Challenge us
menu

Werving en/of selectie

Werving en/of selectie

Vakspecialisten werven vakspecialisten

Heb je plannen om je interne online team structureel uit te breiden? Dan helpen wij je graag met de werving en/of selectie. Want wij weten precies welke skills een goede digital professional nodig heeft om online succes te boeken en hebben de middelen om het daadwerkelijke kennis en toepassingsniveau van de kandidaat inzichtelijk te maken.

 

Onze werkwijze

Pas als we precies weten welke skills je binnen het team nodig hebt gaan wij aan de slag. Vaak kijken we daarom eerst naar je business ambities, de huidige online performance en de samenstelling van het zittende team. Vervolgens starten we de werving op en voeren we met iedere potentieel geschikte kandidaat een uitgebreid kennismakingsgesprek. Ook het inwinnen van een referentie, het inzetten van een (online) assessment of het uitwerken en presenteren van een concrete case (die onze vakspecialisten kritisch zullen beoordelen) kan een onderdeel van de werving en selectie procedure zijn. Uiteraard ontvang je van al onze bevindingen een duidelijke rapportage.

 

Wij voegen ook waarde toe op de lange termijn

Maar ook na de match blijven wij betrokken. Kandidaten die wij hebben bemiddeld, hebben na plaatsing bijvoorbeeld gratis toegang tot 3 workshops en/of trainingen naar keuze die we met regelmaat verzorgen. Ook delen we onze kennis via blogs en nieuwsbrieven en kan een geworven medewerker altijd bij ons terecht met inhoudelijke vragen op het gebied van digital marketing. Zo weet je zeker dat de nieuwe medewerkers ook op langere termijn nog waardevol zullen zijn voor je organisatie.

 

Benieuwd naar onze tarieven?

Wij bieden verschillende tariefstellingen aan. Van een "no cure, no pay" W&S fee tot een Recruitment as a Service (RAAS) oplossing waarbij u ons per uur betaalt.

Zo kunnen wij je helpen aan de juiste professional(s)

En nog veel meer.

Detachering

Met de Digital People Services biedt Adwise de oplossing door het inzetten van de allerbeste digital professionals bij jou op locatie. Al vanaf een aantal uur per week.

Lees verder

Screening

Wil jij zeker weten dat jullie de online ambities kunt realiseren? Laat ons je helpen om je online marketeers te kwalificeren.

Lees verder

Flexibele inzet op locatie

Heb je (kortdurend of langdurend) de behoefte aan een digital professional? Dan kunnen wij één of meerdere specialisten op flexibele basis bij je laten werken.

Lees verder

Marketing backoffice services

Met onze backoffice services geven we jouw marketeer toegang tot onze backoffice en alle voordelen die dit met zich meebrengt. Zo zorgen we onder andere voor structurele begeleiding, inspiratie, opleiding en continuïteit.

Lees verder

Fullservice inhouse marketing

Met ons inhouse concept leveren wij een "Plug & Play" digital marketing oplossing met bovendien de back-up van een professionele organisatie (ons HQ).

Lees verder

Online marketing opleiding

Zelf aan de slag met online marketing? Met ons 3 maanden durende programma leiden onze senior specialisten jouw eigen medewerker op tot volwaardig digital marketeer.

Lees verder

Wil jij ook de allerbeste digital professionals in huis?

Maak dan een afspraak zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Geheel vrijblijvend natuurlijk!

Neem contact op
Emerce100 Beste Fullservice Digital Agency '24

Beste Fullservice Digital Agency '24