Challenge us
menu

Heracles Almelo is in de race om website van het jaar te worden

Je bekijkt op dit moment een oudere story. De inhoud hiervan kan verouderd zijn. Bekijk hier onze laatste stories
In de race voor website van het jaar

Website van het jaar nominatie

voor Heracles Almelo.

Innovatie, dat is één van de meest belangrijke pijlers van Eredivisie club Heracles Almelo. Heracles had de behoefte om een website te lanceren welke loyale fans bij de club betrekt en enthousiast maakt om een aankoop te doen in de webshop of de ticketshop. De samenwerking tussen Adwise heeft al tot veel mooie resultaten geleidt. Maar afgelopen week is de website genomineerd voor website van het jaar! Help jij ons naar een reden voor een feestje?

Kunnen we rekenen op jouw stem?

Steun Heracles Almelo door te hier te stemmen! Of lees de case over Heracles Almelo´s Website. In de case lees je alles over interessante onderwerpen die behandeld zijn tijdens het process, onderwerpen zoals strategie, technologie, data en personalisatie.

Een nieuwe digitale standaard

voor eredivisie voetbalclubs.

Innovatie is belangrijk bij Heracles Almelo, hierbij hoort natuurlijk ook innovatie op digitaal gebied. Daarom heeft Heracles Almelo besloten om een nieuwe website te lanceren die meer betrokkenheid creërt bij de fans en ze enthousiasmeert over te gaan tot conversie in de ticket- en webshop. Wij hebben voor Heracles een leading digital platform gerealiseerd waarin de beleving wordt vergroot doordat de e-commerce potentie optimaal benut wordt. Personalisatie en een data-driven strategie zorgt voor een hele nieuwe standaard in de eredivisie, en dat in slechts zeven weken. Deze progressieve stap is niet onopgemerkt gebleven en dat heeft er dit jaar voor gezorgd dat Heracles Almelo is genomineerd voor website van het jaar in de categorie voetbalclubs.

Bekijk de case

Benieuwd welke revolutionaire kansen er voor jouw organisatie liggen?

Wij helpen je graag verder.

Neem contact op

Don't miss out!

Ontvang inspiratie, trends, stories, events en veel meer direct in je mailbox..

#1 Fullservice Digital Agency 2021