Challenge us
menu

Links and integrations

For efficiency and simplifying business processes.

Links and integrations

For efficiency and simplifying business processes.

Technology is the infrastructure, content is the traffic

Altijd de gebruiker als uitgangspunt.

Bij de ontwikkeling van websites en apps is techniek ondersteunend, het is een middel. Requirements zoals data en beheersbaarheid zijn voor ons bepalend om de juiste techniek te gebruiken of te ontwikkelen. Hiervoor kijken we naar de village of tools om hieruit de beste selectie te maken.

Of we ontwikkelen het door middel van software engineering zelf. Uiteindelijk is de techniek altijd ondersteunend en is content cruciaal voor het creëren van de beste gebruikerservaring.   

We helpen je graag verder Neem contact op

Kiezen uit honderd duizenden tools

Van de village of tools en data silo’s naar de juiste oplossing.

Binnen het Martech landschap wil je gebruik maken van de beste tool binnen elk domein. We praten dan al snel over meerdere tools zoals CRM/ERP, e-mail marketing tools, webshop & Pim systemen als Akeneo en DMP/CDP. Er zijn ontzettend veel tools beschikbaar en het liefst kies je natuurlijk voor iedere toepassing de beste. Vervolgens dienen ze natuurlijk naadloos op elkaar aangesloten te zijn en op een slimme manier met elkaar gekoppeld te zijn. Door de juiste koppelingen te leggen tussen al die verschillende systemen vereenvoudig je hele bedrijfsprocessen en verhoog je de efficiëntie van processen. Wij helpen je uit honderd duizenden tools de beste tool voor iedere toepassing kiezen.

Implementatie van systemen voor databeheer

Al je klant- en productdata goed georganiseerd.

Het structureren van je data maakt je organisatie overzichtelijk en biedt mogelijkheden om je van je concurrentie te onderscheiden. Bij Adwise verzorgen we de complete integratie van bijvoorbeeld een PIM of CDP systeem. Zo gebruikt jouw webshop straks verrijkte productdata of leert jouw organisatie je doelgroep tot in detail begrijpen.

Customer Data Platformen

Personaliseer je hele customer journey met 360o klantprofielen.

Ken jij je doelgroep goed genoeg om de hele klantreis te personaliseren? Een CDP maakt dat mogelijk. Al je klantdata wordt gebundeld tot gedetailleerde klantprofielen. Zo stem jij je marketingactiviteiten helemaal af op de wensen en behoeften van individuele bezoekers. Je moet de klant eerst begrijpen om hem goed te bedienen. Ontdek hoe een Customer Data Platform jouw marketing organisatie data-gedreven en onderscheidend maakt.

Lees meer

Product Information Management

Beheer, verrijk en deel productgegevens vanuit één centrale database.

Run je een webshop of e-commerce platform en wil je dat jouw assortiment met kop en schouders boven die van de concurrentie uitsteekt? Een PIM systeem laat jouw producten opvallen, maakt je medewerkers productiever en versnelt je time-to-market. Ontdek hier alles over Product Information Management systemen.

Lees meer

Technology & Development specialists

Onze technische denkers en doeners.

Daniel Lefers Senior Consultant Development & Technology
Ronald Exterkate Lead Software Engineer
Jeroen Severein Senior Software Engineer
Eelko Sterk Lead Web Developer
Jordi Nijland Senior Web Developer
Harry van Rees Senior Software Engineer
Jeroen Balk Senior Software Engineer
Michel Wester Digital Creative
Remco Jansen Developer
Noah Pluimers Software Engineer
Emie Hilbelink Web Developer

Heb je vragen of wil je meer weten?

Wij helpen je graag verder.

Emerce100 #1-3 Digital agency '21 '22 '23

#1-3 Digital agency '21 '22 '23