Solliciteer nu
menu

Consultant Technology & Development

Almelo / fulltime.

  Wij bieden:

Voor ons team zijn we op zoek naar een Consultant Technology & Development die een belangrijke rol speelt in het advies én in de uitvoering van digitale transformaties en complexe development gerelateerde vraagstukken.

Wat jij gaat doen
Voordat er gesproken kan worden over mogelijke oplossingen op deze vraagstukken is het allereerst van belang om ‘de vraag achter de vraag' te begrijpen. Vragen waar jij het antwoord op weet te vinden zijn bijvoorbeeld: Waar zitten de knelpunten in het technische bedrijfsproces? Hoe kunnen de klanten van de opdrachtgever nog beter bediend worden door het inzetten van slimme technologieën? Hoe kunnen ketenpartners nog effectiever informatie met elkaar uitwisselen?

Deze en andere vragen beantwoord krijgen, en te vertalen naar een oplossingsrichting die onze developers verder kunnen uitwerken, is jouw kerntaak. Daarnaast heb jij ook een belangijke uitvoerende rol, bij bijvoorbeeld de implementatie van PIM-systemen en Magento-installaties.  Jij weet met jouw expertise klanten op een heldere en goed gestructureerde manier door complexe technische problemen en oplossingen te leiden.

Als Consultant Technology & Development werk je enerzijds nauw samen met onze performance managers en developers en anderzijds met de marketing verantwoordelijke aan de klantzijde om de behoefte van de opdrachtgever te vertalen in een zo effectief en efficiënt mogelijke oplossing. We maken daarbij gebruik van een breed scala aan technologieën en tools, zoals Jira, Akeneo, Business Intelligence, verschillende CMS-en en programmeren in verschillende talen.

In jouw rol als Consultant ben jij tijdens de looptijd van het project operationeel verantwoordelijk en hét gezicht van Adwise richting opdrachtgevers en zorg je voor soepele samenwerking met je interne collega's en de klant om de verwachtingen van de opdrachtgever bij voorkeur te overtreffen. 

YOU

Naast de benodigde #expertise, #passie, #brains en #attitude vinden we het belangrijk dat je past in onze cultuur. Dit vormt voor ons de basis voor nu, maar ook de toekomst.

Adwise gelooft boven alles in vriendschap. Als kern van onze organisatie, maar vooral ook in de manier waarop we met onze klanten en medewerkers omgaan en samen ambities realiseren. Uit dat geloof komen vele andere waarden van Adwise voort: passie, samen lol hebben, proactief elkaar helpen, het goed voor elkaar willen doen, maar ook de competitie om het steeds maar weer beter te willen doen. Dit zijn de waarden die we ook zoeken bij jou.

Je beschikt over de volgende eigenschappen:

  • HBO/WO werk- en denkniveau;
  • Je werkt zelfstandig en zelfstartend;
  • Je bent een teamspeler en bent makkelijk in de omgang;
  • Je werkt gestructureerd en planmatig en durft "nee" te zeggen als dat nodig is;
  • Je beschikt over goed ontwikkelde human skills zoals empathisch vermogen, goed kunnen luisteren, vragen stellen en doorvragen;
  • Je bent kritisch en kunt, waar nodig, tegengas geven;
  • Je bent professioneel en past je makkelijk aan aan de cultuur van de klant.
Verder vragen we:
  • Ervaring in een soortgelijke rol of als backend developer;
  • Minimaal 32 uur beschikbaar;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • In staat om de vertaling te maken van business problematiek naar een ‘schets' van de technische oplossing;
  • Kennis van projectmanagement en webdevelopment is een pré;
  • Kennis van API's, Akeneo, Magento is een pré.
Innovatietijd

Om onze gezamenlijke en persoonlijke ambities te realiseren besteden we minimaal 10% van onze tijd aan (eigen) innovatieprojecten, zodat we samen continu blijven ontwikkelen en verbeteren. Ook bezoeken we wereldwijd de meest inspirerende events en congressen.
#workwithus!

Ben jij te omschrijven als gedreven, innovatief, stressbestendig, (zelf)kritisch (maar je kunt op zijn tijd ook om jezelf lachen) en voel jij je thuis in een multidisciplinair team?

Dan ben jij wellicht het perfecte plaatje want de juiste personality is de basis voor succes!

Solliciteer nu op de vacature Consultant Technology & Development en #workwithus!

Emerce100 #1-3 Digital agency '21 '22 '23

#1-3 Digital agency '21 '22 '23