Challenge us
menu

Adwise voor derde jaar op rij uitgeroepen tot bol Gold Partner

Adwise is uitgeroepen tot Gold Partner van bol.com

Adwise hoort voor het derde jaar op rij bij de selecte groep Gold Partners binnen het agency programma van bol. Daarmee zijn we één van de slechts negen agencies in Nederland die dit label ook in 2024 weer mogen uitdragen. Het bol Gold Partnership geeft Adwise de mogelijkheid om verkooppartners van bol nog beter te ondersteunen met effectieve en duurzame groeistrategieën op het grootste online shopping platform van Nederland.

Bol is de grootste marketplace van Nederland en verwelkomt maandelijks tientallen miljoenen bezoekers. Een aantal dat alsmaar blijft toenemen. Voor veel consumenten is het inmiddels het begin- én eindpunt van hun klantreis. Als merk of verkoper is het essentieel om aanwezig te zijn op bol en zichtbaar te zijn voor het multimiljoenenpubliek.

Voor optimale aanwezigheid en maximale zichtbaarheid op bol is een duurzame marketplace strategie onmisbaar. Als bol Gold Partner en Advertising specialist hebben wij alle kennis, ervaring en expertise in huis om verkopers en merken daar succesvol mee te helpen. We zijn enorm trots om door Bol opnieuw te zijn gekozen als Gold Partners. Binnen deze selectie zijn we wederom verkozen op de kwaliteit van onze marketplaces dienstverlening, implementatie kennis en expertise op het gebied van marketplaces techniek en data.'' - Jurre Oosterwechel, Adwise Head of Marketplaces.

Bol Gold partner: hoogste standaard in expertise en dienstverlening

Veel ondernemingen zoeken deskundig advies over het effectief verkopen op Bol.com. Dit omvat zowel het ontwikkelen van een geschikte verkoopstrategie als de praktische implementatie ervan. Van implementatie tot het creëren van boeiende content en van organische zichtbaarheid tot paid advertising; bij een goede groeistrategie komen veel aspecten kijken.

Om verkooppartners nog beter te helpen, certificeert bol onder meer agencies die een duidelijke visie hebben op de rol van marketplaces in de totale mediamix en verkooppartners hierin kunnen ondersteunen. Op basis van kwaliteit van dienstverlening, excecutiekracht en het niveau van kennis en expertise worden partner labels toegekend. Hoe beter de dienstverlening op een bepaald netwerk of ecosysteem, hoe hoger de partnerstatus. In 2024 zijn er dus slechts negen bureaus met het hoogste stempel 'Goud', waaronder Adwise.  

Groei samen met Adwise op bol

Het bol Gold Partnership stelt ons als agency nog beter in staat om optimale bol verkoopstrategieën te creëren en nieuwe bètas van het platform als eerste te adopteren, waarmee we onze opdrachtgevers verder op voorsprong te zetten. 

Vanuit onze jarenlange ervaring en onze erkend hoge standaard in marketplace expertise, kwaliteit, dienstverlening en strategische kennis, begrijpen we als geen ander hoe een duurzame, data-gedreven platformstrategie jouw business succesvol laat groeien op een platform als bol. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem hier contact op. 


Adwise Bol.Com Gold Partner

Benut de eindeloze groeikansen van marketplaces

Met Adwise als erkend specialist.

Ontdek meer

Don't miss out!

Ontvang inspiratie, trends, stories, events en veel meer direct in je mailbox..

Emerce100 #1-3 Digital agency '21 '22 '23

#1-3 Digital agency '21 '22 '23