Challenge us
menu

Adwise gepromoveerd tot Channelengine Gold Partner

Adwise is uitgeroepen tot Gold Partner van bol.com

Adwise is gepromoveerd tot Gold Partner binnen het agency programma van ChannelEngine. Daarmee zijn we één van slechts een handvol agencies in Nederland die dit label mag uitdragen. Dankzij het ChannelEngine Gold Partnership, helpen we onze opdrachtgevers vanaf nu nog effectiever aan succes op platformen als Bol en Amazon met de nieuwste en slimste innovaties en technieken in de markt.

Marketplaces zijn niet meer weg te denken uit de klantreis van consumenten. Die alsmaar groeiende doelgroep op platformen als Bol en Amazon biedt gigantische potentie voor retailers en merken wereldwijd. Tegelijkertijd zorgt het voor een intense concurrentiestrijd. Om op te vallen en maximaal te blijven profiteren van de kansen van marketplaces, heb je een slimme groeistrategie nodig ondersteund met de beste technologie.

Daarom werken we bij Adwise samen met ChannelEngine, een toonaangevende integrator voor optimale integratie naar marketplaces platformen.

ChannelEngine Gold Partner

Met functies als automatische prijsaanpassingen, order- en voorraadbeheer en AI-gestuurde productbundeling, beheer je dankzij ChannelEngine eenvoudig en onderscheidend producten en verkoopkanalen. Gecombineerd met de ervaring en expertise van onze specialisten, helpen we onze opdrachtgevers om die slimme oplossingen te integreren in een onderscheidende marketplaces strategie.Deze promotie is een fantastische onderschrijving van het level in ondersteuning waarop we merken en retailers, met behulp van ChannelEngine, helpen op het gebied van marketplaces integraties. Hierdoor bieden we klanten nog betere support en maken we integraties naar platformen nog beter.'' - Jurre Oosterwechel, Adwise Head of Marketplaces.

Opdrachtgevers verder op voorsprong

Dankzij ons geüpgrade partnerschap met ChannelEngine, profiteren onze opdrachtgevers als eerste van nieuwe features, innovaties en kansen op marketplaces. 

Naadloze Integraties
De krachtige integratiecapaciteiten van ChannelEngine zorgen ervoor dat producten op meerdere marktplaatsen consistent worden weergegeven, met nauwkeurige voorraad- en prijsinformatie. 

Automatisering en Efficiëntie
De mogelijkheid om processen zoals orderverwerking en voorraadbeheer te automatiseren, vermindert de werkdruk en verhoogt de efficiëntie. Dat biedt meer ruimte om te focussen op groei en strategische initiatieven. 

Global Reach
De toegang tot een wereldwijd netwerk van marktplaatsen opent alle deuren voor internationale groei. Samen met onze opdrachtgevers betreden we nieuwe markten zonder de complexiteit van individuele integraties. . 

Concurrentievoordeel
Door gebruik te maken van geavanceerde functies zoals automatische prijsaanpassingen en AI-gestuurde bundeling, blijven opdrachtgevers niet alleen competitief, maar zijn ze maximaal winstgevend en lopen ze voorop in hun markt. 

Groei samen met Adwise op marketplaces

Marktplaatsen bieden ook voor jouw merk eindeloze groeikansen. Dat vraagt wel om een slimme strategie. Wij zijn er, gesteund door de kracht van een partner als ChannelEngine, om je daarmee te helpen.

Vanuit onze jarenlange ervaring en onze erkend hoge standaard in marketplace expertise, kwaliteit, dienstverlening en strategische kennis, begrijpen we als geen ander hoe een duurzame, data-gedreven platformstrategie jouw business succesvol laat groeien op platformen als Bol en Amazon. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem hier contact op. 


Adwise is gepromoveerd tot Gold Partner binnen het agency programma van Channelengine. Daarmee zijn we één van slechts een handvol agencies in Nederland die dit label mag uitdragen. Dankzij het Channelengine Gold Partnership, helpen we onze opdrachtgevers vanaf nu nog effectiever aan succes op platformen als Bol en Amazon met de nieuwste en slimste innovaties en technieken in de markt.

Bol is de grootste marketplace van Nederland en verwelkomt maandelijks tientallen miljoenen bezoekers. Een aantal dat alsmaar blijft toenemen. Voor veel consumenten is het inmiddels het begin- én eindpunt van hun klantreis. Als merk of verkoper is het essentieel om aanwezig te zijn op bol en zichtbaar te zijn voor het multimiljoenenpubliek.

Voor optimale aanwezigheid en maximale zichtbaarheid op bol is een duurzame marketplace strategie onmisbaar. Als bol Gold Partner en Advertising specialist hebben wij alle kennis, ervaring en expertise in huis om verkopers en merken daar succesvol mee te helpen. We zijn enorm trots om door Bol opnieuw te zijn gekozen als Gold Partners. Binnen deze selectie zijn we wederom verkozen op de kwaliteit van onze marketplaces dienstverlening, implementatie kennis en expertise op het gebied van marketplaces techniek en data.'' - Jurre Oosterwechel, Adwise Head of Marketplaces.

Bol Gold partner: hoogste standaard in expertise en dienstverlening

Veel ondernemingen zoeken deskundig advies over het effectief verkopen op Bol.com. Dit omvat zowel het ontwikkelen van een geschikte verkoopstrategie als de praktische implementatie ervan. Van implementatie tot het creëren van boeiende content en van organische zichtbaarheid tot paid advertising; bij een goede groeistrategie komen veel aspecten kijken.

Om verkooppartners nog beter te helpen, certificeert bol onder meer agencies die een duidelijke visie hebben op de rol van marketplaces in de totale mediamix en verkooppartners hierin kunnen ondersteunen. Op basis van kwaliteit van dienstverlening, excecutiekracht en het niveau van kennis en expertise worden partner labels toegekend. Hoe beter de dienstverlening op een bepaald netwerk of ecosysteem, hoe hoger de partnerstatus. In 2024 zijn er dus slechts negen bureaus met het hoogste stempel 'Goud', waaronder Adwise.  

Groei samen met Adwise op bol

Het bol Gold Partnership stelt ons als agency nog beter in staat om optimale bol verkoopstrategieën te creëren en nieuwe bètas van het platform als eerste te adopteren, waarmee we onze opdrachtgevers verder op voorsprong te zetten. 

Vanuit onze jarenlange ervaring en onze erkend hoge standaard in marketplace expertise, kwaliteit, dienstverlening en strategische kennis, begrijpen we als geen ander hoe een duurzame, data-gedreven platformstrategie jouw business succesvol laat groeien op een platform als bol. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem hier contact op. 


Adwise Bol.Com Gold Partner

Benut de eindeloze groeikansen van marketplaces

Met Adwise als erkend specialist.

Ontdek meer

Don't miss out!

Ontvang inspiratie, trends, stories, events en veel meer direct in je mailbox..

Emerce100 Beste Fullservice Digital Agency '24

Beste Fullservice Digital Agency '24