Technology & Development

Technology changes exponentially; organizations change logarithmically.

Technology & Development

Technology changes exponentially; organizations change logarithmically.

Smart use of technology

Begin met het omarmen van de mogelijkheden.

De technologische ontwikkelingen gaan razendsnel. Onze wereld verandert ingrijpender dan ooit tevoren. Toch staan we pas aan het begin. Blockchain, IoT, Big data, machine learning en Artificial Intelligence luiden de volgende fase aan de digital frontier in. Voor elke organisatie is het essentieel om technologie goed up to date hebben, met name in Martech.

Marketing leunt in toenemende mate op technologie om nieuwe klanten aan te trekken en bestaande beter te bedienen. De tools en platformen die daarvoor nodig zijn vormen samen het Martech landschap van de organisatie.

Waar vaak nog wordt gekeken naar de mogelijkheden van elk stukje techniek, gaat het tegenwoordig vooral om hoe de verschillende tools en platformen optimaal samenwerken.

De keuze van de juiste technologiepartners wordt steeds belangrijker. Het is immers een keuze met behoorlijke gevolgen voor de lange termijn. Daarom kiezen we bij Adwise altijd voor partijen met een duidelijke visie op de toekomst. We zoeken flexibele partners die net als ons altijd voorop willen lopen.

We helpen je graag verder Neem contact op

Dilemma's

in Technology & Development.

Dilemma's

in Technology & Development.

Uitstellen of investeren?
Challenge us

Dilemma's

in Technology & Development.

Dilemma's

in Technology & Development.

Wachten op de volgende innovatie of nu in de rijdende trein stappen?
Challenge us

Dilemma's

in Technology & Development.

Dilemma's

in Technology & Development.

In huis halen of juist outsourcen?
Challenge us

Technology is not leading

Pas de technologie aan op je organisatie.

Adwise begint altijd met het grote plaatje. We brengen de technologie binnen de organisatie in kaart en ontwikkelen samen een visie voor de komende jaren. Met dit masterplan op tafel selecteren we de best passende tools en platformen. We hebben ruime ervaring met het implementeren én integreren van grote platformen. Maar ook met het inpassen van bestaande tools en alle beschikbare data.

Wat nog niet bestaat, kunnen we bouwen. Adwise zet complete e-commerce systemen neer, inclusief websites, Magento webshops, apps, bots en tools. Telkens kijken we kritisch naar wat er echt nodig is om de doelstellingen te behalen. Elke organisatie is anders en onze slimme oplossingen ook.

Technologie heeft een vaak onderschatte dimensie: mensen. De beste technologie is waardeloos als mensen er niet mee uit de voeten kunnen. Vanaf dag één werken we aan de communicatie binnen organisatie, helpen we om mensen te trainen en bouwen we mee aan teams. Wij zijn pas tevreden als het grote plaatje op korte én lang termijn werkt.

Martech Strategy selection & implementation

We zorgen dat de juiste selectie van tools wordt gemaakt en ordenen de data in de verschillende systemen. In de implementatie laten we deze systemen allemaal naadloos samenwerken.

Lees verder

Recruitment Technology

Recruitment platformen en triggerende recruitmentconcepten die een seamless candidate journey bieden

Lees verder

Commerce Technology

Wij zorgen voor de juiste MARTEC-selectie en implementatie. Maar zeker ook voor de doorvertaling naar intelligence en marketing zodat op basis van data de juiste beslissingen worden genomen

Lees verder

Portals

We brengen je volledige back-office samen om klanten en medewerkers altijd een geüpdatet beeld te geven

Lees verder

Website & Apps

Of het nu gaat om een website, webshop of app, we zijn continu bezig met jouw conversie afgestemd op de customer journey. Hierdoor creëren we een gebruikerservaring die resulteert in een optimale conversie en engagement met de doelgroep.

Lees verder

Koppelingen en integraties

Door de juiste koppelingen te leggen tussen al die verschillende systemen vereenvoudig je hele bedrijfsprocessen en verhoog je de efficiëntie van processen. Wij helpen je uit honderd duizenden tools de beste tool voor iedere toepassing kiezen

Lees verder

Artificial Intelligence & Machine Learning

Onze machine learning specialisten algoritmiseren hele bedrijfsprocessen gebaseerd op data van jouw organisatie.

Lees verder

Voice & Chatbot

Met de komst van voice en chatbots is een compleet nieuw touchpoint ontstaan: conversational design. Hoe speel je hier als bedrijf slim op in?

Lees verder

Internet of things

Krijg krachtige klantinzichten en leg het fundament voor een gerichte Internet of Things strategie. Zo kom je op voorsprong op je concurrenten met Internet of Things

Lees verder

Managed Services

Het dedicated supportteam van Adwise managet, ondersteunt en onderhoudt continu je digitale platforms. Alles voor optimaal beheer van je website, platform of applicatie.

Lees verder

Security

Een strategie die de veiligheid van data waarborgt terwijl het operationeel blijft. Ontdek hoe we je helpen op het gebied van Security & AVG!

Lees verder

Dedicated teams

Wij helpen organisaties bij het bouwen, ondersteunen, ontwikkelen én managen van dedicated development teams.

Lees verder

Integraties & Implementaties

Technology & Development specialists

Onze technische denkers en doeners.

Junior Melgert Tribe lead Development
Daniel Lefers Senior Technical Architect / Product Owner
Ronald Exterkate Lead Developer
Mark Abbes Senior Product Owner
Jeroen Nijhuis Programma Manager / Senior Product Owner

Heb je vragen of wil je meer weten?

We helpen je graag verder.

  •  *
  •  *
  •  *
    naam@bedrijf.nl
  •  *
  •  *
    012-3456789
  • Wij hechten grote waarde aan jouw privacy en gaan uiterst zorgvuldig met je gegevens om. Met het versturen van je gegevens ga je akkoord met de behandeling van je gegevens volgens ons  privacy statement .