Challenge us
menu

Fijne kerstdagen

En een sprankelend 2023.

Met veel vertrouwen en energie kijken we uit naar het nieuwe jaar, waarin we graag samen verder innoveren en bouwen aan een beslissende voorsprong in jouw markt. Namens het hele team van Adwise wensen we je hele fijne kerstdagen en een sprankelend 2023!

Langzaamaan loopt 2022 op zijn einde. Weer een jaar van samen creëren, groeien, inspireren, digitaal versnellen, markten opschudden en impact maken met elkaar. In de steeds veranderende wereld blijven we samen zoeken naar nieuwe kansen en mogelijkheden om te benutten om nieuwe succesverhalen te schrijven. 

Wij geloven dat impact maken op veel manieren kan. Niet alleen in de digitale wereld, maar ook in de maatschappij. Samen met onze opdrachtgevers steunen we deze kerstperiode vier goede doelen die dichtbij onze Adwisers staan. Hieronder lees en zie je meer over deze goede doelen en het verschil dat zij maken. We zijn blij en trots op onze Adwisers, opdrachtgevers en partners die ook op deze manier samen impact creëren.

Stichting NF

Let's beat NF.

Laura, onze office assistant, steunt Stichting NF, omdat ze zelf ook Neurofibromatose heeft. Deze erfelijke aandoening veroorzaakt goedaardige tumoren die ongeremd op zenuwen kunnen groeien. Er bestaan helaas nog geen medicijnen of therapieën voor, wat voor haar en andere NF patiënten een leven vol onzekerheid en klachten betekent. Met de ontvangen steun bekostigt Stichting NF essentieel onderzoek en medicijnontwikkeling.

Stichting Bowie

Een donatie maakt al snel impact.

Myrthe, onze financial administrator, vraagt aandacht voor Stichting Bowie. Zij zet zich bij dit doel in voor het samenstellen en uitdelen van voedselpakketten, die ze rondbrengt bij mensen die financiële begeleiding krijgen en aan het einde van de maand net wat te kort komen. Ze zijn de steun en toeverlaat van mensen die financieel zijn vastgelopen. “Een donatie maakt al snel impact.”, aldus Myrthe. 

Humanitas

Samen tegen eenzaamheid.

Onze L&D manager Tom is naast zijn werk actief bij het maatjesproject van Humanitas Tandem. Dit project koppelt een vrijwilliger aan een deelnemer die eenzaam is. Het doel is om je maatje te activeren en uit het sociaal isolement te halen. Ze zijn altijd op zoek naar meer maatjes en vrijwilligers, waarbij donatie of steun in welke vorm dan ook hard nodig is. 

KWF Kankerbestrijding

Alles wat je doet heeft waarde.

Nass, Adwise project manager, vraagt aandacht voor KWF Kankerbestrijding. Dit omdat de ziekte voor haar erg dichtbij kwam toen zowel haar moeder als tante de diagnose borstkanker kregen. Helaas is zij niet de enige binnen de organisatie die hiermee te maken heeft (gehad). KWF werkt dankzij donaties aan levensveranderend- en reddend onderzoek en medicijnontwikkeling. 

Met deze kerstcampagne geven we samen het maken van impact een betekenisvolle lading. In plaats van een kerstgeschenk te ontvangen, dragen onze opdrachtgevers met donaties bij aan goede doelen die onze Adwisers vanuit hun persoonlijke betrokkenheid hebben aangedragen. Daar zijn we ze net als de betrokken goede doelen onzettend dankbaar voor. 

Op naar een magisch 2023!

Emerce100 Beste Fullservice Digital Agency '24

Beste Fullservice Digital Agency '24