Solliciteer nu
menu

Consultant Technology & Development

Almelo / Fulltime.

Voor ons team zijn we op zoek naar een Consultant Technology & Development die een belangrijke rol speelt in het advies én in de uitvoering van digitale transformaties en complexe development gerelateerde vraagstukken.

Lees verder
  Wij bieden:
 • Salaris tussen de €4125 - €6105,- bruto per maand
 • Werken waar en wanneer je wilt
 • Lease auto
 • Tot 15% innovatie en ontwikkeltijd

Binnen Adwise zijn we op zoek naar een Consultant Technology & Development die een belangrijke rol speelt in het advies én in de uitvoering van digitale transformaties en complexe development gerelateerde vraagstukken voor onze klanten. Ben jij een consultant die toe is aan een nieuwe uitdaging of ben je developer en wil je de overstap maken naar consultant? Lees dan snel verder!

Wie ben jij

Ben jij te omschrijven als gedreven, innovatief, stressbestendig, (zelf)kritisch (maar je kunt op zijn tijd ook om jezelf lachen) en voel jij je thuis in een multidisciplinair team? Dan ben jij degene die we zoeken! Daarnaast:

 • Heb je ervaring in een vergelijkbare rol of ben je developer en wil je de stap maken naar consultant;
 • Beschik je over goed ontwikkelde human skills zoals empathisch vermogen, goed kunnen luisteren, vragen stellen en doorvragen;
 • Werk je gestructureerd en planmatig, ben je kritisch en durf je "nee" te zeggen als dat nodig is;
 • Je bent professioneel en past je makkelijk aan aan de cultuur van de klant;
 • Heb je kennis van projectmanagement en webdevelopment dan is dat een pré, kennis van API's, Akeneo, Magento is ook een pré.

Om onze gezamenlijke en persoonlijke ambities te realiseren besteden we minimaal 10% van onze tijd aan (eigen) innovatieprojecten, zodat we samen continu blijven ontwikkelen en verbeteren. Ook bezoeken we wereldwijd de meest inspirerende events en congressen.

Wat bieden wij

 • Salaris tussen de €4125 - €6105,- bruto per maand, afhankelijk van je ervaring en niveau;
 • Leaseauto en een thuiswerkvergoeding voor de dagen dat je thuis werkt;
 • Flexibiliteit vinden wij erg belangrijk, daarom mag jij werken waar en wanneer je wilt zodat je werk past bij jouw huidige situatie;
 • Een uitdagende en dynamische werkomgeving waarin je jezelf kunt ontwikkelen, kan leren van elkaar en kunt doorgroeien;
 • Een flexibel en inclusief feestdagen beleid, ruil bijvoorbeeld je verlof op Hemelvaart in voor een vrije dag tijdens het Suikerfeest;
 • Een gym waar je zelf of onder begeleiding kan sporten, bootcamp met je collega’s of yoga om tot rust te komen;
 • Elke dag een vers bereide lunch, vers fruit en snacks zodat jij ‘s ochtends zo de deur uit kan lopen. 


Wat ga je doen

Voordat er gesproken kan worden over mogelijke oplossingen op deze vraagstukken is het allereerst van belang om ‘de vraag achter de vraag' te begrijpen. Vragen waar jij het antwoord op weet te vinden zijn bijvoorbeeld: Waar zitten de knelpunten in het technische bedrijfsproces? Hoe kunnen de klanten van de opdrachtgever nog beter bediend worden door het inzetten van slimme technologieën? Hoe kunnen ketenpartners nog effectiever informatie met elkaar uitwisselen?

Deze en andere vragen beantwoord krijgen, en te vertalen naar een oplossingsrichting die onze developers verder kunnen uitwerken, is jouw kerntaak. Daarnaast heb jij ook een belangrijke coördinerende rol, bij bijvoorbeeld de implementatie van PIM-systemen en Magento-installaties. Jij weet met jouw expertise klanten op een heldere en goed gestructureerde manier door complexe technische problemen en oplossingen te leiden.

Als Consultant Technology & Development werk je enerzijds nauw samen met onze performance managers en developers en anderzijds met de marketing verantwoordelijke aan de klantzijde om de behoefte van de opdrachtgever te vertalen in een zo effectief en efficiënt mogelijke oplossing. We maken daarbij gebruik van een breed scala aan technologieën en tools, zoals Jira, Akeneo, Business Intelligence, verschillende CMS-en en programmeren in verschillende talen.

In jouw rol als Consultant ben jij tijdens de looptijd van het project operationeel verantwoordelijk en hét gezicht van Adwise richting opdrachtgevers en zorg je voor soepele samenwerking met je interne collega's en de klant om de verwachtingen van de opdrachtgever bij voorkeur te overtreffen. 

Je team

Je wordt onderdeel van het team Technology & Development dat bestaat uit Software Engineers, Web Developers, Support Engineers en een Software Delivery Manager en Consultant Technology & Development. 

