Challenge us
menu

Adwise LAB

We create completely new prototypes for your business.

Adwise LAB

We create completely new prototypes for your business.

We connect future challenges with today’s world

In het Adwise LAB.

Innovaties zetten vandaag de dag hele markten op de kop. Technologie is continu in ontwikkeling en dit biedt zowel kansen als bedreigingen, afhankelijk van of je tijdig aan boord springt of niet. Met het Adwise LAB maken we een sprong naar de toekomst en challengen we jouw businessmodel. Én we bedenken en creëren volledig nieuwe prototypes.

Marketing en innovatie moet in het hart en de brain van je organisatie zitten. Het is cruciaal om producten, diensten en businessmodellen te ontwikkelen die voor nu en in de veranderende wereld meer toegevoegde waarde leveren dan je concurrenten. Daarom hebben we als Adwise hier een dedicated team voor opgezet, die de nieuwe technologieën van morgen omzet in kansen voor nu. Want innovatie moet gefocust zijn op specifieke behoeften.

We helpen je graag verder Neem contact op

Predict the future by creating it

We realiseren de uitvindingen van overmorgen vandaag al.

De beste manier om de toekomst te voorspellen is door het te creëren. Het LAB is dé plek binnen Adwise waar de uitvindingen van overmorgen worden gerealiseerd. Aan hand van de nieuwste technologieën en mogelijkheden verbinden wij de challenges uit de toekomst aan de technologieën van vandaag. Samen met jou ontwikkelen we prototypes die de markt kunnen verslaan.

Ons Adwise LAB staat los van de huidige operationele processen en werkt dedicated aan de toekomst. Want innovatie is één van de meest belangrijke functies van een onderneming die nooit mag stoppen door de huidige waan van de dag. Wil jij ook de toekomst voor jouw branche creëren? Het Adwise LAB team helpt jouw organisatie je concurrenten te slim af te zijn.

Wat we doen

in een overzicht.

Rapid prototyping

De beste manier om jouw idee te testen, is door het vast te houden, te voelen en te gebruiken. Wij maken binnen 2 weken de eerste versie van jouw idee.

Ideating

De beste ideeën komen voort uit alledaagse problemen. Wij helpen met onze kennis van de laatste technologieën om tot cutting edge oplossingen te komen die echt het verschil maken.

New tech vision

Goed management van technologie is het kiezen van de juiste technieken en deze te absorberen, waarbij alles in één lijn is met de organisatie doelstellingen.

Opportunities matrix

De kansen en bedreiging komen van alle kanten. De kunst is mee te gaan met de juiste trends en kansen te zien, die anderen niet zien. Wij maken inzichtelijk waarop je dient te focussen.

Heb je vragen of wil je meer weten?

Graag verkennen we nieuwe verbindingen tussen de fysieke wereld en het digitale domein voor jouw business.

Neem contact op en vertel ons over jullie uitdagingen, geheel vrijblijvend natuurlijk!

Neem contact op

Consultants voor Adwise LAB

Alle benodigde expertise en skills.

Estelle Woolderink
Estelle Woolderink Intern Sales
Saad Mellouk
Saad Mellouk Digital Growth Analyst
Karlijn Nieuwenhuis Manager Sales
Marlies Noltes Digital Consultant
Jurgen de Vries
Jurgen de Vries Digital Consultant
Bart Rosink
Bart Rosink Digital Consultant
Robert-Jan Tijhof
Robert-Jan Tijhof Digital Consultant

Heb je vragen of wil je meer weten?

We helpen je graag verder.

Emerce100 Beste Fullservice Digital Agency '24

Beste Fullservice Digital Agency '24