Audit aanvragen
menu

Win de 'war for talent' op de arbeidsmarkt

Met een recruitment audit.

Onze recruitment audits maken duidelijk waar de verbeterpunten en kansen liggen om je recruitment activiteiten naar een hoger niveau te tillen. Van je merkidentiteit en je werken-bij website tot vacatureteksten en de inrichting van campagnes, onze recruitment specialisten geven je concrete adviezen waar je direct mee aan de slag kunt. Bekijk ons audit aanbod hieronder of vraag direct een recruitment audit aan.

Laat je adviseren Audit aanvragen

Recruitment audits

Vertaal je business doelen naar resultaten

Van visie naar realiteit.

Onze Audits doen we op meerdere strategische niveaus: van brand strategie tot data strategie, van performance strategie tot martech strategie. Om te bepalen welke strategie audit wij uitvoeren voor jouw organisatie, is het belangrijk te weten waar het grootste gat ligt tussen visie en resultaat. Met andere woorden: op welk strategisch domein werkt je team niet vanuit visie, maar werken zij ad-hoc, zonder focus? 

Goed te weten: naast de inhoudelijke audits helpt Adwise ook met het creëren van strategy alignment, waarbij alle marketing onderdelen samenwerken richting dezelfde (overkoepelende) strategische doelstellingen.

Een recruitment audit aanvragen

Onze Recruitment audits

Voor ieder vraagstuk de juiste audit.

Recruitment Marketing audit

Krijg inzicht in je algehele huidige recruitmentactiviteiten. We kijken naar je vacatureteksten, de website, de inrichting van je campagnes, storytelling ter versterking van het employer brand én meer.

Employer Brand audit

Krijg inzicht in je huidige recruitment en employer brand strategie. Onze experts kijken onder meer naar je merkidentiteit, je merkbelofte en de positionering van je merk om vandaar tot een advies over verbeterkansen te komen.

Werken-bij website audit

Tijdens onze website audit gaan we aan de slag met UX en customer journeys: de huidige gebruikerservaring en de conversies. Waar liggen de verbeterpunten en waar liggen de groeikansen?

Campagne audit

Tijdens onze campagne audit kijken onze specialisten naar de uitvoering van je doorlopende en tijdelijke campagnes. We kijken naar campagnestructuur, naar conversies, en naar inhoud. We bespreken de kansen die we zien, en komen met verbeterpunten.

Het proces

De stappen van een audit bij Adwise.

Discovery call

Na het aanvragen van een audit neemt één van onze specialisten contact met je op. Je wordt uitgenodigd voor een Zoom-meeting van ci. 15 minuten. Het doel van dit gesprek is om jouw marketing uitdaging concreet maken.

Audit

Na de discovery call starten we de audit. Dit bevat een grondige data analyse, en (on-site) interviews. De specialist creëert vervolgens een assessment rapport, plus een concreet strategisch plan.

Presentatie van bevindingen

Na de audit volgt een presentatie van de audit + strategisch plan. Dit kan op locatie of digitaal.

Actieplan / roadmap

Uit de audit volgt een concreet actieplan met een conclusie van alle bevindingen en de actiepunten. Deze ontvang je in een beveiligde omgeving, inclusief een roadmap van projecten.

Vervolg (optioneel)

Kunnen wij je helpen met het plan? Dan starten we een samenwerking. Onze samenwerkingen zijn projectmatig, full service, of per specifiek kanaal.

Vraag een recruitment audit aan

We nemen binnen 24u contact met je op.

Vraag een recruitment audit aan

Wij nemen binnen 24u contact met je op.

Emerce100 Beste Fullservice Digital Agency '24

Beste Fullservice Digital Agency '24