Challenge us
menu

Adwise Audits

Een expert review door specialisten bij Adwise.

Het marketing landschap is groeiende, zowel in specialisaties als in technologieën. Voor veel CEO’s en CMO’s is het daarom een uitdaging om juiste beslissingen te maken:

  • Klopt onze digitale strategie nog?
  • Gebruiken we de juiste kanalen?
  • Voeren we alles op het hoogste niveau uit?
  • Zetten we de juiste martech software in?

Deze vragen beantwoorden de specialisten van Adwise middels een Adwise Audit.

 

Strategy & Brand audits

Hoe vertaal je business- en brand doelstellingen naar marketing tactieken? Hoe zorg je ervoor dat jouw marketing team werkt vanuit een strategie? Adwise helpt CMO’s om deze vraagstukken concreet te krijgen, vanuit onze Strategy & Brand Audits.

Lees verder

Tech & Website audits

Groeit je organisatie, dan groeit je martech landschap. Maar welke software tools heb je nodig voor de volgende fase, en hoe richt je deze op de juiste manier in? Adwise adviseert al meer dan 15 jaar over de inrichting van het martech landschap. Van CRM tot marketing automation, van website CMS tot conversational software. Verbeter vandaag je tech landschap en boek een Adwise Audit.

Lees verder

Content audits

Als CMO wil je dat je contentmarketing niet ad-hoc wordt uitgevoerd, maar vanuit een gedegen contentstrategie. Een strategie dat on-brand is, vanuit een scherpe merkpositionering. Een tweede uitdaging, is het maken van de juiste keuzes in a) content productie en b) content verspreiding. Bij Adwise werken (en adviseren) we altijd vanuit het 3H model van Google. Dit model is tevens de basis van onze content audits.

Lees verder

Marketing audits

CMO’s zwemmen in keuzes: welke marketing kanalen zetten we in, voor welke product-markt combinaties? Wat worden onze budget allocaties? Maar ook: wat wordt de balans tussen performance - en brand doelstellingen? Als fullservice agency adviseert Adwise al 15 jaar CMO’s in het maken van de slimste keuzes op bovenstaande uitdagingen. Hierbij starten we altijd met een Adwise Audit, waarbij onze specialisten een nulmeting uitvoeren op je marketing organisatie.

Lees verder

Recruitment audits

Onze recruitment audits maken concreet hoe je jouw recruitment activiteiten en/of je employer brand naar een hoger niveau tilt. Ontdek hoe je altijd het juiste personeel werft en hoe je je als werkgever overtuigend onderscheidt in de huidige arbeidsmarkt.

Lees verder
Gijs Westerbeek - CEO Adwise

"Elke CEO en CMO wil weten waar de grootste winst te behalen valt binnen marketing en technologie - zowel op resultaat als op innovatie. Met onze audits maak je dit concreet."

Gijs Westerbeek - CEO Adwise.

Gijs Westerbeek - CEO Adwise

Het proces

De stappen van een audit bij Adwise.

Discovery call

Na het aanvragen van een audit neemt één van onze specialisten contact met je op. Je wordt uitgenodigd voor een Zoom-meeting van ci. 15 minuten. Het doel van dit gesprek is om jouw marketing uitdaging concreet maken.

Audit

Na de discovery call starten we de audit. Dit bevat een grondige data analyse, en (on-site) interviews. De specialist creëert vervolgens een assessment rapport, plus een concreet strategisch plan.

Presentatie van bevindingen

Na de audit volgt een presentatie van de audit + strategisch plan. Dit kan op locatie of digitaal.

Actieplan / roadmap

Uit de audit volgt een concreet actieplan met een conclusie van alle bevindingen en de actiepunten. Deze ontvang je in een beveiligde omgeving, inclusief een roadmap van projecten.

Vervolg (optioneel)

Kunnen wij je helpen met het plan? Dan starten we een samenwerking. Onze samenwerkingen zijn projectmatig, full service, of per specifiek kanaal (bijv. SEA).

Audits

De impact van een Adwise Audit

Onderschat de waarde van een second opinion nooit.

Met een Adwise Audit heb je de mogelijkheid om je marketing strategie en - uitvoering te laten reviewen door ervaren specialisten van Adwise. Onze specialisten voeren een assessment / nulmeting uit, waarbij we o.a. een check doen op strategie, kwaliteit van uitvoering, en resultaat. We kijken vervolgens waar de grootste (en snelste) groeikansen liggen, en geven een concreet plan om dit te behalen.

Niels, Account Director

Weten welke audit perfect aansluit bij jouw vraagstuk?

Niels, Account Director, denkt graag met je mee!

Contact opnemen
Emerce100 Beste Fullservice Digital Agency '24

Beste Fullservice Digital Agency '24