Challenge us
menu

Websites Looox en Thales in top-10 MODX websites van 2022

MODXpo X Adwise 2022

Bij de eerste editie van de Best MODX Website Awards 2022 heeft Adwise samen met Looox(3) en Thales(8) meteen twee top-10 noteringen in de wacht gesleept. De fonkelnieuwe website van badkamerspecialist Looox eindigde als derde op het podium en de vorige maand gelanceerde werken-bij website van Thales staat als achtste in de lijst van beste MODX-websites van dit jaar. Een prachtige beloning voor twee websites met de combinatie van creativiteit en UX/CRO als succesformule. De uitreiking was vanmiddag live in Arnhem tijdens de MODXpo conferentie.

 

MODXpo en de Best MODX website award

De MODXpo is een conferentie die volledig is toegewijd aan MODX. Het event vond dit jaar plaats in Arnhem en stond bol van sprekerssessies en showcases rondom (nieuwe) MODX features. Wij waren er uiteraard ook live bij. Dit jaar werd voor het eerst ook de Best MODX Website award uitgereikt en zoals gezegd hebben Looox en Thales hoge ogen gegooid.  

Meer weten over MODXpo? Klik dan hier.
MODXpo 2022 • modmore.com
Beeld: MODXpo
 

Adwise en Looox (plek 3)

Een kleine twee maanden geleden lanceerden we samen met LoooX Bathrooms hun nieuwe website. Na een periode van intensieve samenwerking staat er nu een sfeervolle contentwebsite live inclusief koppelingen met PIM en DAM systemen.

Wat deze website bijzonder maakt, naast subtiele micro-animaties en het gebruik van mooie sfeerfoto's, is dat wanneer je een kleur kiest voor je badmeubel op een product-detailpagina, alle foto's die je daarna in overzichten ziet ook die kleur krijgen. Daarmee krijg je als bezoeker een nog betere online winkelervaring! Klik op onderstaande afbeelding om de volledige website te bekijken.

 

Adwise en Thales werken-bij (plek 8)

Recruitment marketing: er zijn weinig domeinen zó relevant op dit moment. Een goede werken-bij website is daar een cruciaal onderdeel van. In mei lanceerden we samen met Thales hun nieuwe werken-bij omgeving en we zijn erg trots op het resultaat.

De nieuwe website is een mooie doorvertaling geworden van de Thales cultuur in projectpagina's, vakgebieden pagina’s en heeft overzichtelijke filtering en een duidelijk sollicitatieproces. Klik op de afbeelding hieronder om de hele website te bekijken.


 

MODX website development

Als MODX professional partner is Adwise bewezen specialist in het implementeren van MODX als Content Management Systeem. Onze specialisten kennen het platform door en door en hebben meer dan 10 jaar ervaring met MODX implementaties bij organisaties uit allerlei sectoren. 

Waarom MODX zo'n goed CMS is? De keuze voor MODX als CMS staat gelijk aan het kiezen voor creatieve vrijheid in de meest ultieme vorm. Het open source platform heeft geen standaard templates aan boord wat de mogelijkheden voor designers en ontwikkelaars letterlijk eindeloos maakt. Benieuwd of een nieuwe MODX website ook wat voor jouw organisatie is? Neem hieronder contact op!Marlies Noltes

Is jouw organisatie toe aan een nieuwe website?

Laten we de mogelijkheden bespreken!.

Ik ben Marlies, sales consultant bij Adwise

Neem contact op

Don't miss out!

Ontvang inspiratie, trends, stories, events en veel meer direct in je mailbox..

Emerce100 #1-3 Digital agency '21 '22 '23

#1-3 Digital agency '21 '22 '23