis

Almelo / Fulltime.

Ben jij een allround Content Marketeer en zoek jij een baan waarin je veel afwisseling hebt in opdrachtgevers en doelgroepen? Vind jij het leuk om alles te doen (van video tot het schrijven van teksten) maar wel met de tijd en focus om echt de diepte in te gaan? Lees dan vooral even door. Dit zou zomaar eens jouw ultieme droombaan kunnen zijn!

Lees verder
  Wij bieden:
 • Maximale groei en persoonlijke ontwikkeling
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Spar met vakgenoten via onze community
 • Ontwikkel jezelf via ons opleidingsprogramma

Dit ben jij

Dag in dag uit hetzelfde werk, voor dezelfde organisatie richting dezelfde doelgroep is niks voor jou. Jij wil afwisseling! Content Marketing is helemaal jouw ding, dus hoe leuk als je dat juist voor verschillende organisaties kunt doen. Werken bij een bureau of als ZZP’er heb jij geprobeerd. De afwisseling is leuk, maar het is toch nét niet helemaal wat bij je past. Ja, jij wil die afwisseling in content, kanalen, doelgroepen en opdrachtgevers, maar jij wil ook meer tijd en focus. Van het schrijven van blogs en persoonlijke interviews, technische SEO teksten en pakkende short-copy voor social media tot het filmen en editen van video’s, maken en bewerken van foto’s of het creëren van animaties… Jij wil vooral doen wat jij leuk vindt: creatieve content maken!

 • Je hebt minimaal twee jaar ervaring als Content Marketeer, Copywriter, Content Creator, Creatieve Allround Marketeer of in een ander relevante functie;
 • Je bent zelfstandig, sociaal, ondernemend en proactief;
 • Je woont in Overijssel of Gelderland;
 • Je bent voor 24-40 uur per week beschikbaar.

Wij vinden persoonlijkheid en talent minstens zo belangrijk. Dus twijfel jij of je aan bovenstaande competenties voldoet, maar ben jij wel nieuwsgierig geworden? Blijf dan toch vooral doorlezen en verras ons!


Dit ga je doen

Als Content Marketeer bij WisePeople hebben we verschillende opdrachtgevers waar jij het verschil kunt maken! Met verschillende opdrachten en projecten heb jij genoeg afwisseling. Je kunt het vergelijken met een ZZP’er die een aantal vaste klussen per week heeft:

 • Twee dagen duik jij de diepte in met het schrijven van creatieve blogs voor bedrijf A,
 • Één dag richt jij je helemaal op contentcreatie voor social media voor bedrijf B,
 • En de andere twee dagen schrijf je aantrekkelijke SEO teksten voor bedrijf C.

Of je bent fulltime bij één opdrachtgever aan het werk. Voor een periode ziet jouw week er zo uit, maar na een tijdje kan het ook zo weer anders zijn. Dat ligt er helemaal aan wat jij, samen met de opdrachtgever, graag wil. Dit is natuurlijk maar een voorbeeld. Want wat jij daadwerkelijk gaat doen, is helemaal afhankelijk van jouw wensen & ambities én de kansen en mogelijkheden die er zijn!

De voordelen op een rijtje:

 • De zekerheid van een contract via WisePeople;
 • Afwisseling in contentcreatie en kanalen;
 • Afwisseling in opdrachtgevers en doelgroepen;
 • Afwisseling en vrijheid in waar je werkt: dit kan op het kantoor van de verschillende opdrachtgevers, bij Adwise en WisePeople of gewoon thuis;
 • Samen kijken we naar welke projecten en opdrachtgevers bij jou passen;
 • Je wordt onderdeel van de WisePeople community, wordt uitgenodigd voor verschillende events en vergroot je netwerk met andere creatieve en digital marketeers.

Lees hier het verhaal van Britt, zij werkt als Social & Content Marketeer bij drie verschillende opdrachtgevers. En lees hier het verhaal van Annemiek, zij werkt voor verschillende organisaties en pakt projecten op het gebied van Marketing Automation op.

Over de opdrachtgever

WisePeople is een community van Digital Masterminds die écht het verschil maken in de digitale wereld. Wij matchen digital professionals met organisaties waar ze het maximale uit zichzelf én de organisatie kunnen halen. Want bedrijven groeien door de mensen die er werken. En mensen door de bedrijven waar ze werken. Maar daarnaast bieden wij ook:

 • Voorop staat dat we jou de ruimte bieden om jezelf als professional verder te ontwikkelen om jouw werk goed uit te voeren, zo zijn er allerlei mogelijkheden om trainingen en opleidingen te volgen;
 • Als ‘zusje’ van Adwise heb je specialisten in de buurt waar je altijd even bij kunt aankloppen voor advies, handig!;
 • Samen met Adwise en Adwise Academy zitten we in één kantoor. Werk je een dagje bij ons? Dan wordt de lunch voor je verzorgd, door niemand minder dan Dorset (ja dat heerlijke restaurant uit Borne)! Met elkaar eten en een ommetje in de pauze vinden we altijd gezellig;
 • En tot slot: voor al onze Digital Masterminds (jij dus) organiseren we meerdere keren per jaar exclusieve evenementen met gastsprekers en borrels. Zo vergroot jij je netwerk met andere creatieve en digital marketeers.


Meer weten?

