Challenge us
menu

Recordaantal nominaties voor Adwise bij European Search Awards 2022

European Search Awards 2022

De shortlist voor de European Search Awards is bekendgemaakt en we zijn trots dat de naam van Adwise liefst acht keer op de nominatielijst staat. Niet eerder waren dat er zoveel. Samen met onze opdrachtgevers SPAR, viaBOVAG.nl, Qredits en Rijbewijsinvordering maken we in zeven categorieën kans op eremetaal. Daarnaast is Adwise ook in de race om beste grote PPC agency te worden. Op 26 mei weten we of we ook echt in de prijzen zijn gevallen, als de uitreiking van de European Search Awards plaatsvindt in Barcelona.

De European Search Awards

Jaarlijks in het voorjaar wordt het beste SEO-, PPC-, Digital- en contentwerk van agencies uit heel Europa in de spotlights gezet tijdens De European Search Awards. In totaal worden uit honderden inzendingen 74 projecten, tools, agencies en personen bekroond met een Europese onderscheiding. Na een tweetal digitale edities vanwege de COVID-pandemie, zal de uitreiking dit jaar weer fysiek plaatsvinden, en wel in Barcelona. Als Adwise hopen we daar natuurlijk net als eerdere jaren weer bij de lijst met prijswinnaars te horen!


Onze nominaties

We zijn straks in Spanje in de race voor de prijzen met vier opdrachtgevers: Qredits, SPAR, viaBOVAG.nl, Qredits en Rijbewijsinvordering. Onze case met SPAR dingt mee in drie categorieën, de samenwerking met viaBOVAG.nl in twee categorieën en met Qredits en Rijbewijsinvordering maken we beide kans op één European Search Award. Tenslotte is Adwise als agency zelf ook nog genomineerd. Bekijk hieronder het volledige overzicht van onze nominaties: De awards worden dus uitgereikt tijdens de awardshow op 26 mei in Barcelona. Stay tuned!

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Marijn ten Bulte, Head of organic channels, helpt je graag!

Neem contact op

#1 Fullservice Digital Agency 2021