Challenge us
menu

Pulse #63: Nieuwe Bing Search, Meta start met AI, automatische migratie GA4, TikTok's in-app shopping en LI posts inplannen

Pulse #63: Nieuwe Bing Search, Meta start met AI, automatische migratie GA4, TikTok's in-app shopping en LI posts inplannen

Het is weer tijd voor een nieuwe Pulse aflevering met het laatste nieuws op het gebied van digital marketing en tech. In deze aflevering nemen onze hosts Jeroen en Daan je mee door de Key insights van onder meer Google, Apple en Instagram.

Jeroen Roozendaal

Operations manager / Account Director

De onderwerpen van Pulse #63

Een nieuwe Pulse aflevering met het laatste nieuws op het gebied van digital marketing en tech. In deze aflevering o.a.:

Beluister deze podcast hieronder via Anchor. Het is ook mogelijk om je te abonneren op de podcast via SpotifyiTunesGoogle Podcast of met deze RSS-feed via andere podcast-apps. Lees hieronder hoe het abonneren op deze podcast werkt.

 

Tips of reageren?

Heb je tips, ideeën voor onderwerpen of wil je gewoon reageren? Laat het ons weten via podcast@adwise.nl.

Volg ons op Twitter voor de laatste updates
https://twitter.com/adwise_bv
https://twitter.com/inderooz

Abonneren op de podcast?

Op een iPhone of iPad is de Podcasts-app standaard geïnstalleerd, op een Android toestel kun je de Google Podcast-app downloaden via de Play Store. Hierin kun je zoeken naar podcasts, je abonneren en afleveringen direct afspelen. Kom je op het internet een iTunes-link naar een podcast tegen, dan wordt deze direct in de Podcasts-app geopend. Ook op Macs en pc's zijn podcasts te vinden in iTunes.

Benieuwd welke kansen er voor jou liggen binnen digital?

Wij helpen je graag verder.

Meer podcasts

Luister naar onze 'Digital Brains' in discussie over online marketing en tech.

Don't miss out!

Ontvang inspiratie, trends, stories, events en veel meer direct in je mailbox..

Emerce100 #1-3 Digital agency '21 '22 '23

#1-3 Digital agency '21 '22 '23