Is dit het helemaal voor jou? Ben jij creatief, zelfstandig, een aanpakker, enthousiast, sociaal en ben jij juist zo op zoek naar die afwisseling? Leuk! Vul hieronder je gegevens in en klik op ‘verzenden’. Je ontvangt snel van ons een reactie terug, beloofd!

Nog geen 100% fit maar wel nieuwsgierig naar meer? Vul dan ook hieronder je gegevens in. Laten we samen kijken naar wat er bij jou past!

#workwithus

 • Fullservice digital agency;
 • Meer dan 100 creatieve denkers en doeners aan de digitale frontier;
 • Wij zetten bedrijven op een beslissende voorsprong;
 • We creëren groei en concurrentievoordeel met geweldige ervaringen. 

Adwise gelooft boven alles in vriendschap. Als kern van onze organisatie, maar vooral ook in de manier waarop we met onze klanten en medewerkers omgaan en samen ambities realiseren. Uit dat geloof komen vele andere waarden van Adwise voort: passie, samen lol hebben, proactief elkaar helpen, het goed voor elkaar willen doen, maar ook de competitie om het steeds maar weer beter te willen doen. Dit zijn de waarden die we ook zoeken bij jou.

Hold on, we're not done yet!

Maar dat is niet alles. Want wanneer jij lekker in je vel zit, kun je optimaal presteren en jezelf ontwikkelen. Daarom doen wij er ook alles aan om jou te faciliteren in geluk, gezondheid en vitaliteit. We hebben een inspirerende werkomgeving en de beste faciliteiten om dagelijks het beste in jezelf naar boven te halen. Zoals:

 • Een uitgebreide onboarding;
 • Een inspirerende werkplek;
 • Digital Academy om jouw talenten te ontwikkelen;
 • Flexibele werktijden, werken waar en wanneer jij wilt;
 • Budget voor aanschaf van een thuiswerkplek;
 • Volledige reiskostenvergoeding en thuiswerkvergoeding;
 • Dagelijks een vers bereide lunch en vers fruit;
 • Avondmaaltijden service;
 • Yoga & bootcamp;
 • Fietsplan; 
 • Life coach.

Meer over werken bij Adwise

Innovatietijd
Om onze gezamenlijke en persoonlijke ambities te realiseren besteden we minimaal 10% van onze tijd aan (eigen) innovatieprojecten, zodat we samen continu blijven ontwikkelen en verbeteren. Ook bezoeken we wereldwijd de meest inspirerende events en congressen.

Do we have a match? 

Solliciteer nu & #workwithus! Vul onderstaande gegevens in en klik op ‘verzenden’. Binnen tien dagen ontvang je van ons een reactie terug, beloofd! 

Adwise Digital Marketing traineeship

Je werkplek

Adwise traineeship marketing

Elke dag verse lunch

Digital Marketing trainingen

Trainingen van vak specialisten in inspirerende ruimtes

traineeship digital marketing

Yoga sessies

Traineeship 12 weken

Samen opdrachten maken

traineeship

Brainstormsessies

traineeship digital marketing Almelo

In-house bioscoop

Betaald traineeship Adwise

Feestjes en vrijdagmiddagborrels

Adwise

Onze foto- en filmstudio

Hoe nu verder?

Solliciteren is één.

Solliciteer

Nadat wij je sollicitatie hebben ontvangen, nemen we contact met je op per telefoon of e-mail. Dan hoor je of jij uitgenodigd wordt voor een eerste kennismaking.

Kennismaken. Is er een Adwise-fit?

Nadat wij je sollicitatie hebben ontvangen, nemen we contact met je op per telefoon of e-mail. Dan hoor je of jij uitgenodigd wordt voor een eerste kennismaking. Tijdens het kennismakingsgesprek willen we jou uiteraard graag leren kennen. Maar het is net zo belangrijk dat jij ons beter leert kennen. Samen kijken we of er sprake is van de “Adwise-fit”. Daarom bespreken we veel tijdens dit eerste gesprek; van je hobby’s, ervaring tot nu toe, jouw ambities en verwachtingen tot aan de Adwise structuur en cultuur.

Vervolggesprek. Is er een functie-fit?

Hebben we samen vastgesteld dat de Adwise-fit aanwezig is, dan gaan we kijken naar de functie-fit. In dit vervolggesprek wordt dieper ingegaan op de (dagelijkse) werkzaamheden van de openstaande functie en de teamsamenstelling. Om samen te ontdekken of de functie goed bij jou en jouw kwaliteiten past, kan (afhankelijk van de functie) een persoonlijkheidstest of assessment onderdeel zijn van de procedure.

Arbeidsvoorwaarden. Welkom bij Adwise!

Is naast de Adwise-fit óók de functie-fit aanwezig? Dan doen we je een arbeidsvoorwaardelijk voorstel. Ga je akkoord? Dan heten we je welkom bij Adwise. Leuk dat je met ons komt werken!

Solliciteer hier

Op deze vacature.

Naniek Lenderink
Meer weten? Neem contact op met Naniek

        

        
Voornaam
Achternaam
Ongeldig e-mailadres
Vul een geldig telefoonnummer in
CV
LinkedIn url
Naniek Lenderink
Meer weten? Neem contact op met Naniek
Naniek Lenderink

Meer weten?

Naniek kan je alles vertellen.

Heb je een vraag over deze vacature? Wil je meer informatie? Of wil je weten welke andere vacatures we op korte termijn verwachten?

Contact
Emerce100 Beste Fullservice Digital Agency '24

Beste Fullservice Digital Agency '24