Challenge us
menu

RRS en Adwise genomineerd voor Friends of Search Award

Friends of Search 2023

De shortlist voor de Friends of Search awards 2023 is bekendgemaakt en samen met RRS hoort Adwise bij de kanshebbers. De samenwerking met RioolReinigingsService is genomineerd voor Best SEA (PPC). Daarmee is Adwise in de race voor een bijzondere trilogie, nadat de samenwerkingen met viaBOVAG.nl en Vandentop Tuinhout in 2021 en 2022 al winst opleverden in de SEO-categorie. Op 23 maart vindt de uitreiking plaats tijdens Friends of Search Fest in Amsterdam.

Een hele organisatie 20% effectiever

Riool Reinigings Service (RRS) is marktleider in Nederland in het oplossen van rioolproblemen. Hierbij focust RRS zich alleen op koopwoningen. Huurwoningen worden namelijk al onderhouden door woningcorporaties. De grootste uitdaging is het gericht targeten en dus bedienen van koophuisbewoners, waarbij monteurscapaciteit efficiënter moet worden verdeeld. 

De eerste uitdaging is opgelost door via geïmporteerde CBS-gegevens, postcodes met meer dan 80% huurwoningen uit te sluiten en RRS-gegevens te koppelen aan het adres van alle aanvragen. Zo worden huur- en koopwoningen onderscheiden, waardoor RRS nu liefst 20% effectiever werkt. 

De tweede uitdaging is getackled door een nieuwe, meer gebruiksvriendelijke afspraakmodule te bouwen en advertenties dankzij een innovatieve oplossing alleen in beschikbare gebieden weer te geven op basis van de weekplanning van monteurs. 

''Drie inzendingen vielen op door hun innovatie en uitvoering. De gemene deler tussen de finalisten is hoe ze hun bedrijfsgegevens en resultaten hebben weten te integreren met Google’s AI om resultaten naar een geheel nieuw niveau te tillen.Frederick Vallaeys (Juryvoorzitter SEA)

De nieuwe RRS afspraakmoduleRiool Reinigings Service

Friends of Search

Friends of Search is één van de grootste, jaarlijkse Europese search conferenties met de Friends of Search awardshow als inmiddels vast hoogtepunt. Een internationale jury van onafhankelijke search-experts beoordeelt ingezonden SEO en SEA cases onder meer op onderscheidend vermogen in innovatie, effectiviteit en verantwoord datagebruik. In beide categorieën worden de drie best beoordeelde cases genomineerd voor een award. RRS en Adwise nemen het voor Best SEA (PPC) op tegen Hema en Landal Greenparks. 


 

Ook aan de slag met SEO optimalisatie?

Onze award-winning specialisten staan voor je klaar.

Don't miss out!

Ontvang inspiratie, trends, stories, events en veel meer direct in je mailbox..

Emerce100 #1-3 Digital agency '21 '22 '23

#1-3 Digital agency '21 '22 '23