Challenge us
menu

Schitterende feestdagen

En een betoverend 2024.

Met veel vertrouwen en energie kijken we uit naar het nieuwe jaar, waarin we graag samen verder innoveren en bouwen aan een beslissende voorsprong in jouw markt. Namens de WiseFundament Group wensen we je alvast schitterende feestdagen en een betoverend 2024!

Met het aanbreken van de decembermaand, komt het einde van 2023 langzaam in zicht. Opnieuw een jaar vol innovatie, inspiratie, digitale versnelling en gezamenlijke impact. In de steeds veranderende wereld blijven we samen zoeken naar nieuwe kansen en mogelijkheden om te benutten om nieuwe succesverhalen te schrijven. 

Wij zijn ervan overtuigd dat je door gezamenlijk impact te creëren, je bouwt aan een betere toekomst en een mooiere wereld. Niet alleen gedacht vanuit de business, maar ook vanuit maatschappelijk oogpunt. Deze feestdagen willen we daarom samen extra aandacht besteden aan het maken van impact. Niet enkel voor onszelf, maar voor maatschappelijke doelen.

Samen met onze opdrachtgevers steunen we deze kerstperiode goede doelen die dichtbij onze Adwisers staan. Hieronder lees en zie je meer over deze goede doelen en het verschil dat zij maken. We zijn blij en trots op onze Adwisers, opdrachtgevers en partners die ook op deze manier samen impact creëren.

Stichting ALS

Ilona.

Afgelopen zomer is de vader van mijn beste vriendin overleden aan ALS. Er bestaat helaas nog geen effectieve behandeling tegen deze ziekte. Hopelijk komen we door te doneren een stukje verder in de onderzoeken. Deze is voor jou, Rik!

Stichting Levensportret

Jurgen.

Ik heb van dichtbij de impact ervaren van Stichting Levensportret. Het videoportret geeft waardevolle houvast als mooie herinnering aan dierbaren die ons binnen afzienbare tijd zullen ontvallen.

De Oorlogsgravenstichting

Marita.

De verhalen van oorlogsslachtoffers uit onder meer de Tweede Wereldoorlog zijn van grote waarde en samen met de groep rondleiders van de Oorlogsgravenstichting doen we ons best om die verhalen achter de stenen weer tot leven te brengen en nog belangrijker; dat ze niet vergeten worden.

KWF

Leonie.

Het verlies van mijn vader op jonge leeftijd door een zeldzame vorm van kanker heeft me doen realiseren hoe belangrijk onderzoek is. Door financiering te besteden aan het onderzoeken van zeldzame kankervormen, kunnen we de kans op overleving vergroten, waardoor meer levens gered kunnen worden.

MetaKids

Roland.

De impact van een metabole ziekte is schrijnend en persoonlijk, zoals bij het dochtertje van één van mijn beste vrienden. Dit soort aandoeningen, met wel 1000-1500 verschillende varianten, wordt vaak pas laat ontdekt, waardoor behandeling vaak onmogelijk wordt. Onderzoek naar deze zeldzame ziekten is van essentieel belang om levensreddende behandelingen te ontwikkelen.

Villa Pinedo

Lotte.

Mijn ouders zijn toen ik jong was gescheiden, en dus ben ik vanuit daar in de rol van vrijwilliger gekomen bij Villa Pinedo om zo als buddy zijnde andere kinderen te helpen waarvan de ouders gescheiden zijn of gaan scheiden.

Parkinson Nederland

Robert-Jan Tijhof.

Parkinson treft mensen van verschillende leeftijden, zowel mannen als vrouwen, en wordt momenteel beschouwd als de snelst groeiende neurologische aandoening ter wereld. Het benadrukt de dringende behoefte aan meer onderzoek en steun voor de Parkinson-gemeenschap, waaronder mijn moeder.

Goede doelen steunen

Meer dan een handreiking in nood.

Goede doelen zijn de helpende handen in onze samenleving. Ze zorgen voor degenen die het moeilijk hebben, verleggen de grenzen van medisch onderzoek en bieden warmte aan mensen zonder onderdak. Deze organisaties zijn geen luxe, maar onmisbare bakens van hoop in zelfs de meest welvarende maatschappijen. 

In de harten van goede doelen brandt hoop en compassie. Iets dat ze allemaal op hun manier omzetten in positieve impact. Het Vergeten Kind geeft een stem aan hen die er geen hebben, Sheltersuit biedt warmte en waardigheid aan hen zonder thuis, organisaties als KWF en NCFS strijden voor verlichting en genezing van slopende ziektes, Alzheimer Nederland profileert zich als baken van begrip voor dementie, het Rode Kruis biedt hulp bij natuurrampen en conflicten, Matchis en MetaKids redden levens en de Speelgoedbank en Kinderhulp brengen speelse vreugde.

