Challenge us
menu
Foto-declaratie app

Digitaal je zakelijke bonnen indienen en declareren met een overzichtelijke app!

Bekijk de case

Digitaal bonnen indienen of declareren

Een applicatie (app) voor ál je zakelijke bonnen? Adwise heeft er één ontwikkeld! Met behulp van de Foto-declaratie app kan je snel en eenvoudig digitaal bonnen indienen of declareren die vervolgens gemakkelijk door de administratie te verwerken zijn. De app wordt aanbevolen door diverse accountantskantoren en biedt zowel gemak voor ondernemers, administrateurs en medewerkers.

Eenvoudig, gemakkelijk én overzichtelijk declaratieproces

Een portemonnee vol bonnetjes én op het moment dat de administratie er om vraagt weet je niet meer welke bon bij welke uitgave hoort? Het proces rondom declaraties is vaak onoverzichtelijk, het kost veel tijd én het zorgt voor frustratie bij jezelf, de administratie of je personeel. Om de problemen rondom declaraties sneller en gemakkelijker te laten verlopen ontwikkelden wij een app onder de naam: Foto-declaratie app. Met de Foto-declaratie app is het indienen van bonnen en het declaratieproces voor zakelijke onkosten eenvoudig, gemakkelijk én overzichtelijk. Zowel voor ondernemers, medewerkers en de administratie afdeling. Het is een zeer gebruiksvriendelijke app, die tijd op het gebied van administratie bespaard en frustraties wegneemt.

Hoe werkt de app?

Met de app hebben wij het declaratieproces gedigitaliseerd. Met behulp van een foto stuur je de rekening of bon in drie simpele stappen naar de administratie of dien je deze in als declaratie. In drie stappen is je bon/rekening of declaratie bij de administratie binnen. 1. Maak een foto van je zakelijke bon 2. Vul de benodigde gegevens in (bedrijf, omschrijving declaratie etc.) 3. Verzenden en klaar!

Meerdere bankpassen of creditcards?

Geen probleem.

Ook ondernemers met meerdere bedrijven en/of meerdere creditcards of bankpassen kunnen gebruik maken van deze Foto-declaratie app, door eenvoudig meerdere rekeningen, kaarten, bedrijven of administrateurs toe te voegen. Hierdoor hebben ondernemers maar 1 app nodig voor alle zakelijke uitgaven en declaraties.

Optimalisatie en doorontwikkeling

aan de hand van gebruikerservaring.

Time-to-market is een belangrijke succesfactor voor de ontwikkeling en lancering van apps. Een valkuil is altijd 'wanneer is het af' om te lanceren? Wij zijn van mening dat applicaties nooit (echt) af zijn. Om actueel te blijven moet er doorontwikkelt worden en kunnen apps continu verbeterd worden aan de hand van gebruikerservaringen. Bij de ontwikkeling van deze app hebben we gekozen voor een snelle time-to-market. In een korte periode is de app bedacht, ontwikkeld en uitgerold op de app markt. Op het moment van lanceren was de app technisch en functioneel klaar voor gebruik, een zogenoemd: minimum viable product (MVP). Een MVP is een versie van een product die 100% werkend is en ons als organisatie in staat stelt om zoveel mogelijk te leren over gebruikerservaringen, de klant én het product tegen minimale inspanning. Hierdoor zijn wij vervolgens in staat om het product makkelijker aan te passen, uit te breiden en te optimaliseren. De huidige versie is een echte MVP versie, die we gaan doorontwikkelen aan de hand van feedback van gebruikers (wensen en verbeterpunten) verder doorontwikkeld en geoptimaliseerd zal worden. Zoals bijvoorbeeld koppelingen met administratie-/boekhoudsystemen of het herkennen en automatisch inlezen van bonnen.

Heb jij een gouden idee voor een app

Adwise helpt je graag bij de ontwikkeling van je eigen mobiele app. Wij ontwikkelingen mobiele websites en (native/hybride) applicaties voor iPhone, iPad, Android en Microsoft. Heb jij een geniaal idee maar weet je niét hoe je het kan realiseren? Of ben je op zoek naar een applicatie voor e-commerce doeleinden, proces optimalisatie of customer loyalty? Daag ons uit!

Op zoek naar een slimme app voor jouw organisatie?

Neem contact op.

Neem contact op

Don't miss out!

Ontvang inspiratie, trends, stories, events en veel meer direct in je mailbox.

Emerce100 #1-3 Digital agency '21 '22 '23

#1-3 Digital agency '21 '22 '23