#8: WhatsApp Business, paniek om Facebook-test, ads op Pinterest en einde van digitale advertenties

Je bekijkt op dit moment een oudere story. De inhoud hiervan kan verouderd zijn. Bekijk hier onze laatste stories
 
In deze aflevering van de podcast 'Digital Brains' praten Niels Hobert, Milou Grunder enJeroen Roozendaalje bij over ontwikkelingen op het gebied van digital marketing

De onderwerpen van Podcast #8:

Hoe verslaafd ben jij aan je smartphone en kun jij een leven zonder voorstellen? Er lijkt een toenemende behoefte om even offline te zijn. En verder: WhatsApp lanceert WhatsApp Business. Wat kun je verwachten? Facebook test met een nieuwe tijdlijn, maar dit lijkt grote gevolgen te hebben voor het organisch bereik van bedrijfspagina's. Hoe serieus is deze test? En welk signaal geeft Facebook hiermee af? Een nieuwe variant op adverteren op Pinterest wordt gelanceerd en Forrester voorspelt het einde van digitale advertenties.

Hosts: Jeroen Roozendaal, Niels Hobert, Milou Grunder

Beluister deze podcast hieronder via Soundcloud. Het is ook mogelijk om je te abonneren op de podcast via iTunes of met deze RSS-feed via andere podcast-apps. Lees hieronder hoe het abonneren op deze podcast werkt.

Shownotes

Tips of reageren?

Heb je tips, ideen voor onderwerpen of wil je gewoon reageren? Laat het ons weten via [email protected].

Abonneren op de podcast?

Op een iPhone of iPad is de Podcasts-app standaard genstalleerd. Hierin kun je zoeken naar podcasts, je abonneren en afleveringen direct afspelen. Kom je op het internet een iTunes-link naar een podcast tegen, dan wordt deze direct in de Podcasts-app geopend. Ook op Macs en pc's zijn podcasts te vinden in iTunes.

Android

Android-telefoon beschikken niet standaard over een podcast-app, maar er zijn genoeg alternatieven te vinden in Google Play.