Challenge us
menu

Recordaantal nominaties voor Adwise bij European Search Awards 2022

Je bekijkt op dit moment een oudere story. De inhoud hiervan kan verouderd zijn. Bekijk hier onze laatste stories
European Search Awards 2022

De shortlist voor de European Search Awards is aangekondigd en we zijn er trots op dat Adwise maar liefst acht keer op de nominatielijst staat. Nog nooit eerder zijn we zo vaak genomineerd. Samen met onze klanten SPAR, viaBOVAG.nl, Qredits en Rijbewijs Invordering maken we kans op een award in zeven categorieën. Daarnaast dingt Adwise ook mee om de beste grote PPC agency te worden. Op 26 mei weten we of we daadwerkelijk prijzen hebben gewonnen, wanneer de European Search Awards in Barcelona worden uitgereikt.

De European Search Awards

Elke lente wordt het beste werk op het gebied van SEO, PPC, digitaal en content door bureaus uit heel Europa in de schijnwerpers gezet tijdens The European Search Awards. In totaal zullen 74 projecten, tools, bureaus en individuen uit honderden inzendingen een Europese award ontvangen. Na twee digitale edities vanwege de COVID-pandemie, zal de prijsuitreiking dit jaar weer fysiek plaatsvinden in Barcelona. Bij Adwise hopen we ook dit jaar weer tot de prijswinnaars te behoren, zoals in voorgaande jaren!Onze nominaties

We zullen binnenkort in Spanje strijden voor de prijzen met vier klanten: Qredits, SPAR, viaBOVAG.nl, Qredits en Rijbewijs Invordering. Onze case met SPAR zal meedingen in drie categorieën, de samenwerking met viaBOVAG.nl in twee categorieën en met Qredits en Rijbewijs Invordering maken we beide kans op het winnen van een Europese Search Award. En tot slot is Adwise ook genomineerd als bureau. Bekijk hieronder de volledige lijst met onze nominaties:
De prijzen zullen worden uitgereikt tijdens de awardshow op 26 mei in Barcelona. Stay tuned!

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Marijn ten Bulte, Head of organic channels, helpt je graag!

Neem contact op
Emerce100 Beste Fullservice Digital Agency '24

Beste Fullservice Digital Agency '24