Meer weten?
menu

Werken bij Adwise

Met meer dan 100 creatieve denkers en doeners aan de digital frontier.

Wie wij zijn?

Wij zijn de digitale extra hersenhelft voor onze opdrachtgevers.

Adwise is een ‘full service digital agency’ met meer dan 100 professionals. Wij zijn de digitale extra hersenhelft voor onze nationale en internationale opdrachtgevers. Wij doen en bieden wat nodig is, om onze opdrachtgevers te helpen de juiste besluiten te nemen. Van operationeel en tactisch tot strategisch en business development. Wij kennen de digitale wereld en geloven in het samenspel van data, technologie en creativiteit.

Digitaal zit ons DNA, passie voor verbetering verbindt ons en ons enthousiasme is aanstekelijk. Onze innovatiedrang en nieuwsgierigheid zorgen ervoor dat we vooroplopen in de digitale wereld en onszelf blijven ontwikkelen. Door tijd te investeren aan innovatieprojecten, komen we samen tot de meest vernieuwende en award winning oplossingen.

Als Adwiser ben jij onderdeel van het digitale brein van onze opdrachtgevers. Wij werken altijd om van betekenis te zijn voor onze klanten en niet om alleen een mooi product of project te maken. Alles staat in het teken van “impact”. Samen zorgen we ervoor dat onze klanten de juiste beslissingen nemen. Zo creëren we groei en concurrentievoordeel met geweldige ervaringen. We kijken verder dan morgen en gaan er vandaag al mee aan de slag.

Elke
Meer weten? Over Adwise

Onze kernwaarden

Het Adwise DNA.

Trust. Explore. Empower. Challenge. Onze kernwaarden vormen het DNA van Adwise en wat we willen uitstralen. Het zijn onze idealen die we nastreven, waarderen en die ons motiveren.

Be innovative

With us.

Be innovative

With us.

Door verschillende disciplines slim te laten samenwerken, zijn we iedere dag beter in alles wat we doen. Zo besteed je minimaal 10% van je tijd aan (eigen) innovatieprojecten, zodat we samen continu blijven ontwikkelen en verbeteren.
Bekijk onze vacatures

Be in balance

With us.

Be in balance

With us.

Wanneer jij lekker in je vel zit, kan je optimaal presteren en gelukkig zijn. Daarom hechten wij veel waarde aan gezondheid op kantoor. Dit faciliteren we door o.a. verse lunches, een gemakkelijke maaltijdservice, yoga en andere vitaliteitsprogramma’s onder werktijd.
Bekijk onze vacatures

Be yourself

With us.

Be yourself

With us.

Wij werken in hechte teams, waarbij we verbondenheid met collega’s en eerlijke communicatie erg belangrijk vinden. Wanneer iedereen zichzelf is, kunnen we elkaar optimaal versterken. Dit draagt bij aan een fijne samenwerking en betere teamprestaties.
Bekijk onze vacatures

Be happy

With us.

Be happy

With us.

Welke werkzaamheden geven jou een geluksgevoel? Bij ons krijg je alle ruimte om het beste uit jezelf te halen, je eigen tijd in te delen en eigen initiatief te ontplooien. Werken bij ons betekent werken met aandacht voor persoonlijke groei, ontwikkeling en plezier.
Bekijk onze vacatures

Celebrate

With us.

Celebrate

With us.

Wij staan graag even stil onze successen en vieren deze samen. We kijken met trots terug op ons werk, onze prestaties en gewonnen prijzen. Maar we vieren ook regelmatig dat het weer vrijdag is!
Bekijk onze vacatures

Fly to the moon

With us.

Fly to the moon

With us.

Wij zijn trots op de diverse projecten waar we met veel passie en overtuiging aan werken. Het mooie is, dat we de projecten grotendeels zelf in de hand hebben. Wij stellen namelijk zelf de beste oplossing aan onze opdrachtgevers voor.
Bekijk onze vacatures

#lifeatadwise

Niet alleen werken om te leven, maar ook leven om te werken.

Werken bij Adwise betekent niet alleen een baan, maar ook een leven. Vanuit deze visie helpen we medewerkers te ontwikkelen, geluk te vinden in hun werk en betekenis te geven aan het leven.

Adwise gelooft boven alles in vriendschap. Als kern van onze organisatie, maar vooral ook in de manier waarop we met onze klanten en medewerkers omgaan en samen ambities realiseren. Uit dat geloof komen vele andere waarden van Adwise voort: passie, samen lol hebben, proactief elkaar helpen, het goed voor elkaar willen doen, maar ook de competitie om het steeds maar weer beter te willen doen.

De doorlopende transformaties en ontwikkelingen in onze branche, zorgen ervoor dat functies en taken continu veranderen. Waarin je vandaag de expert bent, kan deze kennis morgen overbodig zijn. Overmorgen zijn er nieuwe vaardigheden, expertises en rollen nodig. Daarom vinden wij constante groei en doorontwikkeling belangrijk. Wij bieden bij Adwise een vertrouwde en veilige werkomgeving, die medewerkers een fundament en een toekomst geeft. Door onze ambitieuze cultuur, microlearning, groeimogelijkheden en budget voor ontwikkeling en opleiding, faciliteren we deze groei. Zodat we samen met de toekomst meegroeien.

Quote

About Adwise.

“Bij Adwise heb je een baan voor je leven. Wij zorgen dat iedereen in hun kracht komt, binnen welke functie dat ook is.”Koen Kranenberg - Director Disruption & Innovation

Wat maakt jou gelukkig?

Het is jouw leven.

Jou lekker in je vel laten zitten is voor ons prioriteit nummer één. Wij doen er dan ook alles aan om jou te faciliteren in vitaliteit, ontwikkeling en geluk.

Wat maakt jou gelukkig, waar droom jij van?

Laat ons je droombeeld zien! Als het past bij onze dromen en wij er ook in geloven, proberen we met man en macht te werken aan jouw ideaal.

Samen maken we van jouw dromen werkelijkheid.

Onze werkplek

Een inspirerende omgeving zorgt voor betere samenwerking, creativiteit en meer energie.

Om zowel individueel als in teamverband top te presteren, hebben we een inspirerende werkomgeving en de beste faciliteiten om dagelijks het beste uit jezelf naar boven te halen. Wij vinden dat jij een eigen plek verdient, daarom heb je bij ons een vaste werkplek binnen onze kantoortuin. Wil je in alle rust je werk doen? Dat kan in onze stilteruimtes; jij kiest zelf of je aan het strand, of misschien wel tussen de koeien wilt werken. Tussen het werk door toe aan een beetje ontspanning? Plof dan neer in de bioscoop of ga een potje gamen in de lounge.

Wij faciliteren een gezonde lifestyle

Voor een frisse blik.

Lunch / Avondmaaltijden

Elke dag is er vers fruit en wordt je lunch verzorgd; gezond en biologisch. Iedere dag vers bereid door onze koks.

Graag ontzorgen we jou èn jouw gezin. Geen zin om te koken of geen tijd om boodschappen te doen? Onze koks staan voor je klaar om een avondmaaltijd voor je te bereiden! De keuze is aan jou of je je maaltijd nuttigt in ons restaurant of na werktijd mee neemt naar huis.

 

Sporten / Yoga & Mindfullness

Door de dagelijkse hectiek waar je vandaag de dag aan bloot gesteld wordt, ben je gevoelig voor stress. Om jou zo zorgeloos mogelijk te kunnen laten werken en leven bieden wij Yoga & Mindfullness lessen aan onder werktijd.

Jouw sportschema moeilijk te combineren met je werk? Bij Adwise kun je gebruik maken van de sportfaciliteiten van de sportschool die direct naast onze vestiging gelegen is. Hierdoor kun je sporten wanneer jij wilt.

Iedere dag bezig met de toekomst

Je bent bij ons niet alleen bezig met vandaag, maar ook met de wereld van morgen.

Coaching / Opleiding

Wij bieden een omgeving waarin je niet alleen bezig bent met de dag van vandaag, maar met de wereld van morgen en daarna. Om jou hierin mee te laten groeien faciliteren wij je op het gebied van coaching, opleiding en (door)ontwikkeling. Dit doen we door de inzet van (externe) life coaches en onze Digital Academy. Daarnaast is er jaarlijks budget beschikbaar voor het volgen van trainingen en opleidingen.

 

Innovatietijd

Om onze gezamenlijke en persoonlijke ambities te realiseren besteden we minimaal 10% van onze tijd aan (eigen) innovatieprojecten, zodat we samen continu blijven ontwikkelen en verbeteren. Ook bezoeken we wereldwijd de meest inspirerende events en congressen. Bekijk hoe onze Developer Joost vertelt over innovatietijd binnen Adwise.

Quote

About Adwise.

“ Werken bij Adwise betekent werken in een veilige omgeving met alle ruimte én vrijheid voor persoonlijke groei, ontwikkeling en fun!” Leonie Kranenberg - Director People & Culture

Nieuwsgierig?

Laat van je horen.

We gaan graag met je in gesprek om samen te ontdekken of we bij elkaar passen.

Bekijk onze vacatures