Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

We leven op aarde met steeds meer mensen, de zorgen over het milieu stijgen. Een toenemend aantal grondstoffen wordt schaars. Duurzaam ondernemen biedt oplossingen en is hard nodig. Adwise draagt daar waar mogelijk haar steentje graag bij.

CO2 neutraal kantoorpand

Magna PortaAdwise is gevestigd in de Magna Porta. Dit gebouw maakt gebruik van een hightech klimaatsysteem. Dit systeem combineert een warmtepompinstallatie met warmte- / koude opslag in de bodem. Door daarnaast gebruik te maken van betonkernactivering en warmte-uitwisseling tussen de "koude" noordgevel en de "warme" zuidgevel behoort Magna Porta tot één van de meest energiezuinige kantoorgebouwen van Nederland. Omdat het klimaat-
systeem alléén elektriciteit behoeft, weet Magna Porta de CO2 uitstoot te
reduceren tot nul.

Wagenpark

A-label

Net als bij koelkasten, wasmachines en huizen kennen personenauto's ook energielabels. Het energielabel loopt van A t/m G, waarbij het A-label staat voor het meest zuinig en het G-label voor minst zuinig. Alle leaseauto's in het wagenpark van Adwise zijn uitgerust met een A-label.

Serverpark

Duurzaam ondernemen

Ook in het serverpark is de keuze voor het milieu doorgevoerd. Door optimaal gebruik te maken van de resources, daalt het stroomverbruik drastisch, waardoor er minder warmte wordt geproduceerd. Hierdoor is er minder koeling nodig en dus minder CO2 uitstoot.

Overige milieubewuste keuzes

Daarnaast wordt bij Adwise alle documentatie en rapportage digitaal verwerkt en opgeslagen, wordt gebruikt gemaakt van oplaadbare batterijen en een groot deel van de facturen wordt per e-mail gestuurd.

Alles onder het motto, een beter milieu begint bij jezelf!

Kennismaken met ons?

Kennismaken met ons?

We kunnen veel vertellen via onze website, maar vinden het nog leuker om eens vrijblijvend kennis te maken. Jij ook?

Laat het ons weten!

Klanten over ons

Kim Otte van Leadax

Adwise heeft ons bewezen dat online marketing ook binnen een van oorsprong behouden markt succesvol kan zijn en waarbij offline en online kanalen effectief samenkomen en elkaar versterken

Kim Otte
Leadax
Review van Leadax over Leadax

Certificeringen