Challenge us
menu

Adwise bij Emerce Recruitment 2024

Rethink the future of recruitment.

Meer informatie Tickets

Adwise bij Emerce Recruitment

Rethink the future of recruitment .

Hoe zorg je voor transformatie op de extreem krappe arbeidsmarkt? Hoe ontwikkel je een ijzersterk werkgeversmerk en zorg je dat het schaars beschikbare talent juist voor jouw organisatie kiest? De antwoorden op deze en meer prangende HR- en recruitment vraagstukken ontdek je op 11 april tijdens Emerce Recruitment: hét event over de toekomst van online recruitment en HR. Samen met Continu Professionals verzorgt Adwise in de grote zaal een sessie over data-driven branding en performance campagnes. Lees hier meer en bestel onderaan je tickets!

Datum Donderdag 11 april 2024
Tijd 09:30 - 16:50 uur
Locatie Amsterdam, Pakhuis de Zwijger

 

Over Emerce Recruitment 2024

Concrete takeaways
Exclusieve, actiegerichte content, waarmee je een compleet nieuwe aanpak creëert voor het werven en behouden van je talent.

25+ sprekers
Keynotes, klantcases, roundtables, workshops, catch-up & connect breaks, virtual & real-life experiences en een C-level panel met top executives.

300+ beslissers in recruitment & HR
Connect met de beste recruiters, managers en professionals in HR en bouw aan nieuwe relaties binnen het vakgebied.


 

Plenaire sessie Adwise & Continu

Next-level recruitment marketing: Data-driven branding & Performance campagnes.

14:55 uur - 30 minuten - Grote Zaal

Laat je inspireren door onze samenwerking met Continu Professionals, waar we de overstap maakten van vacaturemarketing naar een geautomatiseerde, datagedreven full-funnel recruitment campagnestrategie.

Ontdek hoe we een toename van 60% in plaatsingen tegen 7% lagere sollicitatiekosten hebben gerealiseerd. Tijdens deze sessie onthullen we specifieke tactieken zoals geautomatiseerde biedstrategieën afgestemd op actuele zoekvraag.

Samen met Continu delen we inzichten en praktijkvoorbeelden waarmee je jouw wervingsproces naar een hoger niveau tilt. Mis deze kans niet om de toekomst van effectieve werving te ontdekken.

Marloes de Jong - Adwise
Sinds 2018 vervult Marloes bij Adwise een cruciale rol in het herdefiniëren van recruitment marketing en strategieën, met een nadrukkelijke focus op data-gedreven resultaten. Ze mixt vernieuwende methodes met grondige kennis van de markt en loopt daarmee voorop in het moderniseren van de wervingsaanpak van onze klanten.
Diana van Bommel - Continu 
Diana is al ruim 7 jaar werkzaam binnen Continu Professionals en altijd bezig met de vraag: hoe kan het beter, slimmer of efficiënter? Innoveren en automatiseren behoren tot haar dagelijkse bezigheden. Van het optimaliseren van de digitale journey tot het inrichten van een marketing automation aanpak waarbij ze databronnen aan elkaar koppelen en de juiste communicatieboodschappen hierop afstemmen.

Voor wie is Emerce Recruitment?

Wil je nieuw talent aantrekken? De engagement en loyaliteit van je werknemers verhogen? En samen met ruim 300 vakgenoten alles ontdekken over AI-gedreven technologie, personal branding, diversiteit & inclusiviteit, candidate-centric recruitment en ethiek? 

Dan is Emerce Recruitment een event dat je niet mag missen. Ontdek de toekomst van recruitment. 


 

Scoor je tickets

Tickets voor Emerce Recruitment 2024 bestel je via de ticketpagina van de organisatie. Een ticket geeft je naast de plenaire sessie van Adwise & Continu toegang tot alle paneldiscussies, praktijkcases, roundtables en de afsluitende borrel. 

Namens Adwise verwelkomen we je graag tijdens Emerce Recruitment 2024! Bestel je tickets hieronder. 

Bestel je tickets

 

Adwise bij Digital Marketing Live! 2023

Bron: Emerce

Digital Marketing Live! 2023

Bron: Emerce

Adwise en Digital Marketing Live

Bron: Emerce

Emerce Digital Marketing live

Bron: Emerce

Meer info over tickets en Adwise bij Digital Marketing Live!

Neem contact op.

Meer info over Adwise en Emerce Recruitment

Neem contact op.

Emerce100 Beste Fullservice Digital Agency '24

Beste Fullservice Digital Agency '24