Challenge us
menu

Digital Marketing

Be undeniably good. No marketing effort or social media buzzword can be a substitute for that.

Digital Marketing

Be undeniably good. No marketing effort or social media buzzword can be a substitute for that.

Observeren, leren, optimaliseren

Digital Marketing wordt elke dag slimmer.

De digitale consument van vandaag bereik je alleen optimaal met digital-first marketing. De brand experience en marketingstrategie geven het kader aan voor een dynamische marketing aanpak, waarin real-time resultaten en optimalisatie hand in hand gaan. Elk contact met een potentiële klant maakt het plan scherper en brengt de doelstellingen dichterbij.

Een goed marketingplan begint met het vertalen van budgetten en KPI’s naar kanalen en middelen. Vervolgens is het zaak om het plan snel en efficiënt uit te voeren. Dit houdt onder andere in: het opzetten van online display, pre-rolls, nieuwsbrieven, landingspagina’s, en ga zo maar door. Time to marketing is key in digital.

We helpen je graag verder Neem contact op
Ontdek onze marketing audits

Een dynamisch marketingplan met slimme budget allocaties?

Het begint met een marketing strategy audit.

Start een Adwise Audit op je marketing strategie en - uitvoering. Onze specialisten voeren een check uit op strategie, kwaliteit van uitvoering en resultaat. De uitkomst is een roadmap om je marketingdoelen op korte- en lange termijn te behalen.

Ontdek onze marketing audits

Challenges

in Digital Marketing.

Challenges

in Digital Marketing.

Vooraf bedenken of onderweg leren?
Challenge us

Challenges

in Digital Marketing.

Challenges

in Digital Marketing.

Brand presence versus brand performance
Challenge us

Challenges

in Digital Marketing.

Challenges

in Digital Marketing.

Wat automatiseren? Wat organiseren?
Challenge us

Bouwen aan maximaal digital resultaat

Met een geïntegreerde aanpak die alles bij elkaar brengt.

Adwise heeft special digital performance teams die aantoonbaar vooroplopen in alle disciplines en expertises. Ze weten precies de doelgroep te bereiken met gepersonaliseerde content, waardoor geweldige ervaringen en onbreekbare klantrelaties ontstaan. En dat leidt bijna automatisch tot maximale groei op digitale doelstellingen.

We geloven als geen ander in een integrale aanpak. Onze multidisciplinaire teams zijn niet gebonden aan een kanaal of discipline. Ze doen wat echt werkt. Van UX, CRO tot conversational marketing of lead nurturing. Kortom, alles om zo effectief mogelijk bij te dragen aan het verleiden van nieuwe klanten, verhogen van CLV en het realiseren van sales.

Adwise denkt altijd vanuit de business case. Vooraf toetsen we inspanningen aan het te verwachten succes. Zo zorgen digitale budgetten voor een maximale impact en is de business case altijd rond.

De disciplines

In Digital Marketing.

Digital Marketing Strategy

Samen maken we helder wat er precies nodig is om inzichten te krijgen en daarop te kunnen sturen. We zorgen ervoor dat je marketinginzet volledig meetbaar is. Op die manier heb je altijd, real-time, de benodigde inzichten om waar nodig bij te sturen.

Lees verder

Digital Advertising

Digital advertising biedt tegenwoordig meer mogelijkheden dan ooit tevoren. De juiste digital advertising strategie en de keuzes die daaruit volgen zijn cruciaal voor het behalen van een zo goed mogelijk rendement.

Lees verder

Zoekmachine adverteren (SEA)

De afgelopen jaren zijn er grote ontwikkelingen geweest op het gebied van zoekmachine adverteren (SEA). We helpen jou met het maken van de juiste strategie en keuzes voor het behalen van een zo goed mogelijk rendement op je SEA campagnes.

Lees verder

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Eigenlijk is SEO te groot geworden om in één onderwerp onder te brengen en grote digitale thema's krijgen steeds meer grip op SEO. We helpen je met het vergroten van het aantal bezoekers naar jouw website uit de organische resultaten van zoekmachines. We analyseren jouw platform en prioriteren optimalisatie op basis van impact en effort.

Lees verder

Social Media

Het draait om betekenisvolle gesprekken, relaties, transparantie en interacties. Hiervoor is de gepersonaliseerde customer experience een onmiskenbaar belangrijke factor. Wij helpen je met de strategie waarin we de kaders vastleggen voor de doelstelling, de distributiekanalen en boodschap en bij de uitvoering hiervan.

Lees verder

E-mailmarketing

E-mail is het ideale kanaal om in te spelen op de behoeftes van je doelgroep. Wij helpen je van strategie tot campagne-ontwerp en technische uitvoering om e-mail in te zetten voor o.a. het stimuleren van herhaalaankopen, het verhogen van loyaliteit en het genereren van kwalitatieve leads.

Lees verder

Conversie optimalisatie (CRO)

Optimaliseer de conversie van jouw website, webshop of applicatie samen met dé experts van Nederland, zodat jij meer leads en omzet behaalt.

Lees verder

Marketplaces

Bestaande marketplaces worden wereldwijd dominanter en de customer journey begint én eindigt steeds vaker op een marketplace. Deze ontwikkelingen brengen verandering in online klantgedrag te weeg waar je als merk op in wilt spelen. Wij helpen je met het realiseren van een professionele marketplaces strategie en executie, voor optimale aanwezigheid binnen marketplaces.

Lees meer

Digital Marketing specialists

Onze digital marketing denkers en doeners.

Nick Oltvoort Head of Advertising / Senior Digital Advertising Marketeer
Marijn ten Bulte Head of SEO / Senior SEO Consultant
Joris Kroes Head of Performance Strategy / Senior Performance Strategist
Wouter Nieuwerth Head of Data & Analytics / Senior Analytics Consultant
Evelien Knippers Account Director
Daan Loohuis Head of Strategy / Senior Digital Strategist

Heb je vragen of wil je meer weten?

Wij helpen je graag verder.

Emerce 100 #1-3 Digital agency '21 '22 '23

#1-3 Digital agency '21 '22 '23