Challenge us
menu

Technology & Development

Technology changes exponentially; organizations change logarithmically.

Technology & Development

Technology changes exponentially; organizations change logarithmically.

Smart use of technology

Begin met het omarmen van de mogelijkheden.

De technologische ontwikkelingen gaan razendsnel. Onze wereld verandert ingrijpender dan ooit tevoren. Toch staan we pas aan het begin. Blockchain, IoT, Big data, machine learning en Artificial Intelligence luiden de volgende fase aan de digital frontier in. Voor elke organisatie is het essentieel om technologie goed up-to-date te hebben, met name in Martech.

Marketing leunt in toenemende mate op technologie om nieuwe klanten aan te trekken en bestaande beter te bedienen. De tools en platformen die daarvoor nodig zijn vormen samen het Martech landschap van de organisatie.

Waar vaak nog wordt gekeken naar de mogelijkheden van elk stukje techniek, gaat het tegenwoordig vooral om hoe de verschillende tools en platformen optimaal samenwerken.

De keuze van de juiste technologiepartners wordt steeds belangrijker. Het is immers een keuze met behoorlijke gevolgen voor de lange termijn. Daarom kiezen we bij Adwise altijd voor partijen met een duidelijke visie op de toekomst. We zoeken flexibele partners die net als wij altijd voorop willen lopen.

We helpen je graag verder Neem contact op

Een software landschap dat meegroeit met jouw organisatie?

Het begint met een technology & development audit.

Start een Adwise Audit op Technology & Development. Onze specialisten voeren een check uit op strategie, kwaliteit van uitvoering en resultaat. De uitkomst is een roadmap om je martech doelen op korte- en lange termijn te behalen.

Ontdek onze technische audits

Challenges

in Technology & Development.

Challenges

in Technology & Development.

Uitstellen of investeren?
Challenge us

Challenges

in Technology & Development.

Challenges

in Technology & Development.

Wachten op de volgende innovatie of nu in de rijdende trein stappen?
Challenge us

Challenges

in Technology & Development.

Challenges

in Technology & Development.

In huis halen of juist outsourcen?
Challenge us

Maak technologie niet leidend

Pas de technologie aan op je organisatie.

Adwise begint altijd met het grote plaatje. We brengen de technologie binnen de organisatie in kaart en ontwikkelen samen een visie voor de komende jaren. Met dit masterplan op tafel selecteren we de best passende tools en platformen. We hebben ruime ervaring met het implementeren én integreren van grote platformen. Maar ook met het inpassen van bestaande tools en alle beschikbare data.

Wat nog niet bestaat, kunnen we bouwen. Adwise zet complete systemen neer, inclusief websites, shops, apps, bots en tools. Telkens kijken we kritisch naar wat er echt nodig is om de doelstellingen te behalen. Elke organisatie is anders en onze slimme oplossingen ook.

Technologie heeft een vaak onderschatte dimensie: mensen. De beste technologie is waardeloos als mensen er niet mee uit de voeten kunnen. Vanaf dag één werken we aan de communicatie binnen de organisatie, helpen we om mensen te trainen en bouwen we mee aan teams. Wij zijn pas tevreden als het grote plaatje op korte én lang termijn werkt.

Martech strategie, selectie & implementatie

We zorgen dat de juiste selectie van technologie, software en tools wordt gemaakt en ordenen de data in de verschillende systemen. In de implementatie laten we deze systemen allemaal naadloos samenwerken.

Lees verder

Recruitment platformen & integraties

Ontwikkeling, implementatie en integratie van werken-bij-websites, recruitment platformen, ATS systemen en tools die een naadloze candidate journey bieden.

Lees verder

Commerce platformen & integraties

Ontwikkeling en implementatie van commerce platformen (webshops), PIM en data management systemen (CDP/DMP, ESB/ETL), volledig geïntegreerd met CRM, ERP, WMS en tools die een naadloze en gepersonaliseerde customer experience bieden.

Lees verder

Portals

We brengen je volledige back-office samen om klanten en medewerkers altijd een geüpdatet beeld te geven.

Lees verder

Websites & Apps

We bouwen websites en applicaties in open source Content Management Systemen die we volledig integreren in het martech landschap van jouw organisatie. We zorgen dat je agency onafhankelijk blijft en zelf de volledige controle houdt over je website of app.

Lees verder

Koppelingen en integraties

Door de juiste koppelingen te leggen tussen al die verschillende systemen vereenvoudig je hele bedrijfsprocessen en verhoog je de efficiëntie van processen. Wij helpen je uit honderdduizenden tools de beste voor iedere toepassing te kiezen.

Lees verder

Artificial Intelligence & Machine Learning

Onze machine learning specialisten algoritmiseren hele bedrijfsprocessen gebaseerd op data van jouw organisatie.

Lees verder

Voice & Chatbot

Met de komst van voice en chatbots is een compleet nieuw touchpoint ontstaan: conversational design. Hoe speel je hier als bedrijf slim op in?

Lees verder

Internet of things

Krijg krachtige klantinzichten en leg het fundament voor een gerichte Internet of Things strategie. Zo pak je een voorsprong op je concurrentie.

Lees verder

Managed Services

Het toegewijde supportteam van Adwise beheert, ondersteunt en onderhoudt continu je digitale platformen. Alles voor optimaal beheer van je website, platform of applicatie.

Lees verder

Security

Een strategie die de veiligheid van data waarborgt terwijl het operationeel blijft. Ontdek hoe we je helpen op het gebied van Security & AVG!

Lees verder

Dedicated teams

Wij helpen organisaties bij het bouwen, ondersteunen, ontwikkelen én beheren van dedicated development teams.

Lees verder

Integraties & Implementaties

Craft CMS
Shopware

Onze technologie & development specialisten

zij staan voor je klaar.

Junior Melgert Operations manager Technology & Development / Head of Development
Daniel Lefers Senior Consultant Development & Technology
Ronald Exterkate Lead Software Engineer
Mark Abbes Senior Product Owner
Eelko Sterk Lead Web Developer
Jeroen Severein Senior Software Engineer
Jordi Nijland Senior Web Developer
Emie Hilbelink Web Developer
Remco Jansen Developer

Heb je vragen of wil je meer weten?

We helpen je graag verder.

Emerce 100 #1-3 Digital agency '21 '22 '23

#1-3 Digital agency '21 '22 '23