Google verkiest Adwise tot International growth agency

Google verkiest Adwise tot International growth agency

Adwise is nu één van de geselecteerde bureaus in Europa die deel uitmaakt van het International Growth Program van Google. Dit biedt onze klanten twee voordelen wanneer ze willen uitbreiden naar nieuwe markten in andere landen. Allereerst heeft Adwise als gecertificeerde agency toegang tot Google Market Insights - hierbij levert Google exclusieve product-markt data over verschillende landen. Daarnaast heeft Adwise als Growth Partner toegang tot consultancy van internationale specialisten binnen het team van Google. Op deze manier kan Adwise klanten op alle niveaus ondersteunen bij internationale (groei)ambities.

Voor de meeste snelgroeiende organisaties in Nederland speelt het thema internationale uitbreiding. Is jouw product of service bewezen succesvol in Nederland, dan is internationale groei een logische vervolgstap. Maar de stap naar internationale groei bevat veel macro- en micro beslissingen. Bijvoorbeeld: in welk(e) land(en) is het wenselijk om uit te breiden? Met welke producten? En met hoeveel sales- en marketing capaciteit? Adwise helpt nu (als gecertificeerd International Growth Partner van Google) Nederlandse organisaties in hun internationale groeitraject. Zowel op marketing, sales als op organisatorisch niveau.

Market Explorer

Met de tooling van Market Explorer hebben wij toegang tot exclusieve data over internationale markten. Zo kunnen wij aan de hand van informatie over zoekvolume en de vraag naar een bepaald product of dienst het groeipotentieel in een bepaalde markt in kaart brengen.

Market International Specialist

Wat in het ene land werkt, hoeft niet in het andere land te werken. Het is daarom belangrijk om de data uit de Market Explorer te verrijken met onze kennis over de markten. Wij voegen naast de data informatie toe zoals culturele nuances, voorkeur betaalmethoden, logistiek, aankoopgedrag etc. Op deze manier kan jij optimaal voorbereid een nieuwe markt betreden.

Nieuwsgierig of direct aan de slag met internationale expansie?

Jan, Director Growth & Revenue, helpt je graag!

Plan een kennismaking

Samenwerken met 's werelds grootste platform

Dat doen we al sinds ons ontstaan.

Adwise is Premier Partner van Google. Deze premier badge is speciaal toegekend aan partners die een aanzienlijke campagneportefeuille van Google beheren en daarbij toonaangevende resultaten weten behalen voor opdrachtgevers.

Meer over Adwise Google Premier Partner