Heb je een Google penalty ontvangen?

Pak de oorzaak van je bestraffing aan. Wij helpen je graag!

Natuurlijk wil je altijd goed vindbaar zijn in de zoekresultaten? Zorg dan dat je de oorzaak van je Google penalty aangepakt wordt! Verbeter je website op de punten waarop je mogelijk gestraft wordt. Onze SEO consultants zijn ervaren in het aanpakken van Google penalty's en helpen je graag met een probleemanalyse en plan van aanpak.

Vraag direct jouw 'Google penalty consult' aan

Binnen één werkdag oplossingen!
Kosten €425,- 

 

 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 • 012-3456789
 •  *
  naam@bedrijf.nl
 • Wij hechten grote waarde aan jouw privacy en gaan uiterst zorgvuldig met je gegevens om. Met het versturen van je gegevens ga je akkoord met de behandeling van je gegevens volgens ons  privacy statement.


Scroll naar beneden voor meer informatie

Welke vragen beantwoordt het Google penalty consult?

Bij de analyse kijken we naar de oorzaak van de penalty. Vervolgens schrijven we een plan van aanpak om jouw penalty te verhelpen. 

 • Wat is de oorzaak van het ontvangen van de Google penalty? 
 • Wat moet ik doen om dit probleem op te lossen? 
 • Hoe zorg ik ervoor dat Google mijn oplossingen oppakt?
 • Hoe voorkom ik in het vervolg een penalty door Google? 
Wat is een Google penalty?

Wat is een Google penalty?

Overtreed je de richtlijnen van Google? Dan ontvang je hiervoor mogelijk een Google penalty. Net als in de sportwereld is een penalty een straf voor een overtreding. Maandelijks deelt Google gemiddeld 400.000 penalty's en waarschuwingen uit. Websites worden zowel handmatig als op basis van algoritmes gestraft door bijvoorbeeld de Panda- of Pinguïn updates van Google. Benieuwd naar de redenen voor een afstraffing van Google? Lees het artikel 11 redenen voor een Google penalty van SEO specialist Okke. 

Hoe krijg je een Google penalty?

Hoe krijg je een Google penalty?

Google heeft 11 varianten van penalty's. Het is zelfs mogelijk om afgestraft te worden op meerdere punten. Enkele oorzaken voor het ontvangen van een Google penalty zijn: onnatuurlijke links naar je site, een gehackte website, spam op je website en weinig originele content. Benieuwd naar álle 11 varianten? Onze SEO Specialist Okke legt ze uit in zijn blogpost op Marketingfacts

Hoe voorkom je een Google Penalty?

Hoe voorkom je een Google Penalty?

Heb je geen melding of waarschuwing van Google ontvangen? Gelukkig! Toch is voorkomen beter dan genezen en is het belangrijk dat je jouw website beschermt voor deze updates. Het belangrijkste is dat jouw website content ontwikkelt die is gemaakt voor je doelgroep én niet voor zoekmachines. Doe bijvoorbeeld niet mee aan linkuitwisselingsprogramma's en pas op met duplcate content. Zorg voor relevantie en kwaliteit.

Heb je een Google penalty opgelopen?

Heb je een Google penalty opgelopen?

Wanneer je een Google penalty ontvangt, krijg je hiervoor een e-mail en dit vind je terug in Google Search Console (voorheen Google Webmaster Tools) onder 'Handmatige acties' bij de selectie 'Zoekverkeer'. Het is belangrijk dat de oorzaken van de penalty onder de loep worden genomen en aangepakt. Vervolgens vraag je een heroverwegingsverzoek bij Google aan.

Ben jij getroffen door een Google penalty en weet je niet hoe je het probleem kan verhelpen? Wij analyseren de oorzaak van jouw penalty en stellen een plan van aanpak op, zodat jij weer vindbaar bent in de zoekresultaten!

 

<h2>Wij helpen je graag om een Google Penalty op te lossen!</h2>

Wij helpen je graag om een Google Penalty op te lossen!

Verdwijnen uit de zoekresultaten is natuurlijk geen optie. Wij helpen je graag met het oplossen of liever voorkomen van een Google Penalty! 

Plan een vrijblijvende afspraak

Over Adwise - Your Digital Brain

Adwise is de digitale extra hersenhelft van je organisatie. Wij zetten jouw bedrijf continu op voorsprong bij het realiseren en overtreffen van je business ambities. Adwise biedt je de innovatiekracht, de Adwisdom, de mensen, het enthousiasme en de nuchtere mentaliteit die ervoor zorgt dat al je investeringen direct en geïntegreerd optellen voor je zakelijke ambities en dromen.

Goede keuzes zijn de sleutel tot digital succes! Wij helpen jullie de juiste keuzes maken. Het draait om jullie business ambities én jullie klant. De klantreis centraal en weten wat de touchpoints zijn. Wij geloven in het niet zoveel mogelijk geld uitgeven, maar slimmer te zijn en synergie op te zoeken.

Certificeringen

Het team

Adwise bestaat uit een veelzijdige groep van specialisten met een passie voor internet en marketing. Wij worden enthousiast van het resultaat dat we voor opdrachtgevers behalen.

Zoekmachine marketing blogs

Klanten over ons

Anita Fluks van Moteq

Adwise heeft voor alle facetten in het proces de juiste specialisten in huis. Kwalitatief, betrouwbaar en de teugels strak in handen. In relatief korte tijd hebben ze een prachtige website gerealiseerd waar we trots op zijn!

Anita Fluks
Moteq
Review van Moteq over Moteq