Challenge us
menu

Business Strategy

Future-proof your business.

Business Strategy

Future-proof your business.

Business Strategy

Future proof your business.

Business Strategy

Future proof your business.

We create a future vision

Discover and understand the impact of trends.

Groei realiseren, business doelstellingen formuleren en vervolgens concrete acties bepalen die je de goede richting in helpen. Duidelijke doelstellingen zorgen voor de juiste ingrediënten en het bepalen van de koers voor jouw marketingstrategie. Om je organisatie future-proof te maken en op lange termijn succesvol te zijn is het essentieel te transformeren.

Welke nieuwe businessmodellen kun je ontwikkelen? Welke mensen moeten hiervoor worden aangenomen? En welke structuren zijn nodig om als organisatie op te schakelen, maar ook innovatief te blijven? Wij helpen je bij het transformeren, positioneren, het innoveren en het stellen van doelen die jouw organisatie laat groeien naar dat hogere doel.

Business strategist van Adwise
We helpen je graag verder Neem contact op

Van ad-hoc marketing naar strategische marketing?

Het begint met een strategy & brand audit.

Start een Adwise Audit op je Strategy en Brand. Onze specialisten voeren een check uit op strategie, kwaliteit van uitvoering en resultaat. De uitkomst is een roadmap om met je marketing strategie doelen op korte- én lange termijn te behalen.

Ontdek onze strategy & brand audits

Een business strategy op maat

Zet altijd de juiste stappen op het juiste moment.

Ons startpunt is altijd een inventarisatie door een business strateeg, gevolgd door een op maat gemaakt plan van aanpak waarmee we jullie organisatie het meest effectief kunnen helpen. We houden rekening met alle factoren om zo de juiste stappen op het juiste moment te zetten en zo effectief mogelijk invulling te geven aan vraagstukken, kansen, bedreigingen en dilemma’s. Onze expertise en aanpak is standaard, de invulling en het proces zijn altijd maatwerk.

We weten exact wat de digitale wereld met zich mee brengt

Vision and ambition

Samen stellen we je ambities scherp (Big Hairy Audacious Goals), maar ook je missie en visie en het vormgeven van de betekenis binnen de Purpose Economy.

Trends & impact (future vision)

(Toekomstige) relevante trends en ontwikkelingen die het duurzame succes van je organisatie kunnen raken leren we je ontdekken en begrijpen. Inclusief de verwachte impact en scenario’s. We creëren gezamenlijk inzicht in toekomstige concurrentie zodat je zélf de meest bedreigende en disruptieve concurrent in de markt wordt.

Digital readiness

We brengen de digital readiness van je organisatie in kaart (structuur, processen, expertise, cultuur) en verbeteren je digital leadership zodat je in staat bent te transformeren, vanaf de core van je organisatie (van boardroom tot operatie).

Strategy development

Bestaande businessmodellen maken we future-proof of we ontwikkelen volledig nieuwe (afgeleide) businessmodellen met volledig nieuwe producten, diensten of nieuwe verdienmodellen (Blue Ocean Strategy).

Organization and process optimization

Je organisatie maken we (meer) customer centric (CX) en digital-first. Van leadership tot cultuur, mensen, systemen en processen. We helpen bedrijfsprocessen te digitaliseren met als resultaat winstoptimalisatie, efficiency en duurzaam concurrentievoordeel.

People

Je als organisatie differentiëren op de arbeidsmarkt is essentieel om de juiste mensen aan te trekken én te behouden. Door eHRM en People Analytics helpen we optimale grip te krijgen op employee engagement én deze te verbeteren.

Business data & intelligence

We ontwikkelen essentieel inzicht in bestuursdata; denk aan een boardroom cockpit met voorspellende intelligentie en virtuele assistenten. We helpen gehele organisaties data-driven te maken - van data ecosysteem tot een data-driven gedachtengoed/cultuur.

Ideation, prioritizing and roadmapping

Visie, ambitie, trends en impactscenario’s vertalen we naar strategische richtingen en projecten, waarna we helpen deze te prioriteren. Hiermee ontwikkelen we een C-level roadmap en aanpak die invulling geeft aan doelgerichte en effectieve executie (transformatie).

Business strategists

Onze strategische denkers en doeners.

Wouter van Mierlo Marketing Strateeg
Daan Loohuis Head of Strategy / Senior Digital Strategist
Koen Kranenberg Director Disruption & Innovation (CDO)
Jip van Kervel Director Operations (COO)
Gijs Westerbeek Managing Director (CEO)

Awards & nominaties

Bekroonde expertise.

Award
Case
Opdrachtgever
Jaar
Emerce100
#3 Digital agency fullservice groot
Adwise - Your Digital Brain
2023
Emerce100
#3 Digital agency fullservice groot
Adwise - Your Digital Brain
2022
MT1000 winner
Beste dienstverleners 2022
Adwise - Your Digital Brain
2022
Emerce100 winner
#1 Fullservice Digital Agency Large
Adwise - Your Digital Brain
2021

Heb je vragen of wil je meer weten?

Wij helpen je graag verder.

Expert Talks

We delen graag onze kennis met jou.

Business strategy

Expert Talk Digital Wins: E-Commerce Breakthroughs for Retailers

Als retailer wordt het steeds lastiger om onderscheidend en winstgevend te blijven. Hoe ga je om met stijgende advertentiekosten? Hoe benut je de potentie van AI? En wat is je optimale kanalenmix? Dat ontdek je tijdens deze Expert Talk.

Datum / locatie
5 september Almelo/online
Specialty
Commerce
Business strategy

Expert Talk Digital Wins: Brandformance Wins in a Digital World

Brand, Branding en Brandformance zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Maar hoe ziet die ideale balans er in de praktijk uit? En wat levert goede brandformance je concreet op? Dat ontdek je tijdens deze Expert Talk.

Datum
10 september
Business strategy

Expert Talk Digital Wins: The Talent Attraction Formula

Bijna de helft van de mensen in Nederland staat open voor ander werk, maar minder dan één op de acht zoekt actief naar een nieuwe baan. Hoe bereik én overtuig je die groep succesvol om voor jouw organisatie te werken? Dat ontdek je tijdens deze Expert Talk.

Datum
17 september

Gerelateerd

Lees meer over Digitale transformatie.

Emerce100 Beste Fullservice Digital Agency '24

Beste Fullservice Digital Agency '24