Solliciteer nu
menu

SEO Marketeer

Almelo / Fulltime.

De digitale consument van vandaag bereik je alleen optimaal met digital-first marketing. Als digital marketing professional bij Adwise loop je voorop in alle disciplines en expertises binnen digital marketing. Je weet precies de doelgroep te bereiken met gepersonaliseerde content, waardoor geweldige ervaringen en onbreekbare klantrelaties ontstaan. En dat leidt bijna automatisch tot maximale groei op digitale doelstellingen.

Lees verder
  Wij bieden:
 • Salaris tussen de €2784 - €4716 bruto per maand
 • Werken waar en wanneer je wilt
 • Healthy lunches, sporten en ontspannen
 • 10% innovatie en ontwikkeltijd

Is SEO jouw absolute passie en wil je samen met de beste professionals werken aan innovatieve cases? Ga voor een carrière als SEO marketeer! Als SEO Marketeer bij Adwise werk je dagelijks aan uitdagende projecten voor bekende en aansprekende organisatie en merken, nationaal en internationaal. Je bent nauw betrokken bij ambities en strategieën van opdrachtgevers en werkt dagelijks samen binnen één van onze multidisciplinaire squads met maar één missie: impact hebben!

Dit ben jij

Jij bent een enthousiaste, gedreven digital marketeer met diepgaande ervaring in SEO. Je bent energiek & leergierig, wordt enthousiast van een uitdaging en weet binnen de gestelde deadlines kwaliteit voorop te stellen. Je hebt een grote passie voor jouw vakgebied en bent sterk in communicatie, en weet hiermee de opdrachtgever te overtuigen van jouw plan. Je bent analytisch, creatief, neemt initiatief (nieuwe ideeën) en je weet van aanpakken.

 • Jij hebt minimaal 2 jaar werkervaring binnen SEO;
 • Jij weet hoe je grote hoeveelheden data moet verwerken, interpreteren en overbrengen, zowel intern als extern;
 • Je hebt kennis van HTML, CSS en JavaScript (Python is een pré);
 • Jij kan SEO en het belang daarvan als geen ander verwoorden en verkopen, zowel intern als extern;
 • Je bent woonachtig in Nederland en spreekt zowel vloeiend Nederlands als Engels op professioneel niveau.

Je maakt deel uit van het SEO chapter waarin je minimaal 10% van je tijd besteedt aan innovatie en toonaangevendheid. Hierin werk je bijvoorbeeld aan een innovatief project voor content creatie door artificial intelligence, samen met het innovatieteam van Adwise. Je bent niet bang het podium te pakken en deelt kennis, ervaring en successen zowel intern (kennissessies, maandborrels) als extern (expert talks, trainingen, blogs, podcasts congressen en cases).

Dit bieden wij

 • Salaris tussen de €2784 - €4716 bruto per maand, afhankelijk van je ervaring en niveau;
 • Reiskostenvergoeding en een thuiswerkvergoeding voor de dagen dat je thuis werkt;
 • Flexibiliteit vinden wij erg belangrijk, daarom mag jij werken waar en wanneer je wilt zodat je werk past bij jouw huidige situatie;
 • Een uitdagende en dynamische werkomgeving waarin je jezelf kunt ontwikkelen, kan leren van elkaar en kunt doorgroeien;
 • Een flexibel en inclusief feestdagen beleid, Hemelvaart of het Suikerfeest, jij bepaalt wanneer je vrij neemt;
 • Een gym waar je zelf of onder begeleiding kan sporten, bootcamp met je collega’s of yoga om tot rust te komen;
 • Elke dag een vers bereide lunch, vers fruit en snacks zodat jij ‘s ochtends zo de deur uit kan lopen.

De cultuur van Adwise kenmerkt zich door onze enthousiaste en betrokken collega’s die samenwerken en voor elkaar klaar staan. Ons motto is dan ook: Success is not about competition. It's about contribution. Samen maken we het verschil!

Dit ga je doen

Als SEO Marketeer weet je natuurlijk precies hoe je opdrachtgevers op voorsprong zet in de wereld van de zoekmachines. Om te beginnen weet jij precies wat er nodig is om jouw opdrachtgevers zo hoog mogelijk in zoekmachines te krijgen. Maar als SEO Marketeer ben je ook in staat om business doelstellingen van de klant door te vertalen naar een ideale SEO strategie. Je begrijpt welke investeringen hierbij horen en hoe je dit moet overbrengen. Kortom, je weet als geen ander hoe je SEO moet uitleggen en verkopen, zowel in- als extern. Daarnaast weet je hoe je trends en ontwikkelingen in het vakgebied kunt doorvertalen naar innovatieve cases. Je bent nauw betrokken bij jouw opdrachtgevers, hun ambitie en strategie en weet ze met jouw innovatieve kennis van SEO te overtuigen van jouw plan. Hierbij werk je nauw samen met de andere chapters binnen je squad (o.a. Advertising, Social, Content en Development).

