Challenge us
menu

Data & Intelligence

Marketing zonder data is zoals autorijden met je ogen dicht.

Data & Intelligence

Marketing zonder data is zoals autorijden met je ogen dicht.

Data geeft de doorslag

Inzichten geven richting aan de toekomst.

Data is de zuurstof van de digitale economie. Data geeft inzicht in trends, kennis van het gedrag van klanten en bovenal de mogelijkheid om communicatie persoonlijk relevant te maken. Echt grip hebben op data is essentieel om optimale customer experiences neer te zetten en een voorsprong op de concurrentie op te bouwen.

Zoals je van een echte digitale specialist mag verwachten, is data verankerd in de kern van onze organisatie. Een heel team van data engineers, analysts en scientists zet elke dag ruwe data om in waardevolle inzichten. Continu ontwikkelen we nog slimmere tools om nog sneller en scherper de essentie boven tafel te halen. Zo kunnen we trends niet alleen volgen, maar ook voorspellen. En jou helpen met de juiste keuze voor de toekomst.

We helpen je graag verder Neem contact op
Boek direct een Adwise audit

Een datagedreven marketing organisatie op het hoogste niveau uitvoeren?

Het begint met een marketing strategy audit .

Start een Adwise Audit op jouw marketing organisatie. Onze specialisten voeren een check uit op strategie, kwaliteit van uitvoering en resultaat. De uitkomst is een roadmap om je marketing organisatie doelen op korte- en lange termijn te behalen.

Boek direct een Adwise audit

Challenges

in Data & Intelligence.

Challenges

in Data & Intelligence.

Kost analyse niet te veel tijd?
Challenge us

Challenges

in Data & Intelligence.

Challenges

in Data & Intelligence.

Welke data heb ik nodig?
Challenge us

Dilemma's

in Data & Intelligence.

Dilemma's

in Data & Intelligence.

Hoe kom ik van marketing naar martech?
Challenge us

Data maximaal benutten

Volop kansen voor elke organisatie.

Ons doel is om elke organisatie verder brengen met behulp van data. Waar we beginnen is per organisatie anders. Onze business- en marketingspecialisten verkennen eerst hoe inzichten nu worden verkregen en welke nieuwe inzichten nodig zijn om de juiste beslissing te nemen. Vervolgens verzamelen we de beschikbare data, creëren we nieuwe datapunten en brengen we alles bij elkaar in één dashboard. Onze specialisten werken hiervoor dagelijks met tools als Google Tag Manager, Google Analytics, Data Studio, Squeezely en BlueConic. 

Als gecertificeerd Google Marketing Platform Partner zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met Google Analytics. We verzorgen betrouwbare data voor gepersonaliseerde klantbelevingen en het verhogen van Customer Lifetime Value. En met behulp van Fivetran maken we een hypermoderne data stack toegankelijk voor onze opdrachtgevers.

Weten wat er speelt is belangrijk, maar weten wat er gaat spelen is nog belangrijker. Onze data scientists gebruiken Articifial Intelligence en Machine Learning om voorspellingen te doen. Zo kan elke organisatie nog sneller inspelen op de steeds beweeglijker markt.

Consultants in Data & Intelligence

Onze rationele denkers en doeners.

Wouter Nieuwerth Head of Data & Analytics / Senior Analytics Consultant
Christiaan Dollen Analytics Marketeer
Loraine Seliger Data Marketeer
Joris Kroes Head of Performance Strategy / Senior Performance Strategist
Koen Kranenberg Director Disruption & Innovation (CDO)
Remco Jansen Developer

Heb je vragen of wil je meer weten?

We helpen je graag verder.

Latest stories

De laatste ontwikkelingen binnen het digitale speelveld.

Expert Talks

We delen graag onze kennis met jou.

Data & Intelligence

Expert Talk: AI in Recruitment Marketing

Recent zijn we gestart met een reeks Expert Talks waar we in gesprek gaan met specialisten uit verschillende Digital Marketing vakgebieden over wat de impact van AI gaat zijn op de korte én lange termijn. Op 3 oktober vindt de vijfde Expert Talk plaats: AI in Recruitment Marketing. Meld je aan!

Datum
Dinsdag 17 oktober 2023
Tijd
8:45 uur
Data & Intelligence

Adwise bij Shopping Today 2023

Klaar om internationaal te groeien? Op 12 oktober 2023 vind je Adwise op Shopping Today, het grootste e-commerce event van Nederland, met de sessie: Internationaal groeien in Europa: van go-to-market plan tot volwaardige speler. Lees meer.

Datum
Donderdag 12 oktober 2023
Tijd
09:15 - 16:45 uur
Emerce100 #1-3 Digital agency '21 '22 '23

#1-3 Digital agency '21 '22 '23