Challenge us
menu

E-mailmarketing

There is no channel where you can personalize, automate, test and optimize like email.

E-mailmarketing

There is no channel where you can personalize, automate, test and optimize like email.

E-mailmarketing met impact

Relevantie, personalisatie, segmentatie en automatisering.

Wist je dat 94% van de Nederlanders is ingeschreven voor nieuwsbrieven? En dat 83% van de consumenten email als communicatie prefereert met bedrijven? E-mail staat niet voor niets al jaren in de top 3 digitale marketingkanalen. Het is het ideale kanaal om, al dan niet geautomatiseerd, in te spelen op de behoeftes van je doelgroep. Een kanaal om zeker niet links te laten liggen! De behoeftes van de ontvanger worden steeds groter, waardoor de one-size-fits-all bulk mails niet meer werken.

De focus is verschoven naar relevantie, personalisatie, segmentatie en automatisering. Mooie ontwikkelingen zoals Artificial Intelligence, Machine Learning en interactieve elementen verrijken het e-mail landschap. Er is steeds meer mogelijk! Om je concurrent voor te blijven is het tijd om je e-mailmarketing naar het volgende niveau te tillen.

We helpen je graag verder Neem contact op

Dilemma's

in E-mailmarketing.

Dilemma's

in E-mailmarketing.

Hoe laat ik mijn database groeien met kwalitatieve nieuwsbriefinschrijvers?
Challenge us

Dilemma's

in E-mailmarketing.

Dilemma's

in E-mailmarketing.

Hoe verstuur ik content die écht relevant is voor mijn ontvangers?
Challenge us

Dilemma's

in E-mailmarketing.

Dilemma's

in E-mailmarketing.

Uit welke automatische e-mailcampagnes haal ik het meeste rendement?
Challenge us

Meer rendement uit jouw e-mailcampagnes

Van het genereren van kwalitatieve leads tot het verrijken van profielen.

Een nieuwsbrief wordt gemiddeld 8 seconden gezien. In die korte tijd dien jij je boodschap goed over te brengen. Onze ervaren specialisten weten als geen ander hoe (nog) meer rendement te halen uit jouw e-mailcampagnes. Dit gaat overigens verder dan alleen het versturen van nieuwsbrieven. Wij helpen je om e-mail (al dan niet geautomatiseerd) in te zetten als middel voor het stimuleren van herhaalaankopen, het verhogen van loyaliteit, het genereren van kwalitatieve leads, het verrijken van profielen, het bieden van aftersales, de heractivatie van inactieve klanten, etc. Van strategie tot campagne-ontwerp en technische uitvoering helpen wij jou verder.

Om een nieuwsbriefinschrijver maximaal te laten renderen moet je content bieden die écht interessant is. Denk hierbij aan hypergepersonaliseerde e-mails met aanbiedingen afgestemd op de individuele ontvanger óf het inzetten van creatieve content zoals een aftelklok, een slider of zelfs een spel in je mail! De mogelijkheden zijn eindeloos. Voor je gehele customer journey kun je e-mailmarketing succesvol inzetten. Enthousiast geworden? We helpen je graag je e-mailmarketing naar het volgende niveau te trekken!

E-mailmarketing checklist:

Zo verstuur je een foutloze email.

Fouten in je e-mails voorkomen? Met deze checklist zorg je ervoor dat je nieuwsbrieven en campagnes perfect ingesteld staan voor verzending.

Download

de checklist hier.

Email specialists

Onze e-mail denkers en doeners.

Elke Eijsink Marketing Automation Specialist
Michel Wester Digital Creative
Evelien Knippers Account Director
Rick ten Voorde Digital Advertising & Marketplaces Marketeer
Marloes de Jong Performance Manager
Angelique Prenger Brand & UX strategist

Partners

Samen komen we verder.

Spotler
Copernica
Clang
Active Campaign

Heb je vragen of wil je meer weten?

We helpen je graag verder.

Expert Talks

We delen graag onze kennis met jou.

Bedanktpagina Vrijblijvende sparsessie en of takeaways

E-mailmarketing

Adwise bij Digital Marketing Live!

Op 8 juni 2023 vind je Adwise met onder meer Google op Digital Marketing Live! Hét event over de laatste trends en ontwikkelingen binnen digital marketing. Lees meer over de Adwise sessies rondom international growth, first-party data en advertentie personalisatie. Tot dan!

Amsterdam
8 juni 2023
Adwise bij E-Commerce Live!

Adwise bij E-Commerce Live!

Op 7 juni 2023 vind je Adwise met onder meer Google op E-Commerce Live! Hét event over de laatste trends en ontwikkelingen binnen e-commerce. Lees meer over de Adwise sessies rondom international growth, AI-toepassingen en een data-driven aanpak. Tot dan!

Amsterdam
7 juni 2023
E-mailmarketing

Expert Talk: AI

Vanaf 13 juni gaan we in een reeks Expert Talks in gesprek met specialisten uit verschillende Digital Marketing vakgebieden over wat de impact van AI gaat zijn op de korte én lange termijn. Op 13 juni vindt de eerste Expert Talk plaats: Kennismaking met AI en Digitale Transformatie. Meld je hier aan voor de livestream.

Livestream
13 juni 2023
Emerce 100 #1-3 Digital agency '21 '22 '23

#1-3 Digital agency '21 '22 '23