Succesvolle tweede editie van de Adwise Hackathon

Succesvolle tweede editie van de Adwise Hackathon

Op vrijdag 15 november was het weer zover, Hackathon-time bij Adwise. Multidisciplinaire teams van developers, designers, product owners en marketeers kwamen bij elkaar om in korte tijd een hack te realiseren. Er is de hele dag keihard gewerkt om tot creatieve en innovatieve oplossingen te komen. Deze oplossingen werden aan een deskundige vakjury gepresenteerd en de beste oplossing won de Hackathon!

Pitches uit de organisatie

Ook tijdens deze Hackathon werden alle collega’s uitgedaagd om baanbrekende ideeën aan te dragen waar de ‘hackers’ mee aan de slag kunnen. De aangedragen ideeën waren sterk uiteenlopend van een whiteboard projectie tool, naar een game tot aan een app voor social ambassadeurschap. Genoeg uitdaging om een dag mee aan de slag te gaan.

Wanneer onze Adwisers de tijd krijgen om te doen wat ze leuk vinden, betaalt zich dit altijd uit in de meest toffe innovaties. Dat is ook dit keer weer gebleken”, zegt Koen Kranenberg, Director disruption & innovation bij Adwise.

Het winnende team

Delano, Manon, Jeroen, Remco en Okke zijn de winnende ‘hackers’ van de tweede editie van de Hackathon. Zij lieten tijdens het Adwise the Game project zien dat je in één dag tijd een 8bit game voor een arcadekast kan bouwen in een realistische Adwise namaak wereld. De vakjury noemde het een creatieve uitblinker. Thijs Wolbers, jurylid vertelt: “Alle cases waren kwalitatief heel sterk en het was ontzettend moeilijk om één winnaar te kiezen. Deze case sprong er qua creativiteit echt uit. Zij brachten de Adwise omgeving tot leven middels een gamewereld waarin je ook de innovatieve mogelijkheid hebt om jezelf te importeren als personage. Creativiteit en innovatie ten top!”

De komende weken volgt er een special van alle uitgewerkte ideeën van de Hackathon, dus stay tuned!

Wat is jouw idee tijdens de volgende Hackathon?

Wij zijn benieuwd naar jouw ideeën! Zorg er daarom voor dat je er de volgende keer bij bent! Wij zijn altijd opzoek naar (aanstormend)talent

Heb je een gouden idee voor onze volgende Hackathon?

Deel je idee met ons.

  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
    naam@bedrijf.nl
  •  *
    012-3456789
  • Wij hechten grote waarde aan jouw privacy en gaan uiterst zorgvuldig met je gegevens om. Met het versturen van je gegevens ga je akkoord met de behandeling van je gegevens volgens ons  privacy statement .

Don't miss out!

Ontvang inspiratie, trends, stories, events en veel meer direct in je mailbox..