 • Je bent verantwoordelijk voor de SEO strategie van onze opdrachtgevers;
 • Je werkt voor grote (inter) nationale opdrachtgevers. Denk aan Lucardi, Atkins, SPAR en Hans Anders;
 • Je bent niet vies om zelf aan de knoppen te draaien op het gebied van SEO;
 • Je kunt zowel op strategisch (management) als op operationeel niveau (copywriters, development, online marketeers) schakelen met je opdrachtgevers;
 • Je zoekt veelvuldig de samenwerking met je Adwise collega’s op het gebied van CRO/UX, Development, PPC, Social Media en Content Marketing;
 • Je breidt, in samenwerking met onze performance managers, de SEO contracten van bestaande accounts uit;


Zo ziet je dag er uit

09:30 uur - Het is maandag dus je besluit dat je je dag wat later begint. Gelukkig krijg je bij Adwise de volledige vrijheid om je dagen in te delen zoals jij wil. Je begint jouw dag natuurlijk met een verse espresso en met het checken van het laatste nieuws en updates en je bepaalt of deze updates de moeite waard zijn om te delen met jouw klanten of met de organisatie.
10:00 uur - De maandelijkse squad meeting staat gepland. Dit is het moment om de projecten en ervaringen van de afgelopen maand te delen met je team. Je krijgt waardevolle feedback van je team over hoe je nóg beter kunt aantonen welke successen je allemaal boekt voor je klanten.
12:00 uur - Om 12 uur maak je gebruik van de geheel verzorgde Adwise lunch. Vandaag kies je voor een rijk gevulde pasta-salade en een schaaltje yoghurt, granola, goji-bessen en wat noten en zaden. Je denkt bij jezelf dat je moet oppassen dat je geen hipster wordt.
12:30 uur - Na de lunch speel je een potje Fifa met je PPC-collega. Natuurlijk win je met 3-0 waardoor je het aantal overwinningen van het SEO team op 15 zet, tegenover 1 voor het PPC Team.
13:00 uur - Om 13 uur staat een interne afspraak gepland. We zitten in de agency-pitch voor een van de bekendste fietsenmerken van Nederland en jij bent verantwoordelijk voor het SEO gedeelte. Jullie werken samen een plan uit waarmee jullie als team laten zien dat we niet naar losse kanalen kijken maar naar het grotere geheel. Je bent ervan overtuigd dat jullie de pitch gaan winnen.
14:30 uur - Om 14:30 pak je een half uur om te kijken of er urgente mails of Slack-berichten zijn binnengekomen, slechts een daarvan schat je zo urgent in, dat deze prio krijgt. De rest verplaats je naar je To Do map in Gmail.
15:00 uur - Om 15:00 staat je laatste afspraak van vandaag gepland. Je hebt een uitgebreid onderzoek gedaan naar het zoekgedrag van de doelgroep van deze klant. Dit zoekgedrag heb je vervolgens vertaald naar een advies over de website- en interne linkstructuur. Vandaag staat de afspraak gepland waarin je de belangrijkste conclusies en aanbevelingen, die je in een presentatie hebt verwerkt, deelt met de klant.
16:30 uur - De afspraak is goed gegaan en de klant heeft toegezegd dat ze jouw plan volledig gaan doorvoeren. Je krijgt een compliment van de betrokken account manager voor je overtuigingskracht. Dit geeft je weer wat extra energie om het laatste gedeelte van de dag door te komen. Maar niet voordat je het met je buurvrouw over het afgelopen weekend hebt gehad.
16:45 uur - Je besluit dat je nog een taak op gaat pakken vandaag. Je kijkt in jouw persoonlijke to-do list in Trello en ziet dat je hebt afgesproken dat je voor het SEO chapter deze week een blog zou schrijven over hoe je forecasting kunt toepassen voor SEO. Gelukkig had je al behoorlijk wat informatie verzameld en dus lukt het je om in anderhalf uur een conceptversie van het blog af te ronden. Je deelt deze ter beoordeling met je SEO chapterleden.
18:15 uur - Het is mooi geweest voor vandaag. Je klapt je laptop dicht. Voordat je de deur uit loopt maak je nog een flauw grapje naar je enige overgebleven collega over dat hij hier beter een tentje kan opzetten. Met een tevreden glimlach stap je in je auto.

#workwithus

 • Fullservice digital agency;
 • Meer dan 100 creatieve denkers en doeners aan de digitale frontier;
 • Wij zetten bedrijven op een beslissende voorsprong;
 • We creëren groei en concurrentievoordeel met geweldige ervaringen. 

