Challenge us
menu

Flex marketeers

Flex marketeers

Flexibel inzetbare digital professionals op locatie

Heb je (kortdurend of langdurend) de behoefte aan een digital professional, bijvoorbeeld voor een speciaal project of in verband met onderbezetting door een langdurig zieke collega of iemand die met zwangerschapverlof gaat? Dan kunnen wij één of meerdere specialisten op flexibele basis bij je laten werken. Uiteraard zetten wij een marketeer pas in, zodra wij precies weten over welke skills en kennisniveau de professional moet beschikken. Logisch dus dat we beginnen met een persoonlijke intake, bijna altijd bij jullie op kantoor.

Oplossing op maat

We bieden altijd een maatwerk oplossing. Het maakt niet uit of je veel of weinig ondersteuning nodig hebt, want bij ons huur je al voor een aantal uur per week een specialist in. Iemand met verstand van zaken, die snel uit de startblokken is en jou helpt met het realiseren van jouw ambities. Of die nu groot of klein zijn.

Altijd up-2-date kennis en voorzien van de beste tools

Via ons intranet houden we alle collega's op de hoogte van ontwikkelingen in ons vakgebied, maar we organiseren ook regelmatig interne kennissessie om ons volledige team bij te praten en om actuele cases en vraagstukken te bespreken met onze vakspecialisten. Ook hebben onze professionals toegang tot al onze software en tools waarmee ze jouw organisatie op voorspong kunnen zetten in de markt en je optimaal kunnen helpen met het realiseren van de business ambities van je organisatie.

Behalve de kennissessies zorgen wij er ook voor dat al onze interne en externe medewerkers zichzelf continu blijven ontwikkelen door opleidingen te volgen. Deze kunnen functiegericht of branchegericht van aard zijn. De kosten hiervan komen vanzelfsprekend volledig voor onze rekening.

Zo kunnen wij je helpen aan de juiste professional(s)

Werving en/of selectie

Heb je plannen om je online team uit te breiden? Dan helpen wij je graag met de werving en/of selectie.

Lees verder

Detachering

Met de Digital People Services biedt Adwise de oplossing door het inzetten van de allerbeste digital professionals bij jou op locatie. Al vanaf een aantal uur per week.

Lees verder

Screening

Wil jij zeker weten dat jullie de online ambities kunt realiseren? Laat ons je helpen om je online marketeers te kwalificeren.

Lees verder

Marketing backoffice services

Met onze backoffice services geven we jouw marketeer toegang tot onze backoffice en alle voordelen die dit met zich meebrengt. Zo zorgen we onder andere voor structurele begeleiding, inspiratie, opleiding en continuïteit.

Lees verder

Fullservice inhouse marketing

Met ons inhouse concept leveren wij een "Plug & Play" digital marketing oplossing met bovendien de back-up van een professionele organisatie (ons HQ).

Lees verder

Online marketing opleiding

Zelf aan de slag met online marketing? Met ons 3 maanden durende programma leiden onze senior specialisten jouw eigen medewerker op tot volwaardig digital marketeer.

Lees verder

Meer weten over de inzet van een digital professional op locatie?

Maak dan een afspraak zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Geheel vrijblijvend natuurlijk!

Neem contact op
Emerce100 Beste Fullservice Digital Agency '24

Beste Fullservice Digital Agency '24