Challenge us
menu

Business Strategy

Future-proof your business.

Business Strategy

Future-proof your business.

Business Strategy

Future proof your business.

Business Strategy

Future proof your business.

We create a future vision

Discover and understand the impact of trends.

Groei realiseren, business doelstellingen formuleren en vervolgens concrete acties bepalen die je de goede richting in helpen. Duidelijke doelstellingen zorgen voor de juiste ingrediënten en het bepalen van de koers voor jouw marketingstrategie. Om je organisatie future-proof te maken en op lange termijn succesvol te zijn is het essentieel te transformeren.

Welke nieuwe businessmodellen kun je ontwikkelen? Welke mensen moeten hiervoor worden aangenomen? En welke structuren zijn nodig om als organisatie op te schakelen, maar ook innovatief te blijven? Wij helpen je bij het transformeren, positioneren, het innoveren en het stellen van doelen die jouw organisatie laat groeien naar dat hogere doel.

Business strategist van Adwise
We helpen je graag verder Neem contact op

Van ad-hoc marketing naar strategische marketing?

Het begint met een strategy & brand audit.

Start een Adwise Audit op je Strategy en Brand. Onze specialisten voeren een check uit op strategie, kwaliteit van uitvoering en resultaat. De uitkomst is een roadmap om met je marketing strategie doelen op korte- én lange termijn te behalen.

Ontdek onze strategy & brand audits

Een business strategy op maat

Zet altijd de juiste stappen op het juiste moment.

Ons startpunt is altijd een inventarisatie door een business strateeg, gevolgd door een op maat gemaakt plan van aanpak waarmee we jullie organisatie het meest effectief kunnen helpen. We houden rekening met alle factoren om zo de juiste stappen op het juiste moment te zetten en zo effectief mogelijk invulling te geven aan vraagstukken, kansen, bedreigingen en dilemma’s. Onze expertise en aanpak is standaard, de invulling en het proces zijn altijd maatwerk.

We weten exact wat de digitale wereld met zich mee brengt

Vision and ambition

Samen stellen we je ambities scherp (Big Hairy Audacious Goals), maar ook je missie en visie en het vormgeven van de betekenis binnen de Purpose Economy.

Trends & impact (future vision)

(Toekomstige) relevante trends en ontwikkelingen die het duurzame succes van je organisatie kunnen raken leren we je ontdekken en begrijpen. Inclusief de verwachte impact en scenario’s. We creëren gezamenlijk inzicht in toekomstige concurrentie zodat je zélf de meest bedreigende en disruptieve concurrent in de markt wordt.

Digital readiness

We brengen de digital readiness van je organisatie in kaart (structuur, processen, expertise, cultuur) en verbeteren je digital leadership zodat je in staat bent te transformeren, vanaf de core van je organisatie (van boardroom tot operatie).

Strategy development

Bestaande businessmodellen maken we future-proof of we ontwikkelen volledig nieuwe (afgeleide) businessmodellen met volledig nieuwe producten, diensten of nieuwe verdienmodellen (Blue Ocean Strategy).

Organization and process optimization

Je organisatie maken we (meer) customer centric (CX) en digital-first. Van leadership tot cultuur, mensen, systemen en processen. We helpen bedrijfsprocessen te digitaliseren met als resultaat winstoptimalisatie, efficiency en duurzaam concurrentievoordeel.

People

Je als organisatie differentiëren op de arbeidsmarkt is essentieel om de juiste mensen aan te trekken én te behouden. Door eHRM en People Analytics helpen we optimale grip te krijgen op employee engagement én deze te verbeteren.

Business data & intelligence

We ontwikkelen essentieel inzicht in bestuursdata; denk aan een boardroom cockpit met voorspellende intelligentie en virtuele assistenten. We helpen gehele organisaties data-driven te maken - van data ecosysteem tot een data-driven gedachtengoed/cultuur.

Ideation, prioritizing and roadmapping

Visie, ambitie, trends en impactscenario’s vertalen we naar strategische richtingen en projecten, waarna we helpen deze te prioriteren. Hiermee ontwikkelen we een C-level roadmap en aanpak die invulling geeft aan doelgerichte en effectieve executie (transformatie).

Business strategists

Onze strategische denkers en doeners.

Gijs Westerbeek Managing Director (CEO)
Koen Kranenberg Director Disruption & Innovation (CDO)
Jip van Kervel Director Operations (COO)
Thijs Wolbers Director Quality & Innovation / Head of Digital Commerce
Daan Loohuis Head of Strategy / Senior Digital Strategist

Heb je vragen of wil je meer weten?

Wij helpen je graag verder.

Expert Talks

We delen graag onze kennis met jou.

Business strategy

Expert Talk: AI in Recruitment Marketing

Recent zijn we gestart met een reeks Expert Talks waar we in gesprek gaan met specialisten uit verschillende Digital Marketing vakgebieden over wat de impact van AI gaat zijn op de korte én lange termijn. Op 3 oktober vindt de vijfde Expert Talk plaats: AI in Recruitment Marketing. Meld je aan!

Datum
Dinsdag 17 oktober 2023
Tijd
8:45 uur
Business strategy

Adwise bij Shopping Today 2023

Klaar om internationaal te groeien? Op 12 oktober 2023 vind je Adwise op Shopping Today, het grootste e-commerce event van Nederland, met de sessie: Internationaal groeien in Europa: van go-to-market plan tot volwaardige speler. Lees meer.

Datum
Donderdag 12 oktober 2023
Tijd
09:15 - 16:45 uur

Gerelateerd

Lees meer over Digitale transformatie.

Emerce100 #1-3 Digital agency '21 '22 '23

#1-3 Digital agency '21 '22 '23