Audit aanvragen
menu

Tech- en website audits

Omarm je groeiende tech stack.

Groeit je organisatie, dan groeit je martech landschap. Maar welke software tools heb je nodig voor de volgende fase, en hoe richt je deze op de juiste manier in? Adwise adviseert al meer dan 15 jaar over de inrichting van het martech landschap. Van CRM tot marketing automation, van website CMS tot conversational software. 

Verbeter vandaag je tech landschap en boek een Adwise Audit.

Tech & Website audits

Strategie, processen, mensen en technologie

Start altijd vanuit het hoogste doel.

Onze audits starten we vanuit je strategische business doelen. Met deze doelen als waarheid, onderzoeken we jouw huidige en je gewenste werkprocessen - uiteraard binnen de domeinen marketing en sales. We adviseren niet alleen over de aansluiting van software op deze processen, we adviseren ook over het verbeteren van deze processen. We zijn namelijk een performance agency. Dit betekent dat we elke verbetering in marketing efficiëntie en effectiviteit, zo snel mogelijk door voeren.

Een technische audit aanvragen

Onze Tech & Website audits

Voor ieder vraagstuk de juiste audit.

Website audit

Tijdens onze website audit gaan we aan de slag met UX en customer journeys: de huidige gebruikerservaring en de conversies. Waar liggen de verbeterpunten en waar liggen de groeikansen?

Website audit aanvragen

Martech audit

Onze martech specialisten weten welke software tools nodig zijn voor jouw groeifase. We adviseren zowel binnen de domeinen B2B als Commerce - van CMS tot marketing automation, van CRM tot conversational tools.

Martech audit aanvragen

CRM & Marketing Automation audit

Adwise voert audits op de inrichting van je sales- en marketing journeys. We adviseren over pipeline management, lijst segmentaties en email journeys. Ook adviseren we in de keuze van software tools.

CRM & Marketing Automation audit aanvragen

Het proces

De stappen van een audit bij Adwise.

Discovery call

Na het aanvragen van een audit neemt één van onze specialisten contact met je op. Je wordt uitgenodigd voor een Zoom-meeting van ci. 15 minuten. Het doel van dit gesprek is om jouw marketing uitdaging concreet maken.

Audit

Na de discovery call starten we de audit. Dit bevat een grondige data analyse, en (on-site) interviews. De specialist creëert vervolgens een assessment rapport, plus een concreet strategisch plan.

Presentatie van bevindingen

Na de audit volgt een presentatie van de audit + strategisch plan. Dit kan op locatie of digitaal.

Actieplan / roadmap

Uit de audit volgt een concreet actieplan met een conclusie van alle bevindingen en de actiepunten. Deze ontvang je in een beveiligde omgeving, inclusief een roadmap van projecten.

Vervolg (optioneel)

Kunnen wij je helpen met het plan? Dan starten we een samenwerking. Onze samenwerkingen zijn projectmatig, full service, of per specifiek kanaal.

Vraag een technische audit aan

Wij nemen binnen 24u contact met je op.

Tech & Website audits

Een volledige strategie audit aanvragen?

Strategy & brand audits..

Heb je aan één audit niet genoeg en wil je graag een audit aanvragen waarin onze experts jouw volledige strategie onder de loep nemen? Dat kan! Ontdek hieronder de mogelijkheden van onze Strategy & brand audits.

Ontdek onze Strategy & Brand audits
Emerce100 Beste Fullservice Digital Agency '24

Beste Fullservice Digital Agency '24