Adwise gelooft boven alles in vriendschap. Als kern van onze organisatie, maar vooral ook in de manier waarop we met onze klanten en medewerkers omgaan en samen ambities realiseren. Uit dat geloof komen vele andere waarden van Adwise voort: passie, samen lol hebben, proactief elkaar helpen, het goed voor elkaar willen doen, maar ook de competitie om het steeds maar weer beter te willen doen. Dit zijn de waarden die we ook zoeken bij jou.

Hold on, we're not done yet!

Maar dat is niet alles. Want wanneer jij lekker in je vel zit, kun je optimaal presteren en jezelf ontwikkelen. Daarom doen wij er ook alles aan om jou te faciliteren in geluk, gezondheid en vitaliteit. We hebben een inspirerende werkomgeving en de beste faciliteiten om dagelijks het beste in jezelf naar boven te halen. Zoals:

 • Een uitgebreide onboarding;
 • Een inspirerende werkplek;
 • Digital Academy om jouw talenten te ontwikkelen;
 • Flexibele werktijden, werken waar en wanneer jij wilt;
 • Budget voor aanschaf van een thuiswerkplek;
 • Volledige reiskostenvergoeding en thuiswerkvergoeding;
 • Dagelijks een vers bereide lunch en vers fruit;
 • Avondmaaltijden service;
 • Yoga & bootcamp;
 • Fietsplan; 
 • Life coach;
 • Inclusief en flexibel feestdagenbeleid.

Meer over werken bij Adwise

Innovatietijd
Om onze gezamenlijke en persoonlijke ambities te realiseren besteden we minimaal 10% van onze tijd aan (eigen) innovatieprojecten, zodat we samen continu blijven ontwikkelen en verbeteren. Ook bezoeken we wereldwijd de meest inspirerende events en congressen.

Do we have a match? 

Solliciteer nu & #workwithus! Vul onderstaande gegevens in en klik op ‘verzenden’. Binnen tien dagen ontvang je van ons een reactie terug, beloofd! 

Vloggen
Leuke peeps
Nog meer leuke peeps

Solliciteer nu

Op deze vacature.

Naniek Lenderink
Meer weten? Neem contact op met Naniek

        

        
Voornaam
Achternaam
Ongeldig e-mailadres
Vul een geldig telefoonnummer in
CV
LinkedIn url
Naniek Lenderink
Meer weten? Neem contact op met Naniek

Hoe nu verder?

Solliciteren is één.

Solliciteer.

Nadat wij je sollicitatie hebben ontvangen, nemen we contact met je op per telefoon of e-mail. Dan hoor je of jij uitgenodigd wordt voor een eerste kennismaking. 

Kennismaken. Is er een Adwise fit?

Tijdens het kennismakingsgesprek willen we jou uiteraard graag leren kennen. Maar het is net zo belangrijk dat jij ons beter leert kennen. Samen kijken we of er sprake is van de “Adwise-fit”. Daarom bespreken we veel tijdens dit eerste gesprek; van je hobby’s, ervaring tot nu toe, jouw ambities en verwachtingen tot aan de Adwise structuur en cultuur.

Vervolggesprek. Is er een functie-fit?

Hebben we samen vastgesteld dat de Adwise-fit aanwezig is, dan gaan we kijken naar de functie-fit. In dit vervolggesprek wordt dieper ingegaan op de (dagelijkse) werkzaamheden van de openstaande functie en de teamsamenstelling. Om samen te ontdekken of de functie goed bij jou en jouw kwaliteiten past, kan (afhankelijk van de functie) een persoonlijkheidstest of assessment onderdeel zijn van de procedure.

Arbeidsvoorwaarden. Welkom bij Adwise!

Is naast de Adwise-fit óók de functie-fit aanwezig? Dan doen we je een arbeidsvoorwaardelijk voorstel. Ga je akkoord? Dan heten we je welkom bij Adwise. Leuk dat je met ons komt werken!

Digital Marketing vacatures

Do something you love and make an impact.

 • Alle categorieën
  • Digital Marketing
  • Sales & Account
  • Support Staff
  • Development
  • Internships
  • Board & Management
 • Dienstverband
  • Fulltime
 • Organisatie
  • Adwise
  • WisePeople
  • Bij opdrachtgever
Staat je vacature er niet tussen?

Maak je interesse om bij ons te werken kenbaar en doe een open sollicitatie

Open sollicitatie
Wil je geen vacature missen?

Meld je aan voor een job alert en blijf op de hoogte van onze vacatures

Job alert instellen
Naniek Lenderink

Meer weten?

Naniek kan je alles vertellen.

Heb je een vraag over deze vacature? Wil je meer informatie? Of wil je weten welke andere vacatures we op korte termijn verwachten?

Contact
Emerce100 Beste Fullservice Digital Agency '24

Beste Fullservice Digital Agency '24