Challenge us
menu
Stratech

Creatieve campagnes geven Stratech software een persoonlijkheid

Bekijk de case
Stratech design

Branding waarmee abstracte producten tastbaar worden

Stratech is een leverancier dat kennisintensieve processen automatiseert met innovatieve softwareoplossingen en advies. Zij leveren geïntegreerde totaaloplossingen, waarmee specifieke bedrijfsprocessen volledig worden geautomatiseerd. Stratech schakelde de hulp van Adwise in. Het doel? Een brand neerzetten waarmee Stratech een gezicht krijgt en opvalt in de markt waarin functionele USP’s de overhand hebben. Met behulp van Mr. Shipment en Booking Bee is dit gelukt.

Bekijk de website
Bekijk website

Creatieve merkpositioneringen

Logistiek & industrie en recreatie.

De wereld van softwareleveranciers staat niet om bekend om uitbundige designs. Om op te vallen is het belangrijk om het anders te doen dan de rest. Een mooie uitdaging en daarom bedachten wij meerdere creatieve merkpositioneringen rondom de nichemarkten: logistiek & industrie en recreatie.

Mr. Shipment

De digitale assistent voor Logistiek & industrie.

Stratech helpt in-, en exporterende bedrijven bij een snelle en foutloze afhandeling van alle documenten en aangiften door middel van totaaloplossingen en kennis. Mr. Shipment is het gezicht van deze software en maakt het werk van de logistieke organisaties dagelijks makkelijker, door de verlichtende extra handen die de Octopus biedt.

Booking Bee

Het flexibele reserveringssysteem voor recreatiebedrijven.

Stratech Booking wil top-of-mind worden als softwarepartner binnen het lagere segment van de recreatiebranche, ofwel kleine campingeigenaren. Maar hoe bereikt Stratech hen? Wat zijn hun weerstanden en pijnpunten? En hoe kan deze doelgroep overtuigd worden? Met dit als uitgangspunt is het creatieve concept Booking Bee bedacht. Booking Bee neemt ‘de minder leuke klussen’ uit handen, zodat de kleine campingeigenaren zich meer kunnen richten op de campinggast. Booking Bee is flexibel, gemakkelijk en overzichtelijk. Daarnaast ondersteunt dit reserveringssysteem bij dagelijkse werkzaamheden.

Resultaat

Opvallend en vernieuwend.

Een positionering die visueel indruk maakt en een vernieuwende kijk geeft op de software wereld - dat is wat we wilden realiseren. Door nauw samen te werken met Stratech kwamen alle elementen samen: concept, design, animatie en marketinguitingen. 

Nu het creatieve proces is afgerond en het brand staat richten we ons op de integratie van dit concept in alle marketinguitingen. Zo heeft Stratech niet alleen een sterke positionering en een mooi design maar beschikt zij ook over een krachtige marketingmachine dat business oplevert en klanten ontzorgt.

 

Wil je ook opvallen door een nieuwe merkpositionering?

Wij helpen je graag.

Neem contact op
Emerce100 Beste Fullservice Digital Agency '24

Beste Fullservice Digital Agency '24