De cultuur van Adwise kenmerkt zich door onze enthousiaste en betrokken collega’s die samenwerken en voor elkaar klaar staan. Ons motto is dan ook: Success is not about competition. It's about contribution. Samen maken we het verschil!

#workwithus

Met meer dan 140 innovatieve en creatieve denkers en doeners zijn wij een full service digital agency. Ook al zijn we een grote agency, in ons hart geloven we in de kracht van samenwerking binnen kleine, verbonden teams van 8 tot 10 leden. Elk team is gebouwd op een fundament van vertrouwen en een gevoel van veiligheid, waarin iedere medewerker zich gesteund en gewaardeerd voelt. Dit schept een omgeving waarin iedereen zich vrij voelt om te experimenteren, zich te ontwikkelen en te groeien als persoon.

Hold on, we're not done yet!

Maar dat is niet alles. Want wanneer jij lekker in je vel zit, kun je optimaal presteren en jezelf ontwikkelen. En daar ben jij in de lead want middels Adwise YOU word jij de beste versie van jezelf en daar worden we samen beter van. Daarom doen wij er ook alles aan om jou te faciliteren in geluk, gezondheid en vitaliteit. We hebben een inspirerende werkomgeving en de beste faciliteiten om dagelijks het beste in jezelf naar boven te halen. Zoals:

 • Een uitgebreide onboarding;
 • Een inspirerende werkplek;
 • Digital Academy om jouw talenten te ontwikkelen;
 • Flexibele werktijden, werken waar en wanneer jij wilt;
 • Flexibel en inclusief feestdagen beleid;
 • Budget voor aanschaf van een thuiswerkplek;
 • Volledige reiskostenvergoeding en thuiswerkvergoeding;
 • Dagelijks een vers bereide lunch, snacks en vers fruit;
 • Avondmaaltijden service;
 • Een gym, yoga & bootcamp;
 • Fietsplan;
 • Life coach.

Do we have a match? 

Solliciteer nu & #workwithus! Vul onderstaande gegevens in en klik op ‘verzenden’. Binnen 5 werkdagen ontvang je van ons een reactie terug, beloofd! 

Adwise Digital Marketing traineeship

Je werkplek

Adwise traineeship marketing

Elke dag verse lunch

traineeship digital marketing

Yoga sessies

traineeship

Brainstormsessies

traineeship digital marketing Almelo

In-house bioscoop

Betaald traineeship Adwise

Feestjes en vrijdagmiddagborrels

Adwise

Onze foto- en filmstudio

Hoe nu verder?

Solliciteren is één.

Solliciteer

Nadat wij je sollicitatie hebben ontvangen, nemen we contact met je op per telefoon of e-mail. Dan hoor je of jij uitgenodigd wordt voor een eerste kennismaking.

Kennismaken. Is er een Adwise-fit?

Nadat wij je sollicitatie hebben ontvangen, nemen we contact met je op per telefoon of e-mail. Dan hoor je of jij uitgenodigd wordt voor een eerste kennismaking. Tijdens het kennismakingsgesprek willen we jou uiteraard graag leren kennen. Maar het is net zo belangrijk dat jij ons beter leert kennen. Samen kijken we of er sprake is van de “Adwise-fit”. Daarom bespreken we veel tijdens dit eerste gesprek; van je hobby’s, ervaring tot nu toe, jouw ambities en verwachtingen tot aan de Adwise structuur en cultuur.

Vervolggesprek. Is er een functie-fit?

Hebben we samen vastgesteld dat de Adwise-fit aanwezig is, dan gaan we kijken naar de functie-fit. In dit vervolggesprek wordt dieper ingegaan op de (dagelijkse) werkzaamheden van de openstaande functie en de teamsamenstelling. Om samen te ontdekken of de functie goed bij jou en jouw kwaliteiten past, kan (afhankelijk van de functie) een persoonlijkheidstest of assessment onderdeel zijn van de procedure.

Arbeidsvoorwaarden. Welkom bij Adwise!

Is naast de Adwise-fit óók de functie-fit aanwezig? Dan doen we je een arbeidsvoorwaardelijk voorstel. Ga je akkoord? Dan heten we je welkom bij Adwise. Leuk dat je met ons komt werken!

Solliciteer hier

Op deze vacature.

Naniek Lenderink
Meer weten? Neem contact op met Naniek

        

        
Voornaam
Achternaam
Ongeldig e-mailadres
Vul een geldig telefoonnummer in
CV
LinkedIn url
Naniek Lenderink
Meer weten? Neem contact op met Naniek
Naniek Lenderink

Meer weten?

Naniek kan je alles vertellen.

Heb je een vraag over deze vacature? Wil je meer informatie? Of wil je weten welke andere vacatures we op korte termijn verwachten?

Contact
Emerce100 Beste Fullservice Digital Agency '24

Beste Fullservice Digital Agency '24