Challenge us
menu

Terugblik op 2022

Terugblik op 2022

2022 is ten einde. Weer een jaar van samen innoveren, verbinden, groei creëren en impact maken. Met en dankzij onze Adwisers, opdrachtgevers en partners. 2022 was het jaar van eindelijk weer samenkomen. Van nieuwe kansen benutten en nieuwe succesverhalen schrijven. Nog één keer blikken we terug op de hoogtepunten en de momenten die waarde en kleur gaven aan het afgelopen jaar. Dit is de terugblik op het 2022 van Adwise.

Eindelijk weer samen

Marita.

2022 markeerde het einde van de regels die samenzijn en teamgevoel beperkten. Eindelijk weer samen werken, samen sporten en samen genieten tijdens en naast werk. Ook maakten weer veel nieuwe mensen hun Adwise debuut. Als stageloper, afstudeerder, trainee of full-time Digital Brain; allemaal versterkten ze op hun manier ons team en daarmee ook de business van onze opdrachtgevers. 

Tekst

Tekst.

Life at Adwise betekent onder meer vriendschap, plezier en vitaliteit. Iets waar we in 2022 weer volop vorm aan gaven. Van een Adwise Christmas Party tot een Summer event op de IJssel en van samen karten, padellen en bootcampen tot de 'Digital Derby' in het Erve Asito van partner Heracles Almelo. 

Werken bij Adwise betekent onder meer vriendschap, plezier en vitaliteit. Zeker ook buiten kantoortijden. Van een Adwise Christmas Party tot een Summer event op de IJssel en van samen karten, padellen en bootcampen tot de 'Digital Derby' in het Erve Asito van partner Heracles Almelo, 2022 gaf weer in alle opzichten vorm aan Life at Adwise. 

Summer Event

Karten

Summer Event

Kerstgala

Padel

Digital Derby

Kennisdeling en Awardshows

Thijs.

Kennis ophalen, delen en toepassen is essentieel om te blijven innoveren en om ideëen om te zetten in creatieve oplossingen voor onze opdrachtgevers. Na jaren van alleen digitale events gingen we in 2022 weer de hele wereld over om kennis en nieuwe ideëen te verzamelen, te delen en te verzilveren met onderscheidende cases. De tientallen (internationale) nominaties en awards vormden het tastbare bewijs van de grensverleggende successen die we samen met onze opdrachtgevers boekten in 2022. 

Partner sessies en roundtables in Almelo, conferenties in Brighton, Dublin en Zürich, awardshows tot aan Barcelona en events van Utrecht tot Disneyland. In 2022 kwamen we weer op mooie plekken om te leren, te ontdekken en te inspireren. Verder lanceerden we de 50e aflevering van onze Deep Dive podcast, publiceerden we nieuwe succes cases en vierden we samen met opdrachtgevers tientallen nominaties en award wins bij de ESA, GSA, Friends of Search, Global Content Awards, Search Engine Land en Dutch Search Awards. Een jaar vol fraaie mijlpalen.  

Best Agency DSA

ESA Barcelona

Webwinkel Vakdagen

Brighton SEO

Roundtables

DSA Awards

DeepDive podcast

De mens centraal

Bas.

In alles wat we doen, staan mensen centraal. Zeker afgelopen jaar, waar we een periode van afstand en isolement afsloten. 2022 was een jaar van interactie en verbinding met elkaar, het uitwisselen van ideëen en kennis en van elkaar uitdagen om het beste in jezelf en anderen naar boven te halen. Dat gaven we concreet vorm met eigen events, het actief investeren in relaties met partners en opdrachtgevers en de manier waarop we content produceerden. Altijd denkend vanuit de mens. 

De deuren van onze studio gingen in 2022 open voor een eigen recruitment event en een conversational marketing event in samenwerking met MessageBird. Allerhande inspirerende sprekers vonden hun weg naar het podium, waaronder Meta. Verder gooiden zowel Adwise als de Adwise Academy hoge ogen in de Emerce100 en bezochten we onder meer alle 16 opdrachtgevers waarmee we een DSA nominatie in de wacht hebben gesleept. Ook openden we Studio10 voor nog betere audio- en videoproducties rondom kennisdeling en konden we dankzij onze opdrachtgevers een aantal prachtige goede doelen steunen rondom kerst. Een jaar vol aandacht voor persoonlijk contact en de mensen achter succes.  

Adwise events

Kerstcampagne

Studio10

Top-3 Emerce100

DSA road tour

Adwise events

Persoonlijke Mijlpalen

Elke.

Zonder Adwisers geen Adwise. Alles wat we doen is het resultaat van de skills én het teamwork van onze mensen. De kans en ruimte krijgen om je professioneel en persoonlijk door te ontwikkelen is daarbij essentieel. 2022 was in meerdere opzichten een jaar van persoonlijke mijlpalen, waarbij diverse Adwisers binnen de organisatie naar nieuwe functies en rollen doorgroeiden, individuele nominaties en awards werden gewonnen en een flink aantal collega's een vijf- of zelfs tienjarig jubileum mocht vieren. 

Er stonden volop collega's in de spotlights voor werkjubilea, waarbij Tom, Nick en Niels in 2022 lid werden van de Adwise 'Club van 10'. Verder was er individueel succes voor Elke en Shari die bij de DSA werden genomineerd voor beste consultants van Nederland, met goud en zilver als uiteindelijk resultaat. Ook deelden verschillende Adwisers hun persoonlijke verhaal in de 'de ontwikkeling van..'. Lees hier de verhalen van Junior, Kirsten, Elina en Wouter nog eens terug!

10 jaar in dienst

Beste consultants

Persoonlijke verhalen

Jubilarissen

Club van 10

5 jaar in dienst

Winst Beste consultant

Versnellen door vertrouwen

Jip.

Zonder het vertrouwen van opdrachtgevers en partners was 2022 geen succesvol jaar geworden. Dankzij hen kregen we weer de kans om onze missie na te jagen en markten op te schudden. Alle successen en mooie resultaten van het afgelopen jaar zijn zonder meer het bewijs van de kracht van het collectief. En daar zijn we onze opdrachtgevers en partners dankbaar voor. 

2022 was een jaar vol spotlights op partnerships en opdrachtgevers. Als Google Premier Partner hoorden we officieel tot de beste 3% partners van Nederland, we zetten onze samenwerkingen met onder meer Akeneo en MessageBird kracht bij via nieuwe projecten en gezamenlijke events en we werden gecertificeerd Bol.com Gold partnerDaarnaast lanceerden we nieuwe merken en platformen van onder meer Goatfully, Ten Tusscher, Looox en Twence. 2022 was met recht een jaar van samen versnellen en impact maken. 

Lancering Goatfully

Succes met klanten

Google Partner

Adwise X Akeneo

Bol.com partner

Partner Sessies

Trots en dankbaar kijken we terug op een magisch 2022 en vol energie kijken we uit naar alles wat 2023 gaat brengen. Nieuwe innovaties en ontwikkelingen gaan weer volop kansen bieden. En je hoeft niet de grootste zijn om voorop te lopen. Samen met onze opdrachtgevers gaan we onverminderd door met het leggen van slimme verbindingen tussen mensen, technologie en processen. Zo blijven we markten opschudden, duurzame groei creëren en blijvende impact maken. 

Create. Accelerate. Disrupt. 

Emerce100 Beste Fullservice Digital Agency '24

Beste Fullservice Digital Agency '24