Flex marketeers

Flexibel inzetbare digital professionals op locatie

Heb je (kortdurend of langdurend) de behoefte aan een digital professional, bijvoorbeeld voor een speciaal project of in verband met onderbezetting door een langdurig zieke collega of iemand die met zwangerschapverlof gaat? Dan kunnen wij één of meerdere specialisten op flexibele basis bij je laten werken. Uiteraard zetten wij een marketeer pas in, zodra wij precies weten over welke skills en kennisniveau de professional moet beschikken. Logisch dus dat we beginnen met een persoonlijke intake, bijna altijd bij jullie op kantoor.

Oplossing op maat

We bieden altijd een maatwerk oplossing. Het maakt niet uit of je veel of weinig ondersteuning nodig hebt, want bij ons huur je al voor een aantal uur per week een specialist in. Iemand met verstand van zaken, die snel uit de startblokken is en jou helpt met het realiseren van jouw ambities. Of die nu groot of klein zijn. 

Altijd up-2-date kennis en voorzien van de beste tools

Via ons intranet houden we alle collega's op de hoogte van ontwikkelingen in ons vakgebied, maar we organiseren ook regelmatig interne kennissessie om ons volledige team bij te praten en om actuele cases en vraagstukken te bespreken met onze vakspecialisten. Ook hebben onze professionals toegang tot al onze software en tools waarmee ze jouw organisatie op voorspong kunnen zetten in de markt en je optimaal kunnen helpen met het realiseren van de business ambities van je organisatie.

Behalve de kennissessies zorgen wij er ook voor dat al onze interne en externe medewerkers zichzelf continu blijven ontwikkelen door opleidingen te volgen. Deze kunnen functiegericht of branchegericht van aard zijn. De kosten hiervan komen vanzelfsprekend volledig voor onze rekening.

Waar kun je onze specialisten voor inzetten?

Je kunt onze specialisten bijvoorbeeld inzetten om je te helpen met:

Leadgeneratie
Social media marketing
Conversieoptimalisatie
Het verzorgen van content
Zoekmachine optimalisatie (SEO)
Zoekmachine adverteren (SEA)
Consultancy

<h2>Meer weten over de inzet van een digital professional op locatie?</h2>

Meer weten over de inzet van een digital professional op locatie?

Maak dan een afspraak en ik vertel je er alles over.

Een eerste kennismaking is uiteraard geheel vrijblijvend.

Plan een vrijblijvende afspraak

Gerelateerde blog items

Klanten over ons

Meest succesvolle vroegboek campagne ooit

Oad
Review van Oad over Oad

Het team

Adwise bestaat uit een veelzijdige groep van specialisten met een passie voor internet en marketing. Wij worden enthousiast van het resultaat dat we voor opdrachtgevers behalen.

---
Samen succesvol business ambities realiseren
#FUN #Passie #TOONAANGEVENDE EXPERTISE ADWISE.NL

Certificeringen