Meer weten?
menu

Werken bij Adwise

Samen met 100+ creatieve denkers en doeners aan de digital frontier.

Met hoofd en hart

De digitale hersenhelft van onze opdrachtgevers.

Adwise is een ‘full service digital agency’ met meer dan 100 digital brains. Wij helpen onze opdrachtgever met slimme oplossingen die hen echt verder brengen. Met creatieve ideeën weten we mensen keer op keer recht in het hart te raken. En dat werkt. Niet voor niets zijn we in 2021 uitgeroepen tot ‘Nr 1 Full service digital agency’.

 

Digitaal is ons DNA. Waar creativiteit, technologie en data bij elkaar komen, ontstaan fantastische nieuwe ideeën. Daarom investeren we veel tijd in innovatieprojecten en onze eigen ontwikkeling. Zo zetten we onze klanten telkens weer op een voorsprong. En dat vinden we allemaal te gek.

Marita
Meer weten? Over Adwise

Onze cultuur

Wat Adwise tot Adwise maakt.

Cultuur zit tussen ieders oren. Je moet het ruiken, proeven en beleven. Als je onze cultuur in vier woorden wilt vangen, zijn dat: Trust, Explore, Challenge en Empower. Lang verhaal kort… bekijk de video. Dan voel je wat we bedoelen.

Be innovative

With us.

Be innovative

With us.

Door verschillende disciplines slim te laten samenwerken, zijn we iedere dag beter in alles wat we doen. Zo besteed je minimaal 10% van je tijd aan (eigen) innovatieprojecten, zodat we samen continu blijven ontwikkelen en verbeteren.
Bekijk onze vacatures

Be in balance

With us.

Be in balance

With us.

Wanneer jij lekker in je vel zit, kan je optimaal presteren en gelukkig zijn. Daarom hechten wij veel waarde aan gezondheid op kantoor. Dit faciliteren we door o.a. verse lunches, een gemakkelijke maaltijdservice, yoga en andere vitaliteitsprogramma’s onder werktijd.
Bekijk onze vacatures

Be yourself

With us.

Be yourself

With us.

Wij werken in hechte teams, waarbij we verbondenheid met collega’s en eerlijke communicatie erg belangrijk vinden. Wanneer iedereen zichzelf is, kunnen we elkaar optimaal versterken. Dit draagt bij aan een fijne samenwerking en betere teamprestaties.
Bekijk onze vacatures

Be happy

With us.

Be happy

With us.

Welke werkzaamheden geven jou een geluksgevoel? Bij ons krijg je alle ruimte om het beste uit jezelf te halen, je eigen tijd in te delen en eigen initiatief te ontplooien. Werken bij ons betekent werken met aandacht voor persoonlijke groei, ontwikkeling en plezier.
Bekijk onze vacatures

Celebrate

With us.

Celebrate

With us.

Wij staan graag even stil onze successen en vieren deze samen. We kijken met trots terug op ons werk, onze prestaties en gewonnen prijzen. Maar we vieren ook regelmatig dat het weer vrijdag is!
Bekijk onze vacatures

Fly to the moon

With us.

Fly to the moon

With us.

Wij zijn trots op de diverse projecten waar we met veel passie en overtuiging aan werken. Het mooie is, dat we de projecten grotendeels zelf in de hand hebben. Wij stellen namelijk zelf de beste oplossing aan onze opdrachtgevers voor.
Bekijk onze vacatures

#lifeatadwise

Leven is werken, werken is leven.

Vriendschap. Bij Adwise geloven we boven alles in vriendschap. Zo gaan we met elkaar om, zo gaan we met onze klanten om. Vriendschap brengt ons veel moois: samen lol hebben, elkaar helpen, wedstrijdjes om het beter te doen en… ga zo maar door.

Onze business verandert elke dag. Vandaag ben je de expert en morgen heb je wat bij te leren. En overmorgen… dan ga je misschien jezelf een beetje opnieuw uitvinden. Bij Adwise stap je in een open cultuur waarin je continu kunt blijven groeien. We geven je een basis voor de toekomst vol nieuwe kennis, opleidingen en groeimogelijkheden. Zodat we samen met de toekomst meegroeien.

Quote

About Adwise.

“Bij Adwise heb je een baan voor je leven. Wij zorgen dat iedereen in hun kracht komt, binnen welke functie dat ook is.”Leonie Kranenberg - Director People & Culture

Jouw leven, ons ideaal

Wat maakt jou nou ècht gelukkig.

Als het goed gaat met jou, gaat het beter met ons allemaal. We zien graag dat je lekker in je vel zit. En daar helpen we je ook bij, waar we maar kunnen. Vertel ons waar je van droomt. Waar je echt voor zou willen gaan. Als het past bij onze dromen gaan we er met man en macht werk van maken.

Onze thuis

Haal meer energie en creativiteit uit je dag.

De beste prestaties ontstaan op de fijnste plekken. We hebben een inspirerende werkomgeving en faciliteiten om het beste uit jezelf naar boven te halen. Elke dag opnieuw. Je verdient een vaste stek en daarom heb je bij ons een eigen werkplek binnen onze kantoortuin. Even geen zin in gezelligheid? Pak een van onze stilteruimtes en werk aan het strand of tussen de koeien. Of plof neer in de bioscoop of ga een potje gamen in de lounge.

Gezond lichaam, gezonde geest

Voor een lekker frisse blik.

Lunch & avondeten

Begin de dag met vers fruit. Je lunch is lekker gezond en biologisch. Iedere dag vers bereid door onze koks. Geen tijd om ‘s avonds te koken? De kok staat klaar om het avondeten voor je te maken. Eet je sterrenhap op in ons restaurant of neem het mee naar huis.

 

Sporten, yoga & mindfullness

De dagelijkse hectiek zorgt soms voor stress. Om jezelf niet te verliezen, krijg je van ons yoga & mindfullness lessen onder werktijd. Lastig om je sportschema te combineren met werk? De faciliteiten van de sportschool vlakbij ons kantoor mag je de hele dag gebruiken.

De toekomst begint vandaag

Werk aan de wereld van morgen.

Coaching en opleiding

We helpen je om te blijven groeien met coaching en talloze opleidingen. Je kunt opleidingen volgen aan de Adwise Academy en bouwen op (externe) life coaches. Daarnaast is er elk jaar budget voor het volgen van trainingen en opleidingen.

 

Innovatietijd

Minimaal 10% van onze tijd besteden we aan (eigen) innovatieprojecten. Ook bezoeken we de meest inspirerende events en congressen. Bekijk wat onze Developer Joost vertelt over innovatietijd binnen Adwise.

Quote

About Adwise.

“ Werken bij Adwise betekent werken in een veilige omgeving met alle ruimte én vrijheid voor persoonlijke groei, ontwikkeling en fun!” Leonie Kranenberg - Director People & Culture

Nieuwsgierig?

Check al onze actuele vacatures.

Kijk snel of er iets voor jou tussen zit of doe een open sollicitatie.

Bekijk onze vacatures
Emerce100 #1-3 Digital agency '21 '22 '23

#1-3 Digital agency '21 '22 '23