Werving en/of selectie

Vakspecialisten werven vakspecialisten

Heb je plannen om je interne online team structureel uit te breiden? Dan helpen wij je graag met de werving en/of selectie. Want wij weten precies welke skills een goede digital professional nodig heeft om online succes te boeken en hebben de middelen om het daadwerkelijke kennis en toepassingsniveau van de kandidaat inzichtelijk te maken.

Onze werkwijze

Pas als we precies weten welke skills je binnen het team nodig hebt gaan wij aan de slag. Vaak kijken we daarom eerst naar je business ambities, de huidige online performance en de samenstelling van het zittende team. Vervolgens starten we de werving op en voeren we met iedere potentiëel geschikte kandidaat een uitgebreid kennismakingsgesprek. Ook het inwinnen van een referentie, het inzetten van een (online) assessment of het uitwerken en presenteren van een concrete case (die onze vakspecialisten kritisch zullen beoordelen) kan een onderdeel van de werving en selectie procedure zijn. Uiteraard ontvang je van al onze bevindingen een duidelijke rapportage.

Wij voegen ook waarde toe op de lange termijn

Maar ook na de match blijven wij betrokken. Kandidaten die wij hebben bemiddeld, hebben na plaatsing bijvoorbeeld gratis toegang tot 3 workshops en/of trainingen naar keuze die we met regelmaat verzorgen. Ook delen we onze kennis via blogs en nieuwsbrieven en kan een geworven medewerker altijd bij ons terecht met inhoudelijke vragen op het gebied van digital marketing. Zo weet je zeker dat de nieuwe medewerkers ook op langere termijn nog waardevol zullen zijn voor je organisatie.

<h2>Wil jij ook de allerbeste digital professionals in huis?</h2>

Wil jij ook de allerbeste digital professionals in huis?

Maak dan een afspraak zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Geheel vrijblijvend natuurlijk!

Plan een vrijblijvende afspraak

Gerelateerde blog items

Klanten over ons

Meest succesvolle vroegboek campagne ooit

Oad
Review van Oad over Oad

Het team

Adwise bestaat uit een veelzijdige groep van specialisten met een passie voor internet en marketing. Wij worden enthousiast van het resultaat dat we voor opdrachtgevers behalen.

---
Samen succesvol business ambities realiseren
#FUN #Passie #TOONAANGEVENDE EXPERTISE ADWISE.NL

Certificeringen