Steun aan deze goede doelen is meer dan een handreiking aan mensen in nood. Het is een investering in een betere wereld. Door goede doelen te steunen, verbinden we ons met de kracht van menselijkheid en in hun gezamenlijke inzet klinkt de echo van hoop, vooruitgang en verandering. Dat is écht impact maken. 

Stichting Flappus

Nathalie.

Ieder dier verdient respect, een fijn leven en een warm nest. Dieren hebben geen stem om voor zichzelf op te komen en daarom doet Stichting Flappus dat voor ze.

Sheltersuit

Karlijn.

Iedereen verdient warmte, bescherming en waardigheid en ik vind het geweldig dat wij met Adwise middels onze samenwerking impact kunnen maken om wereldwijd meer bekendheid te creëren voor Sheltersuit.

Kinderhulp

Ronald.

Een winterjas, warme trui en stevige schoenen in de winter voor naar school lijkt haast vanzelfsprekend voor iedereen. Toch is dat voor 1 op de 12 kinderen in Nederland (!!) niet de realiteit. Kinderhulp geeft ze niet alleen die warme kleding, maar daarmee tegelijk ook het vertrouwen en de trots om volop mee te doen op school.

Stichting Matchis

Manon.

Als stamceldonor kun je een leven van iemand anders redden. Het is slechts een simpele handeling die voor een hele grote impact kan zorgen. Iedereen zou zich aan moeten melden om mensen te helpen bij hun laatste kans op leven.

Rode Kruis

Marloes.

Met de vele recente natuurrampen en oorlogen die momenteel plaatsvinden in de wereld, blijft onze hulp hard nodig en van groot belang.

Stichting Bowie

Myrthe.

Stichting Bowie is de steun en toeverlaat voor mensen met financiële problemen. Ik heb nog nooit zulk dankbaar werk gedaan.

Met deze kerstcampagne geven we samen het maken van impact een betekenisvolle lading. In plaats van een kerstgeschenk te ontvangen, dragen onze opdrachtgevers met donaties bij aan goede doelen die onze Adwisers vanuit hun persoonlijke betrokkenheid hebben aangedragen. Daar zijn we ze net als de betrokken goede doelen onzettend dankbaar voor. 

Spark hope. Empower progress. Inspire change.

Overzicht goede doelen

Bouwers van een beter wereld.

Alzheimer Nederland
Stichting Bowie
Stichting Flappus
Het vergeten kind
Stichting Kinderhulp
KWF kankerbestrijding
Matchis
MetaKids
Cystic Fibrosis stichting
Oorlogsgravenstichting
ParkinsonNL
Rode Kruis
Sheltersuit Foundation
Speelgoedbank
Stichting ALS Nederland
Stichting levensportret
Villa Pinedo

Stichting NF

Let's beat NF.

Laura, onze office assistant, steunt Stichting NF, omdat ze zelf ook Neurofibromatose heeft. Deze erfelijke aandoening veroorzaakt goedaardige tumoren die ongeremd op zenuwen kunnen groeien. Er bestaan helaas nog geen medicijnen of therapieën voor, wat voor haar en andere NF patiënten een leven vol onzekerheid en klachten betekent. Met de ontvangen steun bekostigt Stichting NF essentieel onderzoek en medicijnontwikkeling.

Stichting Bowie

Een donatie maakt al snel impact.

Myrthe, onze financial administrator, vraagt aandacht voor Stichting Bowie. Zij zet zich bij dit doel in voor het samenstellen en uitdelen van voedselpakketten, die ze rondbrengt bij mensen die financiële begeleiding krijgen en aan het einde van de maand net wat te kort komen. Ze zijn de steun en toeverlaat van mensen die financieel zijn vastgelopen. “Een donatie maakt al snel impact.”, aldus Myrthe. 

Humanitas

Samen tegen eenzaamheid.

Onze L&D manager Tom is naast zijn werk actief bij het maatjesproject van Humanitas Tandem. Dit project koppelt een vrijwilliger aan een deelnemer die eenzaam is. Het doel is om je maatje te activeren en uit het sociaal isolement te halen. Ze zijn altijd op zoek naar meer maatjes en vrijwilligers, waarbij donatie of steun in welke vorm dan ook hard nodig is. 

KWF Kankerbestrijding

Alles wat je doet heeft waarde.

Nass, Adwise project manager, vraagt aandacht voor KWF Kankerbestrijding. Dit omdat de ziekte voor haar erg dichtbij kwam toen zowel haar moeder als tante de diagnose borstkanker kregen. Helaas is zij niet de enige binnen de organisatie die hiermee te maken heeft (gehad). KWF werkt dankzij donaties aan levensveranderend- en reddend onderzoek en medicijnontwikkeling. 

Emerce100 Beste Fullservice Digital Agency '24

Beste Fullservice Digital Agency '24