Meer weten?
menu

Vind de vacature die bij jou past

Project Management vacatures.

Over werken bij Adwise

The synergy of time, costs, quality and people

Project management vacatures.

Als full-service agency voert Adwise projecten uit vanuit teams met specialisten uit alle domeinen binnen digital marketing. Het optimaal inrichten en begeleiden van die projecten  vraagt om aanvoerders die doelstellingen kunnen omzetten in een efficiënte planning met resultaatgerichte acties.

Voor onze project management vacatures zijn we altijd op zoek naar proactieve peoplemanagers die kunnen verbinden, motiveren en bijsturen. Communicatief sterke leiders die effectieve samenwerking bevorderen om gezamenlijk waarde te creëren voor onze (internationale) opdrachtgevers. 

Project Management vacatures

Sluit je aan bij onze Digital Brains.

  • Alle categorieën
  • Alle locaties
  • Dienstverband
We hebben op dit moment geen vacatures beschikbaar. Meld je aan voor een job alert en blijf op de hoogte van onze vacatures. Job alert instellen
Staat je vacature er niet tussen?

Maak je interesse om bij ons te werken kenbaar en doe een open sollicitatie

Open sollicitatie
Wil je geen vacature missen?

Meld je aan voor een job alert en blijf op de hoogte van onze vacatures

Job alert instellen

Je nieuwe Project Management team

Meer dan 100 creatieve denkers en doeners.

Jeroen Roozendaal Operations manager / Account Director
Kirsten Hegeman Project Manager
Marije Nieuwenhuis Project Manager
Anne Knippers Projectmanager

Innovatietijd

Samen blijven ontwikkelen.

Om onze gezamenlijke en persoonlijke ambities te realiseren besteden we minimaal 10% van onze tijd aan (eigen) innovatieprojecten, zodat we samen continu blijven ontwikkelen en verbeteren. Ook bezoeken we wereldwijd de meest inspirerende events en congressen. Bekijk hoe onze Developer Joost vertelt over innovatietijd binnen Adwise.

Project Management

Work with us!

Het Adwise DNA.

Voel jij je thuis in een omgeving die constant in beweging is? Ben jij van nature nieuwsgierig naar digitale innovaties? En geloof jij in de integrale aanpak van data, technologie en creativiteit? Dan beschik jij misschien wel over het Adwise DNA.

Samen met een team van bevlogen collega's werk je aan uitdagende projecten. Je helpt de ambities van onze opdrachtgevers en onszelf waar te maken. Ontwikkeling vinden wij belangrijk. Dat maakt het verschil tussen stilstand en vooruitgang. Persoonlijke ontwikkeling, vitaliteit en een goede sfeer horen daar vanzelfsprekend bij. Bij Adwise krijg je de vrijheid om te werken en je te ontwikkelen zoals jij wilt, zodat we samen kunnen groeien!

Meer over werken bij Adwise

Een greep uit onze opdrachtgevers

Samen creëren wij digitale impact.

Meer weten?

Elke helpt je graag.

Heb je een vraag over een vacature? Wil je meer informatie over Adwise als werkgever? Of wil je weten welke andere vacatures we op korte termijn verwachten?

Contact