Challenge us
menu

Marketing backoffice services

Marketing backoffice services

Realtime adwisdom, continuïteit en fun!

Mist jouw marketeer een team of ontbreekt het aan kennis of inspiratie om de juiste keuzes te maken? Of heb je last van verloop en staan de activiteiten regelmatig stil waardoor je geen vooruitgang kunt boeken? Dan is onze backoffice services de oplossing!

Wat houdt onze backoffice dienstverlening in?

Met behulp van onze backoffice dienstverlening geven we jouw eigen marketeer op basis van een 'service level agreement aanpak' toegang tot de onze backoffice (Adwise HQ) en alle voordelen die dit met zich meebrengt. In feite worden wij jouw professionele marketingafdeling op afstand met ruim 70 specialisten die ingezet kunnen worden om jou of je eigen marketeer continu te helpen om maximaal online rendement te behalen. Bovendien zorgen we niet alleen voor ondersteuning, maar ook voor inspiratie, begeleiding, opleiding, fun en continuïteit. We bieden zelfs een flexwerkplek bij ons op kantoor aan, zodat er naar gelang de eigen behoefte één of meerdere dagdelen in onze moderne kantooromgeving gewerkt kan worden. Kortom: we bieden een ruim pakket van extra's en voordelen waardoor de marketeer met veel meer plezier aan het werk zal zijn.

Heb je nog geen eigen marketeer?

Dan bieden we altijd de mogelijkheid om één van onze eigen specialisten op flexibele basis bij jou in te zetten op locatie of zorgen we met evenveel plezier voor de werving en selectie en/of het opleiden van een high-potential die past binnen jouw bedrijfscultuur.

Voordelen

  • Altijd up-2-date kennis
  • Volledige back-up garantie
  • Toegang tot de beste tools
  • Toegang tot het leukste team :)
  • Geen hoge investeringen nodig

Zo kunnen wij je helpen aan de juiste professional(s)

Werving en/of selectie

Heb je plannen om je online team uit te breiden? Dan helpen wij je graag met de werving en/of selectie.

Lees verder

Detachering

Met de Digital People Services biedt Adwise de oplossing door het inzetten van de allerbeste digital professionals bij jou op locatie. Al vanaf een aantal uur per week.

Lees verder

Screening

Wil jij zeker weten dat jullie de online ambities kunt realiseren? Laat ons je helpen om je online marketeers te kwalificeren.

Lees verder

Flexibele inzet op locatie

Heb je (kortdurend of langdurend) de behoefte aan een digital professional? Dan kunnen wij één of meerdere specialisten op flexibele basis bij je laten werken.

Lees verder

Fullservice inhouse marketing

Met ons inhouse concept leveren wij een "Plug & Play" digital marketing oplossing met bovendien de back-up van een professionele organisatie (ons HQ).

Lees verder

Online marketing opleiding

Zelf aan de slag met online marketing? Met ons 3 maanden durende programma leiden onze senior specialisten jouw eigen medewerker op tot volwaardig digital marketeer.

Lees verder

Meer weten over onze backoffice services?

Maak dan een afspraak zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Geheel vrijblijvend natuurlijk!

Neem contact op
Emerce100 Beste Fullservice Digital Agency '24

Beste Fullservice Digital Agency '24