Challenge us
menu

Adwise zet vitale werkomgeving verder kracht bij met eigen GYM en Personal Training

Adwise GYM en Fitlab

Bij Adwise streven we elke dag naar het creëren van een vitale omgeving waarin iedereen optimaal kan presteren. Fysieke en mentale gesteldheid gaan daarbij hand in hand. Met onze in-house GYM en het FitWise Personal Training programma in samenwerking met Fitlab in-house bieden we Adwisers, freelancers, partners en opdrachtgevers de mogelijkheid om te sporten wanneer ze willen. Lees in dit artikel meer over de in-house sportfaciliteiten bij Adwise, het FitLab in-house concept en de positieve impact die het heeft op de werkvloer.

In een snel veranderende wereld als die van Digital Marketing is het elke dag topsport om de laatste kennis in je op te nemen en die door te vertalen naar slimme en creatieve oplossingen. Naast dat dit mentaal veel vraagt, zitten Digital Professionals, zoals onze Adwisers, veel tijdens een dag. Dat vraagt om aandacht voor een goede balans tussen mentale en fysieke gezondheid (vitaliteit), om lekker in je vel te zitten en optimaal te presteren. 

Daarom zoeken we bij Adwise constant naar manieren om onze werkomgeving nóg beter te maken. Met onder meer dagelijks vers bereide lunch, wekelijkse bootcamps, yogasessies en onze Lease-a-bike fietsregeling, faciliteren we onze Adwisers al op allerlei manieren in een gezonde levensstijl. Onze in-house Adwise GYM en FitWise Personal Training programma is de volgende stap in onze ambitie om het 'Papendal voor Digital Professionals' te worden.

Adwise GYM: van alle gemakken voorzien

De Adwise in-house GYM is uitgerust met alle voorzieningen om optimaal te kunnen sporten. Via een eenvoudig reserveringssystteem boek je in twee klikken je eigen tijddslot en dankzij het brede aanbod aan apparatuur kun je eindeloos veel oefeningen combineren en workouts samenstellen. Tijdens het sporten kan een goede workout playlist natuurlijk niet ontbreken en dus is de GYM voorzien van een persoonlijk te bedienen Bluetooth geluidsinstallatie. 

Verder is de Adwise GYM voorzien van douche- en omkleedcabines inclusief doucheproducten, föhns en dagelijks schone handdoeken. Zo worden onze Adwisers en andere Digital Professionals die gebruikmaken van de Adwise GYM volledig ontzorgd.

 
Adwise en FitLab in-house

Robert-Jan

'Heerlijk onder kantooruren'.

Ik maak gebruik van de GYM om lekker zelf te sporten. Ik doe zelf aan Crossfit en probeer 1 keer per week aan het einde van mijn werkdag een uurtje te boeken om een Workout Of the Day te doen. Vooral na een drukke dag vol afspraken is het lekker om even je hoofd leeg te maken in de sportschool. Het is heerlijk dat dat onder kantooruren kan.

Adwise en FitLab in-house
Adwise en FitLab in-house

Marita

'De flexibiliteit is enorm'.

Samen met een collega ben ik gestart met het FitWise programma en daarna ben ik blijven sporten. Ook probeer ik wekelijks 1 keer zelf een workout te doen. De flexibiliteit die het geeft is echt enorm. Je zit niet meer vast aan je werk/thuis indeling, waarbij je sport rondom werk moet plannen. Dat effect werkt natuurlijk ook door in je werk! Voor mij persoonlijk werkt dat ontzettend goed.

Adwise en FitLab in-house
Adwise en FitLab in-house

Niek

'Productiever aan het werk'.

Het sporten onder werktijd vind ik heerlijk, omdat ik er meer energie van krijg en zo weer productiever aan het werk ga.

Adwise en FitLab in-house
Adwise en FitLab in-house

Karlijn

'Versterkt band met collega's'.

Het sporten geeft me de vrijheid om op tijd thuis te zijn en met mijn gezin te eten en soms nog wat werk in de avond af te ronden, waardoor mijn werk/privé balans in evenwicht blijft. Door op wisselende momenten te gaan sporten, spreek ik vaker collega's waar ik normaal minder contact mee heb. Naast dat ik me fit en energiek voel, versterkt het dus ook mijn band met mijn collega's.

Karlijn
Adwise en FitLab in-house Karlijn
Adwise en FitLab in-house

Alfred

'Bespaart me veel tijd'.

Ik train altijd na het werk en het kostte me extra tijd om naar de sportschool te gaan. Als ik nu op kantoor ben, ga ik gewoon de Adwise GYM in om te trainen. Het bespaart me veel tijd en het is ook privé, schoner én ik hoef niet te wachten tot een bench press vrij is. Als marketeers zitten we veel voor werk, dus die extra training kunnen we goed gebruiken.

Alfred
Adwise en FitLab in-house Alfred
Adwise en FitLab in-house

Nathalie

'Neem werk minder mee naar huis'.

Ik vind het sporten bij Adwise heel laagdrempelig en ben hierdoor vaker gaan sporten. In de GYM kan ik stoom afblazen na een drukke dag, nog voordat ik thuis ben. Overdag ben ik druk bezig met werk, wat ik dankzij het sporten minder meeneem naar huis.

Nathalie
Adwise en FitLab in-house Nathalie

Over Fitlab

Fitlab ontwikkelt als Personal training studio & Lifestyle club unieke, op-maat programma’s die exact aansluiten bij individuele wensen en conditie. Gebaseerd op bewijs en onderbouwd met feiten, voor de snelste weg naar het behalen van persoonlijke doelen. 

Trainen bij Fitlab gaat verder dan alleen een workout. Ze gaan terug naar de basis om van daaruit op te bouwen. Met álle aspecten om in topvorm te komen. Van verschillende trainingsvormen tot lifestyle elementen en een gezond voedingspatroon; Fitlab ontwikkelt persoonlijke programma's vanuit een wetenschappelijke aanpak. Met uitgebreide metingen helpen ze deelnemers in topvorm te komen op de manier die het beste past bij elk individu.


FitWise programma met Fitlab in-house

Omdat we bij Adwise geloven in een aanpak waarbij je bouwt aan gewoontes die voor een lange tijd mee gaan, zijn we de samenwerking aangegaan met Fitlab in-house.  Vanuit dit concept verzorgt Fitlab personal trainingsprogramma’s in onze Adwise GYM om onze Digital Brains te helpen in optimale fysieke conditie te blijven. 

Vanuit onze visie om het Papendal voor Digital Professionals te zijn, hebben we al enige tijd gewerkt aan het realiseren van een eigen gym. Zelf train ik al enkele jaren bij Fitlab PT in Enschede en de manier waarop Fitlab workouts, persoonlijke begeleiding en zaken als voeding combineert, is mij enorm bevallen. Dat hebben we gecombineerd met het Fitlab in-house concept, waardoor we naast facaliteiten ook de begeleiding van het Fitlab concept bieden, juist ook voor degenen met weinig tot geen sportervaring.Jip van Kervel - Director of Operations Adwise 


Dankzij deze samenwerking bieden we niet alleen faciliteiten waar mensen zelf kunnen sporten, maar ook het eigen FitWise programma waarin de voorzieningen van de Adwise Gym worden gecombineerd met alle voordelen van het Fitlab in-house concept. Juist omdat begeleiding, een stok achter de deur en een plan afgestemd op iemand's individuele situatie de sleutel is tot succes en optimaal presteren. Zowel fysiek als mentaal.

Jip van Kervel  - Adwise COO
Vanuit onze visie om het Papendal voor Digital Professionals te zijn, hebben we al enige tijd gewerkt aan het realiseren van een eigen gym. Zelf train ik al enkele jaren bij Fitlab PT in Enschede en de manier waarop Fitlab workouts, persoonlijke begeleiding en zaken als voeding combineert, is mij enorm bevallen. Dat hebben we gecombineerd met het Fitlab in-house concept, waardoor we naast facaliteiten ook de begeleiding van het Fitlab concept bieden, juist ook voor degenen met weinig tot geen sportervaring.


Emerce100 Beste Fullservice Digital Agency '24

Beste Fullservice Digital Agency '24