Challenge us
menu

Tweemaal wereldwijde winst bij Global Agency Awards voor Adwise

Global Agency Awards 2024

De winnaars van de Global Agency Awards 2024 zijn bekendgemaakt en met trost delen we dat we maar liefst tweemaal in de prijzen zijn gevallen. Onze samenwerkingen met Soudal (Best Social Media Campaign) én ShirtUP! (Best Use of AI in Client Campaign) hebben beide een wereldwijde bekroning weten te bemachtigen. "De cases zijn indrukwekkend, creatief en grensverleggend", aldus de vakjury.

Innovatieve producent Soudal bekroond

Soudal is Europa's grootste onafhankelijke producent van kitten, lijmen en purschuimen voor zowel vakprofessionals als particuliere gebruikers en is vertegenwoordigd in 140 landen met circa 4000 medewerkers wereldwijd. Vanuit een jarenlange visie op innovatie en aanpassingen aan lokale marktbehoeften, heeft Soudal zich ontwikkeld tot innovator in de wereld van hoogwaardige verbindingstechnologieën.

''Een schitterend voorbeeld van hoe grenzen
verlegd kunnen worden en opmerkelijke resultaten
behaald kunnen worden.''  - GAA
 Jury

Over de case
Samen met Soudal hebben we een strategie ontwikkeld om hun zichtbaarheid te vergroten en een hechte klus community te creëren. Hoewel de engagement op veel platformen afneemt, zien we juist een stijgende lijn bij short-form content, wat een unieke kans bood voor Soudal. Door gebruik te maken van nieuwe functies binnen social media platformen, hebben we creatieve 'klus content' ontwikkeld en deze effectief ingezet op Instagram en TikTok. Dit heeft geleid tot een grotere zichtbaarheid voor Soudal, waarbij mensen nu meer content delen dan ooit tevoren. Het resultaat is een levendige klus community die continu groeit en bloeit.

Benieuwd geworden naar hoe Soudal in acht maanden tijd een bereik van ruim 1 miljoen weergaven realiseerde? Lees de gehele case hier!

Winst voor ShirtUp! met AI-ontwerptool

ShirtUp! is meer dan alleen een printplatform; het is jouw canvas voor zelfexpressie! Als creatief 'Print on Demand' platform biedt ShirtUp de mogelijkheid om jouw ontwerpen te laten bedrukken en alledaagse producten te transformeren in prachtige creaties, precies zoals jij ze voor ogen hebt. Of je nu jong of oud bent, iedereen die op zoek is naar gepersonaliseerde kleding kan bij ShirtUp eenvoudig en gemakkelijk zijn ontwerpen realiseren en snel laten verzenden.

''Hun effectieve en ethische gebruik van AI om content
te creëren en sterke resultaten op wereldwijde schaal te
leveren is echt indrukwekkend''  - GAA 
Jury

Over ShirtUp!
samen met ShirtUp! hebben wij een nieuwe AI-gebaseerde ontwerptool gebouwd, waarmee unieke ontwerpen kunnen worden gemaakt met slechts een paar woorden. We hebben twee verschillende campagnes gemaakt, afgestemd op de cultuur en taal van elk land. Voor in de campagne zijn dynamische video's gemaakt die de Europese autoriteit van ShirtUP benadrukken, terwijl een diverse cast de culturele connectie versterkt.

Over de Global Agency Awards

De Global Agency Awardseen initiatief van Don't Panic, erkennen en belonen de impact die bureaus in alle soorten, maten en specialisaties over de hele wereld maken. De brede categorieën bekronen bureaus, groot en klein, die werkzaam zijn in verschillende sectoren, van creatief en design tot digitaal en technologie, marketing en reclame tot public relations en media. Ieder jaar beoordeelt een internationale vakjury honderden entries, waarbij de beste inzendingen worden genomineerd. Hierbij wordt vooral gekeken naar innovatie, creativiteit en connectiviteit binnen het veranderende digitale landschap. 


Bekijk ons werk

Award-winning impact.

Adwise work Challenge us

Don't miss out!

Ontvang inspiratie, trends, stories, events en veel meer direct in je mailbox..

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Marijn ten Bulte, Head of organic channels, helpt je graag!

Neem contact op

Heracles Almelo

Heracles Almelo

Voortman Steel Machinery

Voortman Steel Machinery

Vandentop Tuinhout

Vandentop Tuinhout

Akeneo PIM implementatie

Emerce100 Beste Fullservice Digital Agency '24

Beste Fullservice Digital Agency '24