Challenge us
menu

Adwise huldigt eigen Digital Masters tijdens betoverend awardshow spektakel

Digital Mastery Awards 2023

Elke dag verlegt een bijzondere groep digitale artiesten de grenzen van het onmogelijke om vorm te geven aan de digitale wereld van morgen. Het zijn onze Digital Masters die, begaafd met Adwisdom, ongeëvenaarde impact creëren door de magie van technologie en creativiteit. Afgelopen kerst organiseerden we daarom een betoverend award spektakel om de grootsheid te eren van onze buitengewone Masters in Digital: de Digital Mastery Awards.

Grensverleggend groots
Dagelijks verleggen onze Adwisers digitale grenzen, overtreffen ze ambities, schudden ze markten op en transformeren ze de wereld van morgen. Ze mogen zich als aanjagers van het succes van onze opdrachtgevers en onze agency met recht Digital Masters noemen. Om ze daar op passende wijze voor in de spotlights te zetten, hebben we ons eindejaarsfeest afgelopen kerst groots gevierd met de Digital Mastery Awards: een interne awardshow van Adwisers, voor Adwisers. Daar waar sterren schitteren
Een Adwise awardshow verdient een passend podium. Een plek die is gemaakt om sterren te laten schitteren. Daarom toverden we de Hengelose Metropool om tot magisch decor voor de eerste editie van de Digital Mastery Awards. Tot in de kleinste details hebben we een speciaal voor de awardshow ontworpen merkidentiteit uitgerold, waarmee het poppodium in alles een Oscarwaardige look and feel kreeg. 

Als hoofdrolspelers van de avond maakten alle aanwezige Digital Masters, gestoken in chique smokings en glinsterende glitterjurken, de sprankelende setting compleet. 

Spektakel alom

Geheel in lijn met het glamoureuze karakter van de avond, werd de awardshow gepresenteerd door draqqueen en entertainer Hoax LeBeau. Na een lipsynch van Katy Perry's Fireworks, maakte ze via dialogen vol humor, zelfspot en (letterlijke) knipogen naar het publiek, de winnende Digital Masters één voor één bekend. Onder luid applaus kwamen alle winnaars hun award ophalen op het podium. 

Met dank aan culinair partner Dorset, genoten de aanwezigen ondertussen van een al even spectaculair gepresenteerd driegangendiner.  

20 categorieën, 500+ nominaties 
In de maanden voorafgaand aan de awardshow konden Adwisers stemmen op collega-Digital Masters in 20 verschillende award categorieën. De categorieënlijst weerspiegelde Digital Mastery in de breedste zin van het woord, met onder meer vakinhoudelijke awards als Innovator of the Year, persoonlijke awards als Teamplayer of the Year en awards voor het uitdragen van de Adwise kernwaarden. 

Een interne vakjury stelde op basis van de honderden inzendingen een uiteindelijke shortlist op met tientallen genomineerde Adwisers, die volgens de eigen collega's een onderscheiding verdienden voor hun prestaties. Erkenning en waardering
Nadat ook de laatste awards een nieuwe eigenaar hadden gekregen, sloot CEO Gijs Westerbeek het officiële gedeelte af met een dankwoord en een special announcement, waarover later dit jaar meer zal worden gecommuniceerd. Daarna verplaatste het feest zich naar de dansvloer voor de afterparty waar, begeleid door pakkende beats en verlicht met geluidsgestuurde LED wristbands, de laatste uren van een onvergetelijke avond werden weggedanst.

Naast een spectaculaire show, stond de Digital Mastery Awards in de eerste plaats symbool voor oprechte erkenning en waardering van en voor onze Digital Masters, die binnen de group Wisefundaments dagelijks vol passie impact maken voor Adwise, de Adwise Academy en WisePeople. 


Word jij onze nieuwste Digital Master?

Ontdek werken bij Adwise.

Meer informatie Vacatures

Don't miss out!

Ontvang inspiratie, trends, stories, events en veel meer direct in je mailbox..

Emerce100 Beste Fullservice Digital Agency '24

Beste Fullservice Digital Agency '24