Challenge us
menu

Technology & Development

Technology changes exponentially; organizations change logarithmically.

Technology & Development

Technology changes exponentially; organizations change logarithmically.

Smart use of technology

Begin met het omarmen van de mogelijkheden.

De technologische ontwikkelingen gaan razendsnel. Onze wereld verandert ingrijpender dan ooit tevoren. Toch staan we pas aan het begin. Blockchain, IoT, Big data, machine learning en Artificial Intelligence luiden de volgende fase aan de digital frontier in. Voor elke organisatie is het essentieel om technologie goed up-to-date te hebben, met name in Martech.

Marketing leunt in toenemende mate op technologie om nieuwe klanten aan te trekken en bestaande beter te bedienen. De tools en platformen die daarvoor nodig zijn vormen samen het Martech landschap van de organisatie.

Waar vaak nog wordt gekeken naar de mogelijkheden van elk stukje techniek, gaat het tegenwoordig vooral om hoe de verschillende tools en platformen optimaal samenwerken.

De keuze van de juiste technologiepartners wordt steeds belangrijker. Het is immers een keuze met behoorlijke gevolgen voor de lange termijn. Daarom kiezen we bij Adwise altijd voor partijen met een duidelijke visie op de toekomst. We zoeken flexibele partners die net als wij altijd voorop willen lopen.

We helpen je graag verder Neem contact op

Een software landschap dat meegroeit met jouw organisatie?

Het begint met een technology & development audit.

Start een Adwise Audit op Technology & Development. Onze specialisten voeren een check uit op strategie, kwaliteit van uitvoering en resultaat. De uitkomst is een roadmap om je martech doelen op korte- en lange termijn te behalen.

Ontdek onze technische audits

Challenges

in Technology & Development.

Challenges

in Technology & Development.

Uitstellen of investeren?
Challenge us

Challenges

in Technology & Development.

Challenges

in Technology & Development.

Wachten op de volgende innovatie of nu in de rijdende trein stappen?
Challenge us

Challenges

in Technology & Development.

Challenges

in Technology & Development.

In huis halen of juist outsourcen?
Challenge us

Maak technologie niet leidend

Pas de technologie aan op je organisatie.

Adwise begint altijd met het grote plaatje. We brengen de technologie binnen de organisatie in kaart en ontwikkelen samen een visie voor de komende jaren. Met dit masterplan op tafel selecteren we de best passende tools en platformen. We hebben ruime ervaring met het implementeren én integreren van grote platformen. Maar ook met het inpassen van bestaande tools en alle beschikbare data.

Wat nog niet bestaat, kunnen we bouwen. Adwise zet complete systemen neer, inclusief websites, shops, apps, bots en tools. Telkens kijken we kritisch naar wat er echt nodig is om de doelstellingen te behalen. Elke organisatie is anders en onze slimme oplossingen ook.

Technologie heeft een vaak onderschatte dimensie: mensen. De beste technologie is waardeloos als mensen er niet mee uit de voeten kunnen. Vanaf dag één werken we aan de communicatie binnen de organisatie, helpen we om mensen te trainen en bouwen we mee aan teams. Wij zijn pas tevreden als het grote plaatje op korte én lang termijn werkt.

Martech strategie, selectie & implementatie

We zorgen dat de juiste selectie van technologie, software en tools wordt gemaakt en ordenen de data in de verschillende systemen. In de implementatie laten we deze systemen allemaal naadloos samenwerken.

Lees verder

Recruitment platformen & integraties

Ontwikkeling, implementatie en integratie van werken-bij-websites, recruitment platformen, ATS systemen en tools die een naadloze candidate journey bieden.

Lees verder

Commerce platformen & integraties

Ontwikkeling en implementatie van commerce platformen (webshops), PIM en data management systemen (CDP/DMP, ESB/ETL), volledig geïntegreerd met CRM, ERP, WMS en tools die een naadloze en gepersonaliseerde customer experience bieden.

Lees verder

Portals

We brengen je volledige back-office samen om klanten en medewerkers altijd een geüpdatet beeld te geven.

Lees verder

Websites & Apps

We bouwen websites en applicaties in open source Content Management Systemen die we volledig integreren in het martech landschap van jouw organisatie. We zorgen dat je agency onafhankelijk blijft en zelf de volledige controle houdt over je website of app.

Lees verder

Koppelingen en integraties

Door de juiste koppelingen te leggen tussen al die verschillende systemen vereenvoudig je hele bedrijfsprocessen en verhoog je de efficiëntie van processen. Wij helpen je uit honderdduizenden tools de beste voor iedere toepassing te kiezen.

Lees verder

Artificial Intelligence & Machine Learning

Onze machine learning specialisten algoritmiseren hele bedrijfsprocessen gebaseerd op data van jouw organisatie.

Lees verder

Voice & Chatbot

Met de komst van voice en chatbots is een compleet nieuw touchpoint ontstaan: conversational design. Hoe speel je hier als bedrijf slim op in?

Lees verder

Internet of things

Krijg krachtige klantinzichten en leg het fundament voor een gerichte Internet of Things strategie. Zo pak je een voorsprong op je concurrentie.

Lees verder

Managed Services

Het toegewijde supportteam van Adwise beheert, ondersteunt en onderhoudt continu je digitale platformen. Alles voor optimaal beheer van je website, platform of applicatie.

Lees verder

Security

Een strategie die de veiligheid van data waarborgt terwijl het operationeel blijft. Ontdek hoe we je helpen op het gebied van Security & AVG!

Lees verder

Dedicated teams

Wij helpen organisaties bij het bouwen, ondersteunen, ontwikkelen én beheren van dedicated development teams.

Lees verder

Integraties & Implementaties

Craft CMS
Shopware

Heb je vragen of wil je meer weten?

We helpen je graag verder.

Technology & Development

Duurzame groei vereist een sterk technologisch fundament.

Get in touch

Een technisch landschap dat meegroeit met jouw organisatie?

Pas de technologie aan op je organisatie.

Jouw organisatie is uniek. Welk vraagstuk of welke uitdaging je ook hebt, de meest optimale technische oplossing is er één op maat. Wij leveren de meest slimme technische oplossingen die jou helpen je doelstellingen te halen én te overtreffen. En wat nog niet bestaat, bouwen wij voor je. Vanaf dag één werken we aan de communicatie binnen de organisatie, helpen we om je mensen te trainen en bouwen we mee aan teams. 

Samen brengen we binnen jouw organisatie de technologie in kaart en ontwikkelen we een visie voor de komende jaren. Vanuit onze ruime ervaring met platform implementaties én integraties en het inpassen van tools en data, krijgt jouw organisatie zo het best passende technologische fundament voor duurzame groei. Pas als jouw grote plaatje werkt op korte én lange termijn, zijn wij tevreden.

Vrijblijvend sparren over jouw uitdaging? Challenge us

Een greep uit onze services

Wat wij maken en doen voor onze partners.

Websites

We ontwikkelen open-source CMS websites die volledig integreren met jouw martech, voor volledige controle en agency onafhankelijkheid.

Lees verder

Webshops

Ontwikkeling en integratie van webshops/commerce platformen, PIM en data management met CRM, ERP en WMS voor een naadloze klantervaring.

Lees verder

Recruitment websites

Onze geavanceerde recruitment technologieën optimaliseren de candidate journey voor een efficiëntere en impactvolle werving.

Lees verder

Koppelingen en integraties

Juiste systeemkoppelingen vereenvoudigen bedrijfsprocessen en verhogen efficiëntie. We bieden advies voor optimale toolselectie per toepassing.

Lees verder

Technisch landschap & consultancy

We selecteren en organiseren technologie, software en tools en zorgen voor naadloze integratie van je data en systemen.

Lees verder

Portals

We brengen je volledige back office samen zodat jouw klanten en medewerkers altijd een up-to-date beeld hebben.

Lees verder

PIM

Wij versterken e-commerce door PIM-systemen te integreren, waarmee we product- en mediadata efficiënt stroomlijnen voor een ongeëvenaard assortiment.

Lees verder

Artificial Intelligence & Machine Learning

Onze machine learning specialisten algoritmiseren hele bedrijfsprocessen gebaseerd op data van jouw organisatie.

Lees verder

Voice & Chatbot

Verbeter klantinteracties met innovatieve voice en chatbot technologieën, ontworpen voor een vloeiende integratie en verbeterde conversatie-ervaringen.

Lees verder

Security

Verhoog je digitale beveiliging met een strategie voor gegevensbescherming, AVG-compliance en technologische integratie, om operationele excellentie te waarborgen.

Lees verder

Dedicated teams

Versterk je projecten met onze experts in technologie en ontwikkeling, voor maatwerk oplossingen.

Lees verder

Academy

Maatwerk en incompany trainingen, specifiek ontworpen voor jouw organisatie. Hiermee versterken we je in-house team en helpen we je vooruit.

Lees verder
Adwise Technology en development

Waarom Adwise?

Altijd voorop in de markt.

Vanuit ruim 15 jaar ervaring met onder meer systeemimplementaties als websites, shops, apps, bots en tools, de gecombineerde expertise van 140 digital professionals én onze unieke innovatiekracht vind je bij Adwise de slagkracht om met jouw organisatie uit te groeien tot Digital Master.

Technologie heeft een vaak onderschatte dimensie: mensen. De beste technologie is waardeloos als mensen er niet mee uit de voeten kunnen. Daarom dragen we actief bij aan het trainen en begeleiden van jouw mensen. Gevoed met de laatste innovaties en best practices krijg je bij ons first-mover advantage, zodat je voorop loopt in jouw markt. 

 

 

Greep uit onze tools en koppelingen

Systemen waar wij mee werken.

Adwise en Hubspot
Adwise en Craft CMS
Adwise en MODX
Adwise en Magento
Adwise en Shopware
Adwise en Shopify
Adwise en WordPress
Adwise en Akeneo
Adwise en Laravel
Adwise en Symfony
Adwise en Betty Blocks

Greep uit onze opdrachtgevers

Zij gingen je voor.

Adwise en Betty Blocks
Adwise en Betty Blocks
Adwise en Betty Blocks
Adwise en Betty Blocks
Adwise en Betty Blocks
Adwise en Betty Blocks
Adwise en Betty Blocks
Adwise en Betty Blocks
Adwise en Betty Blocks
Adwise en Betty Blocks
Adwise en Betty Blocks
Adwise en Betty Blocks
Adwise en Betty Blocks
Adwise en Betty Blocks
Adwise en Betty Blocks
Adwise en Betty Blocks
Adwise en Betty Blocks
Adwise en Betty Blocks
Adwise en Betty Blocks
Adwise en Betty Blocks
Adwise en Betty Blocks
Adwise en Betty Blocks
Adwise en Betty Blocks
Adwise en Betty Blocks
Adwise en Betty Blocks
Adwise en Betty Blocks
Adwise en Betty Blocks
Adwise en Betty Blocks
Adwise en Betty Blocks
Adwise en Betty Blocks
Adwise en Betty Blocks
Adwise en Betty Blocks
Adwise en Betty Blocks
Adwise en Betty Blocks
Adwise en Betty Blocks
Adwise en Betty Blocks
Adwise en Betty Blocks
Adwise en Betty Blocks
Adwise en Betty Blocks
Adwise en Betty Blocks
Adwise en Betty Blocks
Adwise en Betty Blocks

Awards & nominaties

Bekroonde expertise.

Award
Case
Opdrachtgever
Jaar
Emerce100
Best Fullservice Digital Agency Large
Adwise - Your Digital Brain
2024
European Search Awards
Best use of data (PPC)
Continu Professionals
2024
Global Search Awards
Best use of search (B2B PPC)
Voortman Steel Machinery
2023
Dutch Search Awards
Beste Full Funnel Campagne
Continu Professionals
2023
Digital Recruitment Awards
Best Candidate Experience
Movares
2023
MODX Website van het Jaar
Looox Website
Looox Bathrooms
2022
MODX Website van het Jaar
Thales werken-bij website
Thales
2022

Vrijblijvend sparren over jouw tech uitdaging?

Neem contact op.

Adwise Tech en Development

Vrijblijvend sparren over jouw tech uitdaging?

Neem contact op.

Neem contact op

Ons technology & development team

Staat voor je klaar.

Kyon Kisters
Kyon Kisters Junior Support Engineer
Emie Hilbelink Web Developer
Ronald Exterkate Lead Software Engineer
Kjel Ottema
Kjel Ottema Software Engineer
Jordi Nijland Senior Web Developer
Junior Melgert Operations manager Technology & Development / Head of Development
Eelko Sterk Lead Web Developer
Jeroen Severein Senior Software Engineer / Team Lead Software Engineering
Noah Pluimers Software Engineer
Sebastiaan Langeveld
Sebastiaan Langeveld Software Engineer
Jeroen Balk Senior Software Engineer
Koen Kranenberg Director Disruption & Innovation (CDO)
Nisa te Kiefte Support Engineer
Harry van Rees Senior Software Engineer

Vrijblijvend sparren over jouw tech uitdaging?

Neem contact op.

Demo aanvragen - Craft website development

Demo aanvragen - Hubspot website development

Demo aanvragen - Wordpress website development

Akeneo PXM studio

Consumenten willen meer dan alleen een product. Ze willen een online winkel ervaring. Met Product Experience Management van Akeneo krijg je de sleutels in handen om ze die te geven. Maak kennis met Akeneo PXM studio.

Offerte aanvragen - Hubspot website development

Offerte aanvragen - Wordpress website development

Demo aanvragen - Customer Data Platformen

Offerte aanvragen - Craft website development

Bedankpagina - Hubspot website development

Bedankpagina - Wordpress website development

Contact opnemen - Product Informatie Management systemen

Offerte aanvragen - Customer Data Platformen

offerte-aanvragen-product-informatie-management-systemen

Bedankpagina - Product Informatie Management systemen

Technology & Development

Akeneo PIM implementatie

Beheer je productdata op één centrale plek. Als Emerce #1 full-service Akeneo partner, helpt Adwise je met de installatie van een Akeneo PIM, koppeling met bv. Magento of Shopify en training in het gebruik van het systeem. Plan een demo in of vraag een offerte aan.

Demo aanvragen - MODX website development

Offerte aanvragen - MODX website development

1 op 1 Demo aanvragen - Magento webshop development

Offerte aanvragen - Magento webshop development

Demo aanvragen - Shopware webshop development

Offerte aanvragen - Shopware webshop development

Demo aanvragen - Shopify webshop development

Offerte aanvragen - Shopify webshop development

Bedankpagina - Magento webshop development

Bedankpagina - Shopware webshop development

Bedankpagina - Shopify webshop development

Artificial Intelligence & Machine Learning

Emerce100 Beste Fullservice Digital Agency '24

Beste Fullservice Digital Agency '24