Flex-Marketeers

De allerbeste digital brains op locatie

Heb je (kortdurend of langdurend) de behoefte aan een digital professional op locatie, bijvoorbeeld voor een speciaal project of in verband met onderbezetting door een langdurig zieke collega of iemand die met zwangerschapverlof gaat? Dan kunnen wij één of meerdere specialisten op flexibele basis bij je laten werken. 

Flexibele inzet, al vanaf 1 dag per week

Bij ons huur je al vanaf 1 dag per week een toegewijde en ervaren online specialist in. Iemand met verstand van zaken, die snel uit de startblokken is en jou helpt met het realiseren van jouw ambities. Of die nu groot of klein zijn. Voor iedere organisatie en ieder budget bieden wij oplossingen op maat.

Waar kun je onze Flex-Marketeers voor inzetten?

Altijd up-2-date kennis en voorzien van de beste tools

Via ons intranet houden we alle flex-marketeers op de hoogte van ontwikkelingen in ons vakgebied, maar we organiseren ook regelmatig interne kennissessie om ons volledige team bij te praten en om actuele cases en vraagstukken te bespreken met onze vakspecialisten. Ook hebben onze flex-marketeers toegang tot al onze software en tools waarmee ze jouw organisatie op voorspong kunnen zetten in de markt en je optimaal kunnen helpen met het realiseren van de business ambities van je organisatie.

<h2>Meer weten over de inzet van een Flex-Marketeer?</h2>

Meer weten over de inzet van een Flex-Marketeer?

Maak dan een afspraak en we vertellen je er alles over. Een eerste kennismaking is geheel vrijblijvend natuurlijk!

Plan een vrijblijvende afspraak

Ons team

Ons team bestaat uit een veelzijdige groep van ervaren specialisten met een passie voor internet en marketing. Zij worden enthousiast van het resultaat dat ze voor opdrachtgevers behalen.

---

Klanten over ons

Cynthia Kuipers van Pure Energie

De strategische samenwerking en de deskundige aanpak zijn direct terug te zien in de verbeterde resultaten.

Cynthia Kuipers
Pure Energie
Review van Pure Energie over Pure Energie

Gerelateerde blog items

Samen succesvol business ambities realiseren
#FUN #Passie #TOONAANGEVENDE EXPERTISE ADWISE.NL

Certificeringen