Challenge us
menu

Screening

Van de beste professionals.

Screening

Van de beste professionals.

Kwalificeren van online kennis en vaardigheden

Echte Digital Brains maken het verschil tussen geld verdienen en geld verliezen, tussen stress en een goede nachtrust. Want zij weten de juiste keuzes te maken én de juiste dingen te doen omdat ze weten wat wel en niet werkt. Door snelle (technologische) ontwikkelingen of een gebrek aan actuele kennis en een heldere visie op de toekomst, zijn organisaties echter vaak niet in staat om (nieuwe) medewerkers goed te kwalificeren. Wij kunnen je hierbij helpen.

Onze werkwijze

Allereerst is het belangrijk om te weten waar je naartoe wilt. Samen zetten we de stip op de horizon op basis van de online strategie, zodat we kunnen bepalen welke skills en persoonlijkheden er binnen het team nodig zijn om je ambitie te realiseren. Vervolgens auditten we de huidige situatie en geven we advies over de gewenste situatie. Daarna gaan we in gesprek met de online marketeers die je in dienst hebt of die je van plan bent in dienst te nemen. Hierbij betrekken we onze vakspecialisten die gericht in kunnen zoomen op het kennis en toepassingsniveau van de medewerker. Hierbij kijken wij uiteraard ook naar creativiteit, kennis van de branche waarin je actief bent en het analytisch vermogen van de kandidaat. Ook het inwinnen van een referentie, het inzetten van een (online) assessment of het uitwerken en presenteren van een concrete case (die onze vakspecialisten kritisch zullen beoordelen) kan een onderdeel van de procedure zijn. Uiteraard ontvang je van al onze bevindingen een duidelijke rapportage.

Heb je nog geen eigen online marketeer gevonden?

Dan bieden we altijd de mogelijkheid om één van onze eigen specialisten op flexibele basis bij jou in te zetten op locatie of zorgen we met evenveel plezier voor de werving en selectie en/of het opleiden van een high-potential die past binnen jouw bedrijfscultuur.

Zo kunnen wij je helpen aan de juiste professional(s)

Werving en/of selectie

Heb je plannen om je online team uit te breiden? Dan helpen wij je graag met de werving en/of selectie.

Lees verder

Detachering

Met de Digital People Services biedt Adwise de oplossing door het inzetten van de allerbeste digital professionals bij jou op locatie. Al vanaf een aantal uur per week.

Lees verder

Flexibele inzet op locatie

Heb je (kortdurend of langdurend) de behoefte aan een digital professional? Dan kunnen wij één of meerdere specialisten op flexibele basis bij je laten werken.

Lees verder

Marketing backoffice services

Met onze backoffice services geven we jouw marketeer toegang tot onze backoffice en alle voordelen die dit met zich meebrengt. Zo zorgen we onder andere voor structurele begeleiding, inspiratie, opleiding en continuïteit.

Lees verder

Fullservice inhouse marketing

Met ons inhouse concept leveren wij een "Plug & Play" digital marketing oplossing met bovendien de back-up van een professionele organisatie (ons HQ).

Lees verder

Online marketing opleiding

Zelf aan de slag met online marketing? Met ons 3 maanden durende programma leiden onze senior specialisten jouw eigen medewerker op tot volwaardig digital marketeer.

Lees verder

Wil jij ook dat wij jouw online marketeer kwalificeren?

Maak dan een afspraak zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Geheel vrijblijvend natuurlijk!

Neem contact op
Emerce100 Beste Fullservice Digital Agency '24

Beste Fullservice Digital